efp 28.11.05, 22:20 Ludziki co to znaczy obniżenie wysokości Th9 z załamaniem blaszki granicznej górnej po polsku prosze co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaphod_beeblebrox Re: pomocy!!!!!!!!!1 03.12.05, 10:53 Jakies uszkodzenie dziewiatego kregu piersiowego, a czym wywolane to juz sam powinienes wiedziec (uraz? osteoporoza?). Ogolnie takie pytania to raczej na forum zdrowie bo my tu raczej porad nie udzielamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
efp Re: pomocy!!!!!!!!!1 07.12.05, 11:23 Dzięki /spadłam ze schodów i tak wyszło/. Odpowiedz Link Zgłoś
3bonk Re: pomocy!!!!!!!!!1 11.12.05, 16:50 To pewnie masz adenozynotrójfosroranian fenoloftaleiny irracjonalistycznego protencjonalostoliznusa lepiej to zbadaj i spyta się swojego lekarza czy czujesz ból od czasu do czasu w charakterystycznym miejscu ... Odpowiedz Link Zgłoś
efp Re: pomocy!!!!!!!!!1 28.12.05, 12:07 Proponuje zrób sobie test w trybie pilnym na przydatnośc do zawodu. Uratujesz tym wielu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
woytek_k Re: pomocy!!!!!!!!!1 21.12.05, 22:07 lamina litans superior?? gdzie było coś takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
grubasek555 Re: pomocy!!!!!!!!!1 19.01.06, 23:43 Jakby co to Th9 to nie jest kręg piersiowy 9 tylko oznaczenie neuromeru (część rdzenie kręgowego od którego wychodzi dana para nerwow rdzeniowych). Ja neurologiem nie jestem i nie bede, wiec mnie sie nie pytaj,ale wg mnie moze to byc uszkodzenie opon lub innych skadowych rdzenia, spowodowane pewnie przemieszczeniem sie jedego z kręgów. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
grubasek555 Re: pomocy!!!!!!!!!1 19.01.06, 23:45 chociaz lekarz stawiaja diagnoze mogl przyjac ze Th9 to kręg piersiowy, ktory ulegl obnizeniu...jej jak ja nie lubie takiej niedokladnosci Odpowiedz Link Zgłoś
efp Re: pomocy!!!!!!!!!1 25.01.06, 13:42 dzieki bardzo zawsze to od Was dokładniej sie dowiem niz od lekarzy .Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś