Dodaj do ulubionych

wf zwolnienie na UŁ

29.09.05, 19:39
Chciałam zapytać tych co są naprawdę poinformowani, jak to z tymi
zwolnieniami jest. Ja mam od kardiologa i tak się zastanawiam czy nie będzie
problemu.

Jak na razie są osoby, które coś tak słyszały, ale tak naprawdę same nie
wiedzą, a może ktoś wie coś konkretnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: wf zwolnienie na UŁ IP: 212.191.172.* 30.09.05, 10:51
    • Gość: kaja Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:34
      nie ma zadnych problemow.o nic nie pytaja
      • rumianek0 Re: wf zwolnienie na UŁ 30.09.05, 12:01
        Dziękuję Ci dobra kobieto ;)
    • Gość: kaja Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:42
      proszę:)
    • nektarniczka Re: wf zwolnienie na UŁ 30.09.05, 19:49
      na UŁ są fajne zajęcia z jogi w ramach wf - polecam tym, co nie mają zwolnien :)!!
      • rumianek0 Re: wf zwolnienie na UŁ 30.09.05, 20:05
        A mozesz tak mniej wiecej opisac jak te zajecia wygladaja? I jak wyglada
        zaliczenie?

Bylabym bardzo wdzieczna bo wreszcie wyglada na to, ze ktos wie o czym pisze ;)
    • Gość: kaja Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:33
      a ja polecam gimnastyke zdrowotna:) zajecia odbywaja sie w sali z silownia.
      Po "rozgrzewce" zazwyczaj każdy robi co chce, tzn. ćwiczy jak chce:)
      • rumianek0 Re: wf zwolnienie na UŁ 30.09.05, 22:39
        a jak wygląda zaliczenie? :)
      • Gość: ekhem Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:59
        przepraszam, ale uważasz ,że ćwiczenie w siłowni jest gimnastyką zdrowotną????
        No chyba zależy kto jakie ma schorzenia:]
    • Gość: kaja Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:15
      zaliczenia brak:) wystarczy, ze nie masz wiecej niz 2 nieobecnosci (a jesli
      mialas wiecej to je odrobilas) i dostajesz 5 do indeksu:)
      • rumianek0 Re: wf zwolnienie na UŁ 30.09.05, 23:18
        hmmm to jeśli ta "rozgrzewka" nie jest taka straszna to całkiem ciekawie się
        zapowiada :)

cały czas mam dylemat joga czy te cwiczenia a jutro trzeba wybrać :( a nie
        wiesz jak to jest z jogą może? :)

sorki, że tak wypytuję, ale tak naprawdę to ja nie powinnam ćwiczyć ze względu
        na problemy z serduchem, ale coś bym chciała porobić przy czym aż tak bardzo
        się nie zmęczę ;))
    • Gość: kaja Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:23
      Mój kolega chodzi na jogę i mówi, ze też w porządku. Rozgrzewka na gimnastyce
      jest w porządku, nie wymaga nie wiadomo jakiej kondycji fizycznej, ale jest
      wyczerpująca:)
      • Gość: shilla Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.toya.net.pl 01.10.05, 15:36
        kaja, a jak wygladaja zaliczenia na jodze?
    • Gość: kaja Re: wf zwolnienie na UŁ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 16:46
      niestety nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka