Dodaj do ulubionych

Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniowej ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:56
Im prosciej tym lepiej, z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:17
      Ja się uczyłam z książki Mariana Matłoki i Barbary Wojcieszyn-"Zastosowanie
      matemtyki w ekonomii".taka zielona.tam jest w miarę wszystko ładnie
      napisane.może się przyda:)
      • Gość: M. Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.autocom.pl 26.01.06, 23:35
        A napisz jeszcze gdzie masz tą algebrę liniową :) To naprawdę różnica czy ekonomia, fizyka, matematyka czy geodezja :)
        • Gość: zły ja znam dobrą IP: 87.207.198.* 27.01.06, 05:55
          jak jesteś studentem politechniki jakiegoś kierunku matematycznego to
          Jurlewicz, Skoczylas "Algebra liniowa" jest the best - ja studiuje na wit i mi
          ta książka bardzo się przydaje, studenci PW też ją bardzo lubią
          • Gość: gienio Re: ja znam dobrą IP: *.astral.lodz.pl 27.01.06, 08:59
            a jak ekonometrii to E.Żóltowska chyba najprostsza .
        • Gość: Paulina Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.wsb.poznan.pl 27.01.06, 10:59
          o co Ci chodzi?? ktoś sie pyta to odpowiadam,innych książek nie znam bo nie
          korzystałam.jejkuu...dobra juz się nie odzywam..
          • Gość: C4 Re: Znacie jakies dobre ksiazki do algebry liniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:25
            Skryp AGH do algebry i geometri autorstwa pana Stanisława Białasa i bodajrze A.
            Cmiel mozna ściągnać za free 2 pdf z strony Biblioteki AGH w Krakowie.
    • Gość: Egon79 Polecam - Białynicki-Birula IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.14, 02:36
      ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka