Dodaj do ulubionych

dziewczyny agh

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:38
i co sądzicie o naszych kolezankach z I roku...? ja proponuję imprezę
integracyjną z socjologią ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: 1rokEAIE Re: dziewczyny agh IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 27.10.05, 19:54
      dziwnym trafem ja też chciałbym jakąś imprezę integracyjna z socjologią :)
      • Gość: heh:) Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:47
        o,a ja jestem dziewczyną z socjologii:)A skąd takie dobre zdanie o
        socjolożkach?:)
        • Gość: nik Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 17:08
          no tak socjologia:)
        • Gość: pablo Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:51
          socjolożki są kształtne i ładniutkie hehehehe:))))))
      • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 02.11.05, 22:59
        Gość portalu: 1rokEAIE napisał(a):

> dziwnym trafem ja też chciałbym jakąś imprezę integracyjna z socjologią :)

no w strumyku chyba za duzo dziewczyn nie macie...

wie ktos w jakich akademikach mieszkają dziewczyny z socjoligii?:D
      • Gość: Rafalluz_tak_to_ja Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:59
        ja też.
    • spin_spin_sugar Re: dziewczyny agh 29.10.05, 20:04
      a może nie tylko z socjologią?:))) na wielu, że tak powiem "męskich" kierunkach
      też są dziewczyny, heeej!:D

trzeba by się skrzyknąć na jakąś imprezkę;)
      • Gość: qbek Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:24
        nie mialem zamiaru lekceważyć nielicznych dziewczyn na naszych "męskich"
        kierunkach, bez was byłoby juz zupełnie brzydko na technicznych wydziałach :)
        Po prostu na socjologii płeć piękna jest wyjątkowo zauważalna ze względu na
        swoją ilość. No i jest parę perełek... :)
        • Gość: hjhg Re: dziewczyny agh IP: *.246.jawnet.pl 01.11.05, 20:59
          na WZ tez jest calkiem sporo dziewczyn
    • Gość: LilaRóż Re: dziewczyny agh IP: *.chello.pl 02.11.05, 10:32
      Budynek AGHu jest zaraz obok budynku Rolniczej-no a tam tez jest cała masa
      ładnych dziewczyn :P
      • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 02.11.05, 22:36
        Gość portalu: LilaRóż napisał(a):

> Budynek AGHu jest zaraz obok budynku Rolniczej-no a tam tez jest cała masa
        > ładnych dziewczyn :P

budynek agh?:)
      • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 02.11.05, 22:38
        według mnie najładniejsze dziewczyny są na 1 roku inf stos eaie i będe sie tego
        trzymał...:D

a sam chętnie poznam jakąś miłą kolezanke z socjologii albo np z technologii
        chemicznej...tam tez ponoc nie jest zle..
        • Gość: Mrs. Lovett Re: dziewczyny agh IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 03.11.05, 12:57

> według mnie najładniejsze dziewczyny są na 1 roku inf stos eaie i będe sie tego
          > trzymał...:D

... albo kolezanki cie dorwa? ;-)
    • Gość: piotr Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:49
      co jak co ale dziewczyny z socjologi, zwlaszcza pierwszy rok sa...mmmmmmmmiodzio:)
      • Gość: ksszzzzzzz Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:23
        dziewczyny z socjologii mieszkają w babilonie ale te z akademika są
        nieciekawe,tylko jedna z akademika jest niezła:)
    • Gość: piotr Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:32
      zgadzam sie z przedmowca, ja juz mam swoje typy:P
      • Gość: ksszzzz Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:57
        a które to???Może się powymieniami typami?:)
        • Gość: qbek Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:28
          ja tez mam typy, a wlasciwie jednego typa.. niestety rzadko ją widuję :/
          • Gość: hehe Re: dziewczyny agh IP: *.netcontrol.pl 07.11.05, 19:34
            dziewczątka macie jeszcze na zarządzaniu i ceramice :D
          • Gość: :> Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:08
            ja chodze na konlikty z fajnymi dziewczątkami:)
            • Gość: que Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:22
              nooo.... ja właśnie chodzę na konflikty czwartkowe o 17. Wprawdzie dziewczątek
              mało, ale jedna naprawdę fajna :)
    • scarlett_kapusta Re: dziewczyny agh 08.11.05, 11:14
      czytając wasze posty aż się chce iść na AGH :D
      ja za to słyszałam, że są fajni chłopcy w klubie grotołazów czy jak się to nazywa :>
    • Gość: abkendo Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:06
      ja nie miałem okazji sie przyjrzec socjologii. wiem tylko ze jedna niezła
      chodzi ze mną na ju jutsu
      • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 10.11.05, 01:16
        a ja miałem dzis zajecia w h6 - budynek wydzialu z socjologia...ale laski
        widzialem ehh:) chyba sie z informy na socjologie przeniose:)
        • Gość: eks Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:53
          a która najładniejsza???
          • Gość: xxx Re: dziewczyny agh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:03
            tez jestem ciekaw ktora najladniejsza?
            • Gość: dziewczyna agh :) Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 01:38
              Myśle, że to pytanie jest źle postawione, nie mozna obiektywnie stwierdzic, ze
              ktoras z dziewczyn jest najładniejsza :P Można mówić o typach, tak jak koledzy
              powyżej :) Ja tez mam swoje męski typy ;)
              • Gość: śmieszne:) Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:10
                hahahaha no zauważyłam,żę są ładne dziewczyny u nas na roku,ale się zastanawiam
                kiedy Wy nas oglądacie jak my tylko C2 albo H6:)
                • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 14.11.05, 22:23
                  w srode mamy laborki w H6:)
                  • Gość: gabi Re: dziewczyny agh IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 16.11.05, 19:14
                    nie to zebym nie byla skromna ale na socjologii dziewczyny sa ladne a przede
                    wszystkim madre:)
                    p.s a z tego co zauwazylam ogolnie duzo dziewczyn studiuje na agh wbrew
                    przypuszczeniom...
              • Gość: a Re: dziewczyny agh IP: 83.16.133.* 19.11.05, 15:18
                to kiedy ta impreza?:p
                • Gość: EAiE Re: dziewczyny agh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:29
                  Wobec powyższego ja proponuję zrobić integracyjną imprezę pomiędzy najbardziej
                  żeńskimi i najbardziej męskimi wydziałami, czyli: zarządzanie, socjologia vs.
                  EAIiE.. Swoją drogą - ja mam ćwiczenia we wtorki i czwartki w H6, a żadnych
                  >>olśniewających<< kobiet nie zauważyłem :)
                  • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 22.11.05, 17:45
                    hmm to gdzie tam dzampreza:D?
                    • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 22.11.05, 21:23
                      zresztą nie ma sensu robic takiej imprezy - one tam mają sfoich facetow (inna
                      kwestia jakich) wiec nie przyjdą:( lepiej sie zainteresowac kolezankami z np
                      polonistyki uj:)

a ja mam jutro w H6:)
                      • Gość: dziewczyna z agh:) Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:00
                        Ależ przyjdą przyjdą :) :P A facetów wprawdzie mamy, ale raczej mało. A na
                        technicznych kierunkach sporo fajnych widziałam .. :P
                        • Gość: HellHax Re: dziewczyny agh IP: *.ghnet.pl 22.11.05, 22:58
                          no ja jestem na technicznym:)
                  • Gość: socjolożka 1 rok.. Re: dziewczyny agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:56
                    bo w czw i wt to nie wszystkie grupy mają...hmmm nie
                    zauwazyles "olsniewajacych "?? bo oczy przymruzyles bo nie jestes przyzwyczajon
                    y do takiego blasku...hmmm a wsrod takikiej koncentracji kobiet trafiaja sie
                    wszystkie typy urody..no noramlnie rachunek prawdopodobienstwa....
    • Gość: Cycero SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: 80.53.165.* 22.11.05, 20:51
      • Gość: dziewczyna z agh:) Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:58
        ojoj...czyżby jakaś dziewczyna z socjologii dała Ci kosza. W takich sytuacjach
        polecam zamknąć się w sobie, posłuchać smętnych piosenek i napić kakao, a nie
        pisac pierdoły na forum...
        • Gość: EAiE Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:12
          Najłatwiejsze zazwyczaj są te, które nie studiują :p
          A dziewoje z AGH chyba jednak nie są takie złe :) Cóż, u kolegi frustracja
          wyraźnie widoczna :P
          Co do olśniewających - nie zawsze liczy się opakowanie :) No, chyba, że ktoś
          szuka tylko opakowania ;)
          Na szczęście ja już nie mam tego problemu :P
          • Gość: HellHax Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: *.ghnet.pl 23.11.05, 18:28
            eetam mi do frustracji jeszcze daleko:)
            • Gość: she Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: 217.97.228.* 25.11.05, 17:30
              a co myślicie o nielicznych koleżankch z waszego wydziału?
      • Gość: studentka Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: *.net.autocom.pl 25.11.05, 18:36
        Łatwi to z reguły są sfrustrowani,zakompleksieni i niedowartościowani panowie.
        • Gość: up Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:11
          upupup
        • Gość: EAIE Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:06
          Panowie reguły są łatwi :P
        • Gość: Cycero Re: SA NAJŁATWIEJSZE W KRAKOWIE !!! IP: *.man.busko.pl 07.12.05, 13:07
          Ja juz nie mam sił spółkowac z Górniczkami
          same mi sie pchaja, a jakie podstepne:):)
          DESPERATKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka