Gość: Ann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:10 Czy studiuje ktoś w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania?? Chciałam się zapytać: 1. jaka panuje tam atmosfera? 2. czy są tam obowiązkowe zajęcia z wf?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 27.12.05, 21:07 Studiuje i bardzo sobiete studiowanie chwale.Ludzi sa fantastyczni, atmosfera jaest luzowata.Ale kilka rzeczy na NIE: musisz mniec troche kasy(WSFiZ to takie beverly hills), zeby niueczuc sie gorzej miedzy innymi kasiastymi, zajecia z wf mozna zalatwic- - to nieproblem. AcHA i najwazniejsze: pomijajac filologie, to na innych kierunkach niemusisz sie uczyc za duzo.Uwierz mi.Pewnie ta odpowiedz bedzie nieaktualna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:23 ah...już nie chcę tam iść..dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:57 beverly hills? jakoś nie zauważyłam nie musisz sie uczyc za duzo? na moim kierunku (psychologia) po I roku odpadło 30% ludzi z powodu złych wyników w nauce pomijajac filologie? nie ma takiego kierunku!!! lordoftheflies - a w której jesteś grupie i na jakim kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:05 Mogłabyś napisać mi troszkę więcej?? Czy są tam mili ludzie? Czy jest wyścig szczurów itp? Czy są obowiązkowe zajęcia z wf?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 28.12.05, 20:31 Nie do mnie było kierowane pytanie, ale... ;-) tak w skrócie - ludzie bardzo mili, sympatyczni. Wyścigu póki co nie zauważyłam, wf obowiazkowy na 2 i 3 semestrze, mozna sobie wybrać formę zajęć, po 2 godziny, 1 raz w tygodniu. Jestem na I roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 28.12.05, 20:34 A i pisałam o WSFiZ w Warszawie. Tak, jak ktoś wyżej zauważył skrót stosowany jest do kilku filii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:24 A uznają coś takiego jak zwolnienie z wf???Czy robią z tym problemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 28.12.05, 23:45 Uznają, nie sądzę by był z tym większy problem ;-) Istnieje również możliwość uczęszczania prywatnie na jakieś inne zajęcia, przynosisz wtedy zaświadczenie i już, WSFiZ nie zwraca wtedy kosztów, które poniosłaś. Sama uczelnia ma dosyć bogata ofertę zająć i oprócz sttandardowego wf-u, znajddziesz tu równiż taniec, strzelanie z broni pneum., basen, walka wręcz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 28.12.05, 14:18 jedna najwazniejsz sprawa. WSFiZ to bardzo popularnt skrot, w wielu miastach jest WSFiZ. wiec o jaki miasto ci chodz? Odpowiedz Link Zgłoś
lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 28.12.05, 14:19 pewni mowimy o 2 roznych szkolach ale spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:23 Chodzi mi o Warszawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lordoftheflies Re: Studenci WSFiZ ?? 29.12.05, 19:26 no wlasnie i tu tkwilo nasze nieporozumienie. Bo ja pisalem o pewnym pieknym miescie na wschodzie polski. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:11 Warszawa też jets piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Studenci WSFiZ ?? IP: *.centertel.pl 18.09.15, 23:36 A do kogo nalezy zlozyc wniosek i zaswiadczenie, aby byc zwolnionym z zajec sportowych? Czy zaswiadczenie ma posiadac jakies szczegolne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś