Gość: Hania IP: *.altec.pl 31.01.06, 16:50 Czy ktoś z Was miał może ekonomię z doktorem Czerwińskim na Uś albo jakiejś prywatnej?:) Jak on ocenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tommek Re: dr Czerwiński IP: 194.242.104.* 02.02.06, 13:04 No ja mialem:) egz byl w formie testu, niestety pierwszy termin oblalem (no nie uczylem sie), ale drugi na 4 :) Facet jest ok wg mnie. Po prostu musisz odopowiedziec na odpowiednia ilosc pytan i bedzie si:) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: dr Czerwiński IP: *.altec.pl 03.02.06, 09:14 A ile trzeba było mieć punktów z testu,żeby zaliczyć Tomku?:)5 wystarczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: dr Czerwiński IP: *.compnet.com.pl 03.02.06, 09:19 Hej ja tez z nim mami egzamin za tydzien z ekonomiii :/Tomek napisz coś więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: dr Czerwiński IP: *.altec.pl 03.02.06, 09:22 Ja mialam w poniedzialek,bylo osiem pytan testowych.Czas-15 minut,wiec sciagac za bardzo sie nie dalo:) Tylko nie wiem,ile trzeba było mieć punktów żeby zaliczyć:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: dr Czerwiński IP: *.altec.pl 03.02.06, 09:23 a za 2 godziny mam egzamin ze wstepu o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 Re: dr Czerwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:56 mój rocznik miał z nim egzamin (ja już zdawałm wczesniej, więc nie u niego). z tego co wiem bardzo fajny gość. będzie to proawdziwy egzamin a nie "typu WNS". umiesz - zdasz, nie umiesz - to się poucz. powodzenia. PS - jeden z wykładowców którzy porządnie wykłady prowadzą! Duży PLUS dla dr Czerwińskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: dr Czerwiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:03 a może jakieś pytania pamiętacie ?? czy na egzminie są grupy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 Re: dr Czerwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:17 nie wiem, bo ja nie musiałm zdawać tego egzaminu. proponuję zajrzeć na: forumwns.org/ tam albo już post o tym egzaminie istnieje, a jak nie to załóż - na peno ktoś odpowie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś