Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:48 co sądzicie o SGH? Nie dostałam się w tym roku..i zastanawiam się czy próbować za rok.. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrycze123 Re: SGH 09.10.05, 12:56 Oczywiście, namawiam wszystkich do studiowania na esgiehu, to bardzo ciekawa szkoła! A w ogóle zajrzyj na www.esgieha.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 16:00 nie warto studiować kierunków byznesowych. Nie ma po nich żadnej przyszłóści, no chyba po to żeby po 5 latach nauki pracować na kasie lub w okienku na poczcie.Po fuzji banków PKO podobno ma wywalić 6 tys. pracowników!! No i jak potem znaleźć pracę skoro oni mają już jakieś doświadczenie? Czekać 30 lat aż wszyscy zdechną?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniaczek Re: SGH IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.05, 19:49 a ile miales punktów ze sie nie dostałes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:18 140:( ale mam starą maturkę, więc mogę się poprawić. Poszłam do niepaństwowej, ale chciałabym studiować w SGH.. Właściwie to jestem na drugim roku i nie wiem czy jest sens zmieniać uczelnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatrycze123 Re: SGH IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 20.10.05, 12:56 z niepaństwowej na SGH?- zawsze jest sens, tylko chyba nie przepisują przedmiotów ze szkól prywatnych. No i 140 na możliwych 400 to trochę mało.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalista Re: SGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:35 Przepisują. Tylko zależy z jakiej szkoły. A dlaczego nie wybrałaś się na zaoczne SGH, skoro studiujesz w niepaństwowej to i tak musisz płacić. A studiując zaocznie mogłabyś zdawać w przyszłym roku na dzienne i mieć pozaliczane częściowo przedmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:37 część głupków się nie do stanie i jest to naturalny stan rzeczy. Dla takich są przecierz te szkółki prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:06 nie poszłam na zaoczne na SGH, bo maturkę odebrałam na początku września, miałam poprawkę z ustnej z polskiego. Dzwoniłam do dziekanatu SGH, ale powiedzieli, że dopiero od stycznia, albo lutego..więc poszłam do szkoły niepaństwowej, miałam akurat fają pracę i potrzebna mi była legitymacja, żeby pracować..i tak wyszło.. Moja uczelnia mi się nawet podoba, ale ciężko mi jest, bo sporo kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:00 nio, malo, ale wcale sie nie uczylam..szkoła, praca.. Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: naganiacze? :) 21.10.05, 22:00 powracajac do tematu, to jako pierwszoroczna studentka niewiele moge na razie powiedziec o samej szkole :) Ale jak na razie mi sie podoba. Grunt to umiejetne wypelnienie karty preferencji :) Odpowiedz Link Zgłoś