Dodaj do ulubionych

SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 02:05
Proszę o wypowiedz na temat poziomu nauki oraz wartości merytorycznej i
praktycznej programu na studiach podypl. na SGH. Interesują mnie szczególnie
Podypl. z Zarządzania Wiedzą, ale nie znajdę tu przypuszczalnie absolwentów
tego studium. Jeżeli studiujecie podyplomowo na SGH-u, bądz studiowaliście, a
może znacie kogoś kto skończył jakąś podyplomówkę na tej zacnej uczelni to
proszę o podzielenie się doświadczeniami. Interesują mnie informację
wszelakiej maści.

Wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • beatrycze123 Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.05, 10:01
      Nie wiem, czy to pomoże, ale zajrzyj www.esgieha.pl/forum/viewtopic.php?
      t=46&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=zarz dzani* wiedz
      • Gość: muckinfagic Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:20
        Dzięki, ale na tym forum nie ma info odnośnie podyplomowych. Przeszukałem
        wszystkie zasoby. No więc czekam dalej, może ktos coś wie
        ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        • beatrycze123 Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.05, 12:47
          A moze wiesz kto prowadzi te studia? Z czego są wykłady? Tak naprawdę na
          studiach podyplomowych nie nauczy sie człowiek wiele więcej niż na dziennych na
          SGH, każdy z nas może sobie zazwyczaj wziąć takie przedmioty.Dlatego spróbuj
          poczukać po wykładowcach :)
          • Gość: muckinfagic Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 01:31
            Wiem np. prof. Grudzewski,prof IRENA K. HEJDUK,PROF. ANDRZEJ HERMAN, PROF.
            STANISŁAW KASIEWICZ, PROF. URSZULA MALINOWSKA, ROF. KAZIMIERZ MAKOWSKI, PROF.
            KRYSTYNA POZNAŃSKA, DR ANDRZEJ SZABLEWSKI, --
            • beatrycze123 Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 15:29
              Njapierw mi powiedz, jak wysłać cokolwiek na priva, jeśli użytkownik nie jest
              zarejestrowany. Muszę Cę niestety zmartwić, że wybrana tu kadra nie jest
              najlepsza :(
              • muckinfagic Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.05, 00:47
                Shit ! szkoda, że jest najlepsza, miałem nadzieję że choć trochę "błysną".
                Jeżeli posiadasz jakieś "classified info", to proszę o message na "kszynkę" gazety.

Senkju wery macz !

ciągle jednak czekam na jakąś interesującą wpowiedz ?????????????????//
    • Gość: SGHOWIEC Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:54
      do doopy te studia, jeszcze kase trzeba płacić...
      • muckinfagic Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 01:34
        AND THEN ???
    • Gość: booster Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:43
      A jakie studia podypl, Cię interesują ?
    • Gość: gość Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 01:20
      Polecam studium zarządzania projektami, jestem bardzo zadowolony z poziomu i
      praktycznego podejścia do problematyki.
      • Gość: ja Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:35
        nikt nic nie wie ???
      • Gość: Kasia Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.3.pl 27.10.05, 19:02
        A może ktoś coś więcej napisze o zarządzaniu projektami? Ja słyszałam sporo
        negatywnych opinii i nie wiem, czy się na nie decydować.
    • Gość: Ola K. Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 26.10.05, 21:22
      Chodziłam na "System prawny UE......." TRAGEDIA.
      Nie polecam wiedza nieaktualna, pani doktor opisywała 3 filary UE zgodnie ze
      stanem wiedzy sprzed 1986 roku (wtedy robiła doktorat?). Inny facet (generał w
      spoczynku) mówił o siłach zbrojnych UE które UE NIE POSIADA!!!!!
      • Gość: muckinfagic Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:05
        no to lipa:), dzięki za wypowiedż ! Dziwne to jest, jak uczelnia z taką renomą
        organizuje takie marne merytorycznie studia podypl. Muszę się teraz porządnie
        zastanowić nad swoim wyborem.
        • Gość: sazz Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.10.05, 16:16
          a jak by Ci tu napisali, ze masz zaprzestac w ogole wlasnego rozwoju to tez bys
          sobie dał/dała spokój? Poglądy ludzi tutaj są nieweryfikowalne. Pozdrawiam
          • studentk Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.05, 16:26
            Akurat tu się zgodzę z opinią o „System prawny UE…” teraz zmienili trochę
            nazwę. Faktycznie poziom był kiepski, wykładowcy z łapanki, głupoty na
            wykładach. SGH traktuje studia podyplomowe jako dające możliwość dorobienia
            wykładowcom – a że poziom tych studiów jest kiepski – cóż trudno – ale kasa
            jest ładna. Pewnie nie na wszystkich studiach podyplomowych jest tak kiepsko,
            znam tylko te związane z Unią i funduszami UE i one są bez sensu. Może na
            innych jest lepiej?
            • Gość: muckinfagic Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 01:47
              Mnie interesują głównie z Zarządzania Wiedzą. Z tego co wyczytałem na stronie
              studium
              akson.sgh.waw.pl/podyplomowe/studia/Zarzadzania-wiedza-w-przedsiebiorstwach-i-instytucjach-publicznych.html
              to Wśród kadry wykładającej jest sporo praktyków, a to chyba dobrze.

Przy wyborze, oczywiście, nie będe sugerował całkowicie się Waszymi
              spostrzeżeniami, choć na pewno, w jakimś stopniu, okażą się pomocne.

Gdyby coś Wam wpadło w ucho o tym Zarządzaniu Wiedzą, to proszę o znak,sygnał!

dzięki i pozdrawiam
    • Gość: dlop Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 13:20
      ?
    • Gość: contributor Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 01:37
      so wha ya say ?
    • Gość: JOLA Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:06
      byłam na zarzadzaniu projektami, oceniam całkiem niezle, choc bez rewelacji.
      Kumpela skonczyła podobne studium na SWPS, i z moich obserwacji wynika, że jej
      stan wiedzy jest znacznie większy.
    • Gość: wro Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zuk-sa.com.pl 04.11.05, 11:23
      A co sądzicie o studium podyplomowym
      "Informatyczne Systemy Zarządzania" na SGH?
      W opisie jest wszystko pięknie, tylko ciekawe
      jak jest w praktyce
    • Gość: dooda Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:55
      ?????????????? też chce wiedzieć
    • Gość: adn then Re: SGH PODYPLOMOWE _WASZE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 01:44
      no i co nikt nic nie wei ??????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka