Gość: Magda IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 17:23 Czy warto chodzić na kursy przygotowawcze do egzaminów wstępnych na SGH? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elvis_zyje Re: SGH- kursy przygotowawcze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 18:48 Naprawde warto, szczegolnie jak masz z jakims przedmiotem problemy. Mozna nie miec pojecia o geografii, ale po kursach dostac kilka pkt. Pozdrawiam aha....i jeszcze jedno: Elvis zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: SGH- kursy przygotowawcze IP: 62.233.139.* 08.10.02, 19:01 naprawde warto...moj chlopak byl na angieslkim i matmie (kursy w czerwcu) i napewno skorzystal...:) oczywiscie dostal sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: SGH- kursy przygotowawcze IP: *.sgh.waw.pl 04.12.02, 17:10 Jasne, że warto. Ja chodziłam na kurs z angielskiego-mieliśmy powtórzenie całej gramatyki. Niektóre rzeczy, które poznałam dopiero na kursie, pojawiły się na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: SGH- kursy przygotowawcze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 18:27 Poza tym jakos dziwnie sie zdarza ze wykladowcy zwracaja uwage na niektore tematy, ktore pozniej pojawiaja sie na egzaminie. Im tez zalezy zeby byla jak najwieksza zdawalnosc po ich kursach. [zdr Odpowiedz Link Zgłoś