Dodaj do ulubionych

::::::CM W BYDGOSZCZY::::::

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:21
Czytam sobie różne rzeczy na tym forum i np się doczytałam że jak są te
szkolenia które mamy w niedzielę 2.10.2005 najprawdopodobniej dostaniemy wpis
do indexu i w związku z tym niezbędny do tego jest index który trzeba odebrać
wcześniej (a przynajmniej tak jest na jakiejś innej uczelni). Nie wiecie czy
po ten index i legitymację mam jechać wczesniej czy dadzą nam to wszystko w
niedzielę na spotkaniu z dziekanem?? Wchodziłam na stronę ale tam nigdzie nic
nie jest napisane i wolę dla pewności dopytać :-) A może ktoś jest z
Bydgoszczy i widział jakieś ważne ogłoszenia na uczelni???
Obserwuj wątek
    • Gość: as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:47
      up
      • Gość: julkaa2 Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.torun.mm.pl 22.09.05, 19:54
        hmm no wlasnie tez zaczynam studia w CM i mowiac szcerze nie wiem jak to ma
        byc.. moze nam dadza jakos przed tym spotkaniem z rektorem czy cos..?
    • Gość: as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 08:35
      A może ktoś wie i by nas uświadomił ?? ;-P
      • asiula8166 Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: 23.09.05, 10:12
        Ja dołaczam sie do waszej grupy...tez zaczynam studia w CM i absolutnie nie mam
        pojecia ja to bedzie wygladac...
        • as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: 23.09.05, 10:22
          Miło że grono oczekujących na informacje i oczywiście studiujących w CM nam się
          powiększa :-)Tylko oby na grupce niepoiformowanych się nie skończyło i żeby
          dołączył do nas ktoś kto wyjaśni nam parę spraw ;-P
    • Gość: Walus Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:35
      O witam kolezanki/koledzy z bydgoszczy widze ze i wy poszukujecie cennych
      informacji ;d ja tesh poszukuje ale jakos nie moge znalezc wiary z cm umk nie
      wiem co oni robia pewnie zakuwaja przed kolejnym rokiem ;) milo bylo was poznac
      wiec jak chcecie jakies info do zapraszam gg:1345125
      • Gość: as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:21
        Hop do góry :-)
        • Gość: julkaa2 Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.torun.mm.pl 24.09.05, 17:25
          a czy ktos z was bedzie moze mieszkal w akademiku?:)
          • Gość: as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:18
            Ja na stancji :-)
            • Gość: julkaa2 Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.torun.mm.pl 24.09.05, 18:42
              asia a Ty jaki kierunek?:) ja dietetyka:)
              • Gość: as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:51
                Ja farmacja. Też masz 2 października spotkanie z dziekanem?? Ja mam w sali nr 4
                na M.Skłodowskiej-Curie 9.
                • Gość: julkaa2 Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.torun.mm.pl 24.09.05, 19:18
                  NIE, JA SPOTKANIE I TE WSZYSTKIE SZKOLENIA MAM NA JAGIELLONSKIEJ 13
                  • Gość: as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:01
                    Właśnie dzwoniłam do dziekanatu, bardzo miła pani powiedziała mi że spotkanie
                    2.10 jak zostało napisane jest oczywiście obowiązkowe, ale nie jest bardzo
                    oficjalne i nie trzeba się ubierać na apelowo,a na celu ma to żebyśmy się trochę
                    poznali :-)) poza tym potem w poniedziałek jest inauguracja i z tego co
                    zrozumiałam odbędzie się ona w Toruniu. Indexy i legitymacje zostaną rozdane
                    jeszcze w innym terminie ale w każdym razie najprawdopodobniej w najbliższym
                    tygodniu,zależy od decyzji rektora. Pani powiedziała że mamy się niczym nie
                    martwić, że wszystkiego będziemy się dowiadywać w swoim czasie!! :-)
              • Gość: anka Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.tvgawex.pl 08.10.05, 14:55
                czy na kierunek 'dietetyka' trzeba zdawac na maturze chemie??
                • Gość: as-ia Re: ::::::CM W BYDGOSZCZY:::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:51
                  www.umk.pl/rekrutacja/zasady_2006/wnoz/ Proszę :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka