Dodaj do ulubionych

Studenci WSFiZ ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:10
Czy studiuje ktoś w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania??
Chciałam się zapytać:
1. jaka panuje tam atmosfera?
2. czy są tam obowiązkowe zajęcia z wf?:)
Obserwuj wątek
    • lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 27.12.05, 21:07
      Studiuje i bardzo sobiete studiowanie chwale.Ludzi sa fantastyczni, atmosfera
      jaest luzowata.Ale kilka rzeczy na NIE: musisz mniec troche kasy(WSFiZ to takie
      beverly hills), zeby niueczuc sie gorzej miedzy innymi kasiastymi, zajecia z wf
      mozna zalatwic- - to nieproblem. AcHA i najwazniejsze: pomijajac filologie, to
      na innych kierunkach niemusisz sie uczyc za duzo.Uwierz mi.Pewnie ta odpowiedz
      bedzie nieaktualna....
      • Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:23
        ah...już nie chcę tam iść..dzięki:)
      • Gość: Ania Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:57
        beverly hills? jakoś nie zauważyłam
        nie musisz sie uczyc za duzo? na moim kierunku (psychologia) po I roku odpadło
        30% ludzi z powodu złych wyników w nauce
        pomijajac filologie? nie ma takiego kierunku!!!
        lordoftheflies - a w której jesteś grupie i na jakim kierunku?
        • Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:05
          Mogłabyś napisać mi troszkę więcej??
          Czy są tam mili ludzie? Czy jest wyścig szczurów itp? Czy są obowiązkowe
          zajęcia z wf??
          • Gość: Kaśka Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 28.12.05, 20:31
            Nie do mnie było kierowane pytanie, ale... ;-) tak w skrócie - ludzie bardzo
            mili, sympatyczni. Wyścigu póki co nie zauważyłam, wf obowiazkowy na 2 i 3
            semestrze, mozna sobie wybrać formę zajęć, po 2 godziny, 1 raz w tygodniu.
            Jestem na I roku.
            • Gość: Kaśka Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 28.12.05, 20:34
              A i pisałam o WSFiZ w Warszawie. Tak, jak ktoś wyżej zauważył skrót stosowany
              jest do kilku filii.
              • Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:24
                A uznają coś takiego jak zwolnienie z wf???Czy robią z tym problemy??
                • Gość: Kaśka Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 28.12.05, 23:45
                  Uznają, nie sądzę by był z tym większy problem ;-) Istnieje również możliwość
                  uczęszczania prywatnie na jakieś inne zajęcia, przynosisz wtedy zaświadczenie i
                  już, WSFiZ nie zwraca wtedy kosztów, które poniosłaś. Sama uczelnia ma dosyć
                  bogata ofertę zająć i oprócz sttandardowego wf-u, znajddziesz tu równiż taniec,
                  strzelanie z broni pneum., basen, walka wręcz itp.
    • lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 28.12.05, 14:18
      jedna najwazniejsz sprawa. WSFiZ to bardzo popularnt skrot, w wielu miastach
      jest WSFiZ. wiec o jaki miasto ci chodz?
    • lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 28.12.05, 14:19
      pewni mowimy o 2 roznych szkolach ale spoko
      • Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:23
        Chodzi mi o Warszawę:)
        • lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 29.12.05, 19:26
          no wlasnie i tu tkwilo nasze nieporozumienie. Bo ja pisalem o pewnym pieknym
          miescie na wschodzie polski. hehehehe
          • Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:11
            Warszawa też jets piękna:)
            • Gość: anonim Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.centertel.pl 18.09.15, 23:36
              A do kogo nalezy zlozyc wniosek i zaswiadczenie, aby byc zwolnionym z zajec sportowych? Czy zaswiadczenie ma posiadac jakies szczegolne informacje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka