Gość: xXx IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 10:53 jak to jest z tymi jezykami na I roku na PWr...bo ja chcualbym miec angielski...czy one sa dopiero od 2 roku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: jezyki na PWR IP: *.crowley.pl 02.10.05, 11:27 tez wlasnei sie zastanawiam bo w planie brak jest jesykow, ale cos mi sie zdaje ze nie ma w 1 semie tak samo zajec sportowych i humanistyczno ogolnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: jezyki na PWR IP: *.crowley.pl 02.10.05, 11:30 Nauka jezykow obcych Studium Nauki Języków Obcych Politechniki Wrocławskiej prowadzi zajęcia o charakterze ćwiczeń dla studentów Politechniki Wrocławskiej od II roku studiów. Aktualnie naucza się 9 języków europejskich: angielskiego, francuskiego, hiszpańskiego, irlandzkiego, niemieckiego, polskiego (dla obcokrajowców), rosyjskiego, szwedzkiego i włoskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: jezyki na PWR IP: *.crowley.pl 02.10.05, 11:31 To jutro normalnie idizemy ubrani? przynosimy zeszyty i zaczynamy studiować. A właśnie jaki zeszyst wziąść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: jezyki na PWR IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 13:01 jak mi sie nie chce do wrocka jechac;(...eh....zas 180km od domu:/ ale no trzeba...no chyba normalnie bo jak...chyba normalne zajecia i wyklady sa pra? ja mam na 11.15- 20.35...masakra:(...i ja biore zeszyt a4 na notatki...eh...jak mi sie nie chce...trza sie szybko zmobilizowac bo moze byc zle...a wy jaki macie plan i jaki wogole kierunek? bo ja EiT...a i wogole wiecie gdzie jest budynek M1??...bo ja go nie umiem znalezc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: jezyki na PWR 02.10.05, 15:35 Na mapce w tzw Kalendarzu Akademickim nie ma zaznaczonego budynku M1...jesteś pewien że się nie pomyliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: jezyki na PWR IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 15:40 wlasnie dlatego sie pytam...mam tam zajecia we wtorek a nie mam pojecia gdzie to jest...a mam tam podstawy inzynierii Odpowiedz Link Zgłoś