Gość: need_help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:56 Im prosciej tym lepiej, z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:17 Ja się uczyłam z książki Mariana Matłoki i Barbary Wojcieszyn-"Zastosowanie matemtyki w ekonomii".taka zielona.tam jest w miarę wszystko ładnie napisane.może się przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.autocom.pl 26.01.06, 23:35 A napisz jeszcze gdzie masz tą algebrę liniową :) To naprawdę różnica czy ekonomia, fizyka, matematyka czy geodezja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły ja znam dobrą IP: 87.207.198.* 27.01.06, 05:55 jak jesteś studentem politechniki jakiegoś kierunku matematycznego to Jurlewicz, Skoczylas "Algebra liniowa" jest the best - ja studiuje na wit i mi ta książka bardzo się przydaje, studenci PW też ją bardzo lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: ja znam dobrą IP: *.astral.lodz.pl 27.01.06, 08:59 a jak ekonometrii to E.Żóltowska chyba najprostsza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.wsb.poznan.pl 27.01.06, 10:59 o co Ci chodzi?? ktoś sie pyta to odpowiadam,innych książek nie znam bo nie korzystałam.jejkuu...dobra juz się nie odzywam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:25 Skryp AGH do algebry i geometri autorstwa pana Stanisława Białasa i bodajrze A. Cmiel mozna ściągnać za free 2 pdf z strony Biblioteki AGH w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon79 Polecam - Białynicki-Birula IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.14, 02:36 ;) Odpowiedz Link Zgłoś