Dodaj do ulubionych

kupię czaszkę

18.09.05, 19:23
jak w temacie, info na pinkpig@op.pl
Obserwuj wątek
    • feanor18 :/ 18.09.05, 21:51
      wynajme małą grupe terrorystyczną z własnym uzbrojeniem i chęcią zabicia kilku
      niewinnych ludzi...

:/

szit...głupi jestes człowieku?
      handel szczątkami ludzkimi to przestępstwo...
      • pinkpig Re: :/ 19.09.05, 19:39
        noodzisz sie ? poszukaj swojej inteligencji pachołku.
        • feanor18 Re: :/ 20.09.05, 00:00
          :)

koras...
        • rzur5 Re: :/ 20.09.05, 01:10
          feanor:jest na tym calym forum gazety jakas nagroda dla najbardziej
          cisnieniujacego sie (no i innych-typu pinkcos) forumowicza?:>bo jestes moim
          kandydatem no.1;)

a tak powaznie...zlej palanta,i tak by mu nikt nie odp...
        • zaphod_beeblebrox Re: :/ 22.09.05, 16:56
          No coz.. roznica miedzy toba a feanorem jest taka ze on juz anatomie zdal :)
          wiec moze troche szacunku dla starszych..
          A co do czaszki to takie rzeczy zalatwia sie nieoficjalnie, zakladanie watku w
          stylu "popelnie przestepstwo, kto mi pomoze?" nie jest najlepszym pomyslem.
          • pinkpig Re: :/ 23.09.05, 16:52
            jednak jest dobrym pomyslel bowiem oferty doslownie mnie zalaly, poza tym co z
            tego ze oficjalnie ?

BTW. Wiele znajomych studentów AM mowi ze wiekszosc studentów med. to totalne
            półgłówki, sądząc po poziomie wypowiedzi poprzedników, pewnie i o nich wlasnie
            mysleli , niektórzy są naprawdę na poziomie podstawówki jeszcze.
            • zaphod_beeblebrox Re: :/ 23.09.05, 17:42
              Niezle zaczynasz, tylko pogratulowac.
              A co do zalewu ofert to biorac pod uwage ze forum ma circa pieciu stalych
              uzytkownikow jakos nie chce mi sie w to wierzyc :) no i naszla mnie refleksja
              natury ogolnej - chyba pierwszy raz w historii tego forum przydalby sie
              moderator z nozyczkami.
            • bad_habit Re: :/ 23.09.05, 17:52

> BTW. Wiele znajomych studentów AM mowi ze wiekszosc studentów med. to totalne
              > półgłówki, sądząc po poziomie wypowiedzi poprzedników, pewnie i o nich wlasnie
              > mysleli , niektórzy są naprawdę na poziomie podstawówki jeszcze.
              no cóż,Ty jeszcze nawet do tego poziomu nie dorosłaś...
              A wrzucanie wszystkich studentów medycyny do jednego worka z napisem:półgłówki,świadczy o niezbyt pozytywnie o Tobie(jakbyś miała jakieś kompleksy na tym punkcie...).Żałosna jest ta Twoja wypowiedź...bo DO TEJ PORY SPOTYKAŁAM NA AMie samych inteligentnych i normalnych ludzi<ale widzę że od tego roku może to się zmienić<jesli wszyscy pierwszoroczniacy są tacy jak ty,to wypada mi tylko współczuć.:/
              • zaphod_beeblebrox Re: :/ 23.09.05, 17:57
                Tez sobie pomyslalem ze moze byc ciezko, a gdzies mi chyba mignelo ze ta ofiara
                od czaszki jest z mojego ŚAMu :/ Teraz tylko czekam az sie pojawi feanor bo to
                on byl glownym celem ataku a ze lubi sobie rzucic bluzgiem moze byc ciekawie :)
                • bad_habit Re: :/ 23.09.05, 18:10
                  zaphod_beeblebrox napisał:

> Tez sobie pomyslalem ze moze byc ciezko, a gdzies mi chyba mignelo ze ta ofiara
                  > od czaszki jest z mojego ŚAMu :/ Teraz tylko czekam az sie pojawi feanor bo to
                  > on byl glownym celem ataku a ze lubi sobie rzucic bluzgiem moze byc ciekawie :)
                  bedziemy rzucać mięsem???Super,mogę pomóc,tylko powiedzcie kiedy,to się specjalnie przygotuję psychicznie:)
    • czak206 Re: kupię czaszkę 23.09.05, 18:20
      o lol ...

macie te swoje problemy ... napisze po mesku i po mlodziezowemu

a chuj kogo to obchodzi kto jakie pisze ogloszenia !!! internet to internet,

a chuj Ci w oko piszac ze studenci medycyny to tacy i siacy a nie owacy ...
      spojrz w lustro 1 pazdziernika po anatomi i powiedz sobie to sam do siebie, ze
      jestes debilem i idiota ....

a tak btw: to chyba feanor posluzyl sie iluzja, aluzja, i chuj wie czym innym,
      ze szanowna rozowa swinka chce kupic ludzka czaszke, bo z tym nie wypada sie az
      tak afiszowac :P

a chuj z tym wszystkim ... kiedy idziemy na piwo?

(sorry ze przeklinanie, ale taka wypowiedz jest bardziej "elo mlodziezowa")

• slodkamonisia Re: kupię czaszkę 23.09.05, 18:26
        widzę, ze coraz bliżej i coraz goręcej się robi..
        cóż powiem tak:jeżeli ktoś nie rozumie widocznej ironii to nie wiem jakim prawem obraża innych.
        qrwicy można dostać widząc głupote różowej koleżanki, która beszta innych, sama będąc lekko ograniczoną osobą :)
        to mówiłam ja slodkamonisia :)
        • bad_habit Bliżej,mocniej,teraz!!!!The final countdown;P 23.09.05, 18:34

• bad_habit Re: kupię czaszkę 23.09.05, 18:33

> a chuj z tym wszystkim ... kiedy idziemy na piwo?
        >
        Możemy dziś????Bo chce mi sie jak diabli wypić browca:)
        >
        • woytek_k Re: kupię czaszkę 23.09.05, 20:56
          stanowczo nabieram niechęci do wieprzowiny zwłaszcza zbyt pyskatej:/ ale już
          niedługo dupka jej zmięknie:) Osobiście tak przywiązałem się do mojej Pelagii
          że nie zamierzam jej sprzedawać. Między innymi z obawy że trafi do jakiegoś
          młodego wieprza:)
          qurde sentymentalny jestem.........było coś o piwie??!!:)
          pozdro!
          • constantlyamazed Re: kupię czaszkę 23.09.05, 21:10
            Wydaje mi sie,ze ignorancja to dotkliwy cios i to sie nadadaje dla tych, co to
            sie nie zachowuja ladnie i przyzwoicie;)Tak wiec-zdrowie wszystkich,ktorzy
            swinstwo maja w pogardzie:):)
          • bad_habit Re: kupię czaszkę 23.09.05, 21:10
            woytek_k napisał:

> stanowczo nabieram niechęci do wieprzowiny zwłaszcza zbyt pyskatej:/ ale już
            > niedługo dupka jej zmięknie:) Osobiście tak przywiązałem się do mojej Pelagii
            > że nie zamierzam jej sprzedawać. Między innymi z obawy że trafi do jakiegoś
            > młodego wieprza:)
            > qurde sentymentalny jestem.........było coś o piwie??!!:)
            > pozdro!
            heeh,tak!Właśnie chciałam iść na pifo,ale cosik cicho,jakby chętnych nie było...
            Oj,to pozdrów ode mnie Pelagię(BTW,ładne imię;)
            3eba przytemperować to towarzystwo,które od października zalęgnie się na naszych akademiach,żeby nam na głowy nie powłazili...
            :)
            • woytek_k Re: kupię czaszkę 23.09.05, 21:22
              W ramach drobnych problemów natury organizacyjno-dojazdowej, chwilowo pozostaje
              nam życzyć sobie wirtualnego zdrowia!:)W imieniu Pelagii dziękuję za ciepłe
              słowa:)
              A co do temperowania to nie wątpię, że już niedługo zajmie się tym w sposób
              bardzo efektowny i niemniej efektywny nasza ukochana kadra z katedr wszelakich:)
              pozdro!!
              • bad_habit **** 23.09.05, 21:24
                hehe,żeby tylko nas nie chcieli temperować,strugać i tępić;)
                Pozdrowionka z Mazur dla wszystkich medyków;)
                • czak206 Re: **** 24.09.05, 00:46
                  yyyy ... a gdzie Ty na tych Mazurach jestes??

studiujesz na samie w katosach?

• bad_habit Re: **** 24.09.05, 08:57
                    czak206 napisał:

> yyyy ... a gdzie Ty na tych Mazurach jestes??
                    >
                    > studiujesz na samie w katosach?
                    > Hej,hej!Ja w Olecku siedzę,a studiuję w Białym:)
                    Ale pozdrawiałam wszystkich!:D
    • pinkpig Re: kupię czaszkę 24.09.05, 11:49
      po co się tak gotujecie heh, smieszy mnie to ze jak wszyscy sie pytaja o
      czaszkę po cichu to jest niby oki wszystko, ale jak oficjalnie to juz co
      niektórzy durnie się wtrącają i po co ? co was to obchodzi? To moja sprawa i
      dzieki temu kupilem taniutko czaszke i kosci bo niektórzy chcieli spore sumy,
      mam co chcialem i nie produkujcie sie juz, bowiem nie mam zamiaru zagladac na
      te nędze forum więcej, są inne fora stu. am i ludzie sa na poziomie , a wy
      chyba sami nie widzicie jak sie zachowujecie
      • feanor18 Re: kupię czaszkę 24.09.05, 18:01
        koras ( sorry ze sie powtórzyłem :) )

eh. biedna mała świnka.

a co do piwa, to... odkąd zdałem anatomie to chyba lekko z nim przesadzam, i
        fundusze są juz na wyczerpaniu :)

pójde se na cmentarz, wykopie pare czach i moze jakas inna świnka bedzie
        jeszcze zainteresowana :>
        • pink_hamster Re: kupię czaszkę 24.09.05, 18:38
          feanor18 napisał:
          > pójde se na cmentarz, wykopie pare czach i moze jakas inna świnka bedzie
          > jeszcze zainteresowana :>

tylko nie zapomnij sie tu wywiesic, z obowiazkowo duzym napisem:SPRZEDAM CZASZKE, a moze nawet dwie :>
      • ray-of-light Re: kupię czaszkę 25.09.05, 08:18
        i po co te nerwy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka