Dodaj do ulubionych

jezyki na PWR

IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 10:53
jak to jest z tymi jezykami na I roku na PWr...bo ja chcualbym miec
angielski...czy one sa dopiero od 2 roku??
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: jezyki na PWR IP: *.crowley.pl 02.10.05, 11:27
      tez wlasnei sie zastanawiam bo w planie brak jest jesykow, ale cos mi sie zdaje ze nie ma w 1 semie tak samo zajec sportowych i humanistyczno ogolnych
      • Gość: . Re: jezyki na PWR IP: *.crowley.pl 02.10.05, 11:30
        Nauka jezykow obcych
        Studium Nauki Języków Obcych Politechniki Wrocławskiej prowadzi zajęcia o charakterze ćwiczeń dla studentów Politechniki Wrocławskiej od II roku studiów. Aktualnie naucza się 9 języków europejskich: angielskiego, francuskiego, hiszpańskiego, irlandzkiego, niemieckiego, polskiego (dla obcokrajowców), rosyjskiego, szwedzkiego i włoskiego.
        • Gość: . Re: jezyki na PWR IP: *.crowley.pl 02.10.05, 11:31
          To jutro normalnie idizemy ubrani? przynosimy zeszyty i zaczynamy studiować.
          A właśnie jaki zeszyst wziąść?
          • Gość: xXx Re: jezyki na PWR IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 13:01
            jak mi sie nie chce do wrocka jechac;(...eh....zas 180km od domu:/ ale no
            trzeba...no chyba normalnie bo jak...chyba normalne zajecia i wyklady sa pra?
            ja mam na 11.15- 20.35...masakra:(...i ja biore zeszyt a4 na notatki...eh...jak
            mi sie nie chce...trza sie szybko zmobilizowac bo moze byc zle...a wy jaki
            macie plan i jaki wogole kierunek? bo ja EiT...a i wogole wiecie gdzie jest
            budynek M1??...bo ja go nie umiem znalezc:/
            • strawberryfields Re: jezyki na PWR 02.10.05, 15:35
              Na mapce w tzw Kalendarzu Akademickim nie ma zaznaczonego budynku M1...jesteś
              pewien że się nie pomyliłeś?
              • Gość: xXx Re: jezyki na PWR IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 15:40
                wlasnie dlatego sie pytam...mam tam zajecia we wtorek a nie mam pojecia gdzie
                to jest...a mam tam podstawy inzynierii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka