Dodaj do ulubionych

PRAWYBORY na forum!!!!

IP: 217.97.247.* 18.09.05, 13:36
Piszczcie na kogo będziecie głosowac w wyborach prezydenckich i
parlamentarncyh... bez zbędnych komentarzy...dziękuje za udział

Mój głos: PiS, Lech Kaczyński
Obserwuj wątek
    • Gość: Mózg'u Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:59
      Ja też PiS i Lechu!
      • Gość: C4 Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:37
        PO D.Tusk jedyny sensowny kandydat.
        • Gość: Lol_niezly Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 18.09.05, 14:42
          PO i Tusk.
          Dla mnie PiS i Kaczor sa nieco za bardzo... fanatyczni :D
          • Gość: Nefretete Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:06
            PO i D.Tusk
            • Gość: noniemoge Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: 80.51.118.* 18.09.05, 15:42
              PO i Kaczyński.

Nigdy nie oddam full władzy jednemu ugrupwoaniu - mieliśmy juz prezia z SDRP i
              rząd SLD (kontynuacja) i każdy wie jak to się skończyło.

PO proponuje głębsze i sensowne reformy, no i postuluje wprowadzenie
              Jednomandatowych Okręgów Wyborczych! Zaś Kaczor będzie twardszy w stosunkach z
              sąsiadami, takiego reprezentanta nam potrzeba, po latach kłaniania się i dawania
              rosjanom do zrozumienia, że Polska to nadal ich strefa wpływów...
            • Gość: Elka Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:32
              PO i Donald Tusk
    • another_story Re: PRAWYBORY na forum!!!! 18.09.05, 16:01
      PO i Tusk.
      • Gość: eh Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 18.09.05, 16:11
        głosujta ludziska tylko na PO i Tuska, bo KACZYŃSKI WYGONI Z POLSKI WSZYSTKICH
        HOMOSEKSUALISTÓW, UWIĘZI ATEISTÓW I jest za szeroki tu i ówdzie......
        • marcin2561 Re: PRAWYBORY na forum!!!! 18.09.05, 16:16
          PiS i Kaczyński. PO pieprzy sprawe podatkiem liniowym. To nie na nasze realia...
          • Gość: danko Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:32
            PO,Tusk
            • Gość: odpowiedzialny Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:54
              Samoobrona RP i Andrzej Lepper. wcale sobie nie żaruję. Na to ugupowanie i tego
              kandydata oddam swoj głos! I nie będzie to głos zmarnowany. A wy róbcie co
              chcecie...
              • Gość: odpowiedzialny Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:56
                i żeby nikt się nie czepiał to nawet porawię błąd. Samoobrona i Andrzej Lepper -
                wcale sobie nie ŻARTUJĘ. zgubiłem "T".
    • kawa_malinowa Re: PRAWYBORY na forum!!!! 18.09.05, 16:52
      Zieloni (do sejmu), SDPL/SLD (do senatu), M.Borowski na prezydenta (nie moja
      wina, że ktoś zrezygnował, nie moja...)
      W drugiej turze ostatecznie Tusk, ale będzie cięzko, bo wtedy ręce mi opadną...
      • Gość: a Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 17:03
        PiS i Kaczynski
      • klymenystra kawo- off topic 18.09.05, 19:57
        sliczna sygnaturka :)))
        • kawa_malinowa Re: kawo- off topic 18.09.05, 20:29
          A dziękuję:)
          "Jesień średniowiecza" to zachwycająca i inspirująca lektura :)
          • klymenystra Re: kawo- off topic 18.09.05, 22:13
            ano zgadzam sie:) podobnie jak starofrancuski, za ktorym przeeeeepaaaadam :)
            pozdrawiam
    • klymenystra Re: PRAWYBORY na forum!!!! 18.09.05, 17:19
      Tusk- najmniejsze zlo...
      partia- Zieloni. tu juz za sercem.
      • Gość: MEG Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:30
        PiS i Kaczyński(zrobia porzadek)
        • Gość: Bazz Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:25
          Ja tam jestem za Kaczorem i PiS!

Tusk na prezydenta? Naprawdę przemyślcie to!
          • Gość: olga Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.czajen.pl 18.09.05, 18:31
            Tusk- typowy karierowicz :/
            Kaczyński - 160 centymetrowy chomik

Jeśli trzeba wybrać między dżumą, a cholerą to wybiore chomika!
    • r.richelieu miało być bez komentarzy 18.09.05, 19:07
      potraficie czytać?
      • tuppence Re: miało być bez komentarzy 18.09.05, 21:44

po,tusk
    • Gość: mard Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:02
      PO i Tusk
      • Gość: @@@ Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:16
        PiS i Tusk :)
        • Gość: dr Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.is.net.pl 18.09.05, 20:28
          Kaczyński i PiS:)
          • Gość: magda Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:27
            PO i Tusk a mial byc Cimoszewicz....
    • Gość: Dawid Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:37
      PO i Donald Tusk

Nie oddam władzy dwóm takim, co zrujnują Polskę
      Nie oddam władzy dwóm takim, co depczą ludzi
      Nie oddam władzy dwóm takim, co dażą do władzy po trupach
      Nie oddam władzy Jackowi i Plackowi
    • Gość: Richelieu* Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.09.05, 22:55
      Daniel Podrzycki lub Leszek Bubel, trudno mi się zdecydować bo jeden kusi a
      drugi nęci jeszcze we łbie mi zakręci. Tak właśnie myślę
    • wiaszcz Re: PRAWYBORY na forum!!!! 18.09.05, 23:15
      SDPL, Borowski(Cimoszewiczu wracaj!!!!!!!)
      • Gość: studenciak Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:18
        Pis i Kaczor
        Ale wiele zalezy od wynikó do parlamentu - jesli wygra pis zastanowue sie czy nie głosowac na tuska tak na wszelki wypadek:)
    • hrrrabianka Re: PRAWYBORY na forum!!!! 18.09.05, 23:18
      Chcialabym zauwazyc, ze wiekszosc glosow idzie albo na Kaczora albo na Donalda, wiec... i tk Walt Disney wygra. ;D
    • Gość: g Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.chello.pl 19.09.05, 01:29
      Ja skreslam wszystkich. Nie widze partii dla siebie. (czyli niewazny glos)
      • Gość: mgg Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:29
        Ojciec Rydzyk zabrania głosować na Tuska :)
        Ja prawdę mówiąc odpuszczę sobie głosowanie w tych wyborach, być może to błąd,
        ale naprawdę nikomu jakoś nie mogę zaufać...
    • mokra_jane Re: PRAWYBORY na forum!!!! 19.09.05, 09:13
      SdPl, Marek Borowski
    • Gość: sopelle Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:38
      po i D.Tusk
      • Gość: *paula* SDPL i Borowski IP: *.mnc.pl 19.09.05, 10:05
    • martini.wnm Re: PRAWYBORY na forum!!!! 19.09.05, 10:14
      PO i Tusk
      • Gość: oszczędna Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:48
        Korwin Mikke - za tanią kampanię wyborczą i oszczedzanie wspólnej kasy.
        Poza tym czasami patrzy dalej
    • Gość: zosia Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.nni.pl 19.09.05, 11:46
      A ja się wciąż zastanawiam może na Bochniarz zagosuję??ale w 2 turze to z dwóch
      Kaczorów wybieram Donalda:D
      • Gość: mgg Co do K. Mikke... IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:46
        On proponuje zniesienie akcyzy (czyli duzo tansze paliwa), zniesienie poboru do
        wojska, obnizenie podatkow.... Fajnie to wszystko brzmi, gdyby tylko jeszcze
        dotrzymal :)
        • latajacy_rosomak Re: Co do K. Mikke... 19.09.05, 12:53
          > On proponuje zniesienie akcyzy (czyli duzo tansze paliwa), zniesienie poboru
          do
          >
          > wojska, obnizenie podatkow....

Oraz m.in. całkowitą prywatyzację szkolnictwa (od żłobków po uniwersytety) i
          likwidację opieki społecznej. Miodzio!
          • Gość: mgg Re: Co do K. Mikke... IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:02
            Ale ja nie powiedzialam ze go popieram:) powiedzialam tylko to co udalo mi sie
            wyczytac w jego programie- jako ciekawostkę. Mikke jest dla mnie troche dziwny,
            no i zreszta nie ma zadnych szans na wygrana...
          • Gość: oszczędna Re: latajacy rosomak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:04
            za artroskpię i przeszczep więzadła w państwowym szpitalu - zapłaciłam
            za naukę (książki, przybory, pomoce, zajęcia dodatkowe) w państwowym
            przedszkolu - płacę
            itp, itd......
            wolę już wywieszony cennik w szpitalach i innych społecznych instytucjach, a
            moze wtedy na coś się przyda kościół ze swoimi ideami ;)

jestem wobec tego za prywatyzacją szkolnictwa i likwidacją opieki społecznej (z
            której korzystają najczęściej krewni i znajomi tam pracujących)
            • latajacy_rosomak Re: latajacy rosomak 19.09.05, 13:15
              > za artroskpię i przeszczep więzadła w państwowym szpitalu - zapłaciłam

Gdy masz grypę też płacisz za wizytę?
              Poza tym Twoja wypowiedź to chyba argument przeciwko łapówkom, a nie państwowej
              służbie zdrowia.

> za naukę (książki, przybory, pomoce, zajęcia dodatkowe) w państwowym
              > przedszkolu - płacę
              > itp, itd......

Skoro dodatkowe kilka tysięcy rocznie nie robi na Tobie wrażenia...

> jestem wobec tego za prywatyzacją szkolnictwa i likwidacją opieki społecznej
              (z
              >
              > której korzystają najczęściej krewni i znajomi tam pracujących)

Uwierz, że nie tylko.
              • Gość: oszczędna Re: latajacy rosomak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:44
                - to nie była żadna łapówka, tylko normalna opłata za zabieg na konto szpitala
                - jeśli mam grypę, kupuję aspirynę i lezę w łózku, bo jak bym poszła do
                lekarza, to bym się dopiero rozchorowała (czekając kilka godzin na wizytę) i
                straciła kupę forsy na przepisane leki, z których lekarze mają prowizję
                - faktycznie nie tylko krewni i znajomi, jeszce cwaniaczki, którzy robią
                na "czrno" i mają świstek, ze są bezrobotni, bo tym, którzy mają 600PLN brutto,
                świadczenia socjalne nie przysługują.
                • latajacy_rosomak Re: latajacy rosomak 20.09.05, 09:20
                  > - to nie była żadna łapówka, tylko normalna opłata za zabieg na konto szpitala

A to pardon.

> - jeśli mam grypę, kupuję aspirynę i lezę w łózku, bo jak bym poszła do
                  > lekarza, to bym się dopiero rozchorowała (czekając kilka godzin na wizytę) i
                  > straciła kupę forsy na przepisane leki, z których lekarze mają prowizję

W dziwnych miejscach się leczysz. Ja nie mam takich problemów, gdy korzystam z
                  państwowej służby zdrowia.

> - faktycznie nie tylko krewni i znajomi, jeszce cwaniaczki, którzy robią
                  > na "czrno" i mają świstek, ze są bezrobotni, bo tym, którzy mają 600PLN
                  brutto,
                  >
                  > świadczenia socjalne nie przysługują.

Te słowa podeprzesz jakimś argumentem czy jest to sąd z serii "wszyscy rudzi są
                  wredni, wszyscy murzyni to brudasy, wszyscy politycy to złodzieje, a wszyscy
                  żydzi to cykliści"?
    • pch22 Re: PRAWYBORY na forum!!!! 19.09.05, 12:51
      PJKM i Korwin-Mikke
      • Gość: oszczędna Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:12
        www.radiopoloniatoronto.com/Connections/nocna.zmiana.avi
        • Gość: branko rasic Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: 80.51.118.* 19.09.05, 13:24
          o wlasnie, warto obejzec...
          • Gość: dom Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:34
            PKJM I JANUSZ KROWIN.

ps do rosomaka, chyba oci..iłes jesli uważasz ze bezpłatna słuzba zdrowia jest zajebista. jak wchodze do darmowej przychodni jto mi sie zygac chce, a tK TO PRZYNAJMNIEJ BEDZIE MIODO TY IDIOTO !!
            • Gość: Anna Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:37
              PiS i Kaczyński (jedyni czyści i sensowny program)
              • Gość: JKM JKM JKM JKM Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:47
                PJKM I JANUSZ KORWIN-MIKKE!!

A FRAJERZY, KTÓRZY PISZĄ PO I PIS TO LEPIEJ PODUCZCIE SIE NA TEMAT POLITYKI
                <buhhaahhaahahhahhaaahahahhaa>
                • Gość: nicky Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: 80.51.226.* 19.09.05, 20:33
                  Ja jestem następnym frajerem ktory głosuje na PO a na dodatek jeszcze na
                  TUSKA!!!on i tak wygra to po co sie rozdrabniać na takie partie jakPJKM.Wiesz
                  troche czytałem na temat polityki bo tak sklada ze politologie zacząłem w
                  tamtym roku ale sie przeniołsem na prawo
                  • abott1 Re: PRAWYBORY na forum!!!! 19.09.05, 20:38
                    Wiesz, mi sie wydaje ze sondaze sa dmuchane. Pamietasz jak w 2000 roku
                    Kwasniewski mial w sondazach ok 68%? W wyborach mial 56% czy jakos tak. TO samo
                    SLD w 2001 roku, sondaze 51%, a w wyborach mieli juz mniej. A teraz szefem TVP
                    jest Dworak, ktory jest bylym czlonkiem PO, a z kolei TVP i OBOP sa powiazane
                    ekonomicznie. Dlatego uwazam, ze media dmuchaja sondaze dla PO. Zauwazyles jak
                    w ostatnim czasie zmniejszyli poparcie PO z 41% na 32%? Zeby skandalu nie bylo
                    w wyborach, jak sie nagle okaze ze PO dostanie 25%.
                    • Gość: nicky Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: 80.51.226.* 19.09.05, 20:43
                      pamiętam tamte sytuacje.Wiem że w I turze Tusk nie wygra ale w drugiej napewno-
                      to tyle co do wyborow prezydenckich ale co do parlamentarnych i róznie może byc
                      • abott1 Re: PRAWYBORY na forum!!!! 19.09.05, 22:18
                        Tez uwazam, ze Tusk wygra i tez uwazam ze w drugiej turze. Ale ciekawia mnie
                        tez zdania dzienikarzy o tym, ze gdy np wybory do parlamentu wygra PO, to czy
                        to odbije sie negatywnie na glosach dla Tuska...
            • latajacy_rosomak Re: PRAWYBORY na forum!!!! 20.09.05, 09:29
              > ps do rosomaka, chyba oci..iłes jesli uważasz ze bezpłatna słuzba zdrowia
              jest
              > zajebista.

Nie uważam, że bezpłatna służba zdrowia jest zajebista. Jestem tylko przeciwny
              jej likwidacji, bo nie chcę ponosić kosztów rzędu kilkudziesięciu złotych za
              każdą fizytę u lekarza.

> jak wchodze do darmowej przychodni jto mi sie zygac chce,

A ja mam na odwrót - jak chce mi się rzygać, to idę do przychodni.

> a tK TO PRZYNAJMNIEJ BEDZIE MIODO
              > TY IDIOTO !!

Ładnie zarymowałeś, mistrzu kulturalnej erystyki.

Nie rozumiem jednej rzeczy. Aktualnie są przychodnie państwowe lub prywatne,
              które mają podpisaną umowę z Narodowym Funduszem Zdrowia (te ostatnie polecam -
              jest czyściej, schludniej, a i opieka lekarska na wyższym poziomie) oraz
              prywatne gabinety. Dlaczego ma być mi zabrane prawo wyboru gdzie chcę iść. Gdy
              mam anginę idę do przychodni, a gdy boli mnie ząb leczę się prywatnie. W
              przypadku całkowitej prywatyzacji ten wybór będzie mi odebrany. Z jakiej racji?
    • Gość: Asia Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.szczucin.sdi.tpnet.pl 19.09.05, 21:58
      Tusk, PO
    • majatoja1 A DEMOKRACI? 19.09.05, 22:25
      ludzie!jestem przerazona!!!!a partia demokratyczna?-partia inteligentow?

i dziwimy sie pozniej ze w kraju szerzy sie zlodziejstwo i prostactwo..ale
      skoro tacy ludzie sie rwa do wladzy , a ci ktorzy potrafia i maja na ten temat
      pojecianie nie sa do wladzy dopuszczeni...

a w prezydenckich nie mam kandydata... moze JKM?
      • Gość: fajermen Re: Piszcie nazwiska w tytule matoły!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:49
        nie chce mi się wszystkich przeglądąć a tak by było jakieś rozeznanie i każdy
        interesujący się np. Tuskiem poczytałby wypowiedzi ludzi z takim tytułem. Jeśli
        chodzi o mnie to CHWDP polityczne bandziory?
      • leute Re: A DEMOKRACI? 22.09.05, 19:15
        Chciałam napisać to samo - ludzie, Partia Demokratyczna!!! Gdyby oni doszli do
        władzy, w tym kraju wreszcie zaczęłoby się robić normalnie... Dziwię się, że
        studenci mają w większości takie same preferencje polityczne, jak reszta
        społeczeństwa...

A jako kandydata na prezydenta proponuję Henrykę Bochniarz. Ta kobieta chce i
        może zrobić dużo dobrego!
    • Gość: Andrzej Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: 12.38.140.* 19.09.05, 23:46
      PJKM (Platforma Janusza Korwina Mikke) w wyborach do sejmu, Janusz Korwin Mikke
      w wyborach prezydenckich.
    • Gość: d Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:31
      PO, Tusk
    • Gość: aga Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:46
      PIS i Kaczyński
    • Gość: as Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:56
      PD i Mikke :]
      • Gość: ID KORWIN-MIKKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:27
        • Gość: reter Re: KORWIN-MIKKE IP: 217.97.247.* 20.09.05, 14:24
          Prawo i Sprawiedliwośc .... Kaczor :D
    • Gość: psl PSL - KALINOWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:09
      jw
      • Gość: Velika Re: PSL - KALINOWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:14
        PO i Tusk
        • Gość: m Re: PSL - KALINOWSKI IP: 212.76.37.* 20.09.05, 18:36
          PiS i Kaczyński - jedyny uczciwy
          • undiscover Re: PSL - KALINOWSKI 20.09.05, 21:58
            PO i Tusk.
    • Gość: kfiatek Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:29
      PIS, TUSK(ZŁOTY SRODEK Z PRAWEJ STRONY:D)
      • Gość: karolinka Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:04
        Po, TUSK
        • Gość: anex Re: PRAWYBORY na forum!!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.09.05, 18:24
          SLD (sejm i senat), prezydent- oddam nieważny głos
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka