Gość: Ann Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.02.06, 19:10 nie wiem czy moge sie wypowiedziec na temat, bo straciłam dziewictwo nie bedac jeszcze studentka (17lat) :) ale seks studentki jest boooski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi IP: *.acn.waw.pl 21.02.06, 19:13 Aha, ja miałam 19 lat, ciekawe czy to duzo czy malo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelkaa Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.06, 19:21 dziewictwo stracilam w wieku...17 lat...:)ale przereklamowane wg mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglistka Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi IP: 212.191.80.* 21.02.06, 20:24 a ja jestem still a virgin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaa Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi IP: 194.146.128.* 21.02.06, 20:46 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
lol_niezly Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi 21.02.06, 20:54 Co dziwne - w watku STUDENCI wpisuja sie same studentki, a w watku STUDENKI pusto, poza Henkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: ciekawe w jakim wieku studenci tracili dziewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:45 o przepraszam ,faktycznie sie pomyliłem teraz jestem na dobrym wątku ,chociaż rozumiecie juz nie ten wzrok i percepcja jakby uboższa ale reszta wiecie ( studentki hehe:))) całkiem sprawna jeszcze.Aha i odpieram stanowczo zarzuty tego bezczelnego mlodzieńca ,że niby ja miriam czy coś .Coś mi się kojarzy bo bratanica kiedyś to oglądała ( ale to nie nowość ponoć swego czasu krążyły słuchy ,że Gagarin no wiecie ...dlatego tak dobrze mu się leciało po orbicie..) ale ja oczywiście jak to mówią młodzi real men ,dobranoc! uciekam bo jutro wykłady od rana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły do lolka IP: *.chello.pl 21.02.06, 21:04 dobre lolek :D Heniek to pewnie Miriam, a dziewczyny, które się tu wpisały to zapewne feministki dążące do równouprawnienia płci i nie widzące jakichkolwiek róznić między płciami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: do lolka IP: *.astral.lodz.pl 21.02.06, 21:27 Pochwalilbym sie swoimi sex-podobojami ale wam odpuszcze zeby nie bylo ze sie chwale :D Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: do lolka 21.02.06, 21:34 Zły, kochanie, z chęcią posłucham co masz do powiedzenia w kwestii równouprawnienia. Aż dreszcz przechodzi na myśl o opinii absolwenta tak specyficznego liceum ad kretyński temat wątku. Przypominam, że średnia Polski to 18,9 lat. W sam raz na pierwszy rok studiów. Dlatego niech niektórych wyobraźnia i marzenia nie poniesą za bardzo, bo wyjdzie science-fiction Odpowiedz Link Zgłoś
tasiolot Re: do lolka 21.02.06, 22:09 oj tam zaraz durny. Jak ktos jest w danym temacie tylko teoretykiem, nie ma nic do wniesienia, to niech nie bierze udzialu w dyskusji lub przynajmniej niech nie krytykuje Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: do lolka 21.02.06, 22:19 Kretyński dlatego, że związany jest z tematyką forum bardzo luźno. Wiem, że piszą tu głównie ludzie z pierwszego, drugiego roku studiów i kandydaci, dlatego wiek pierwszego stosunku to temat, który ich najbarziej dotyczy. Gdyby równie często pisali prawie absolwenci to pojawiałyby się wątki o wiek pierwszej ciąży na przykład i wtedy nastolatkowie z pewnością czuliby się nie jak na forum studia, a emama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: do lolka IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 11:05 Wiem, że > piszą tu głównie ludzie z pierwszego, drugiego roku studiów i kandydaci, > dlatego wiek pierwszego stosunku to temat, który ich najbarziej dotyczy skoro dotyczy, to nie rozumiem o co to halo PS. A ja nie wierze w te statystyki i chce sprawdzic jak to jest wsrod studentow na forum. Wolno mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi IP: *.lama.pl 21.02.06, 22:30 bójcie się Boga, nadejdzie rewolucja moralna i wam to wszystko wyciągną i do teczek włożą. zły, a ty nie grzmisz? malowanie ci nie pasuje, a takie bezeceństwa? dot.temat: 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andref Re: ciekawe w jakim wieku STUDENCI tracili dziewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:17 jeszce nie stracił wiek obecny 21 Odpowiedz Link Zgłoś
lospablos20 Wiek 19 lat - w agencji towarzyskiej 23.02.06, 12:12 Tylko dlatego,żeby nie odbiegać od średniej. Było nawet nawet....pózniej też 3 razy w agencji ale od wakacji spokój jest , ciekawe na jak długo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: Wiek 19 lat - w agencji towarzyskiej IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 12:31 Ja stracilam w wieku 21. Dokladnie w rok po poznaniu mojego partnera i przyzlego meza:) Dziewczyny warto troche zaczekac i przekonac sie czy warto akurat z tym facetem.Jesli facet mysli tylko o tym by dziewczyne "przeleciec" to w zyciu tak dlugo nie poczeka tylko poszuka latwiejszej. Jesli facet jest nas wart to zaczeka i bedzie bardziej sznowal... Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Wiek 19 lat - w agencji towarzyskiej 23.02.06, 15:07 OK, ładnie brzmi, ale jak Ty tak długo wytrzymałaś? Pamiętaj, że niektórzy mają spore libido i nie ukrywają, że nie chodzi im o partnerstwo, ale o stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 22:06 Jak na razie srednia nam wychodzi 18 latek. calkiem calkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: o mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:56 konia waliłem już jako płód, pierwszą nieudaną próbę podjąłem w wieku 5 lat na przedszkolanc, pierwsze foki zaliczyłem w wieku 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o ja ;] Re: o mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:33 ciekawe przezycia :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_margoth Re: IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:04 ja mam 20 lat i już myślałam, że jestem najstarszą dziewicą na świecie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firanka19 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:08 18:) nie śpieszylam sie:) nie żałuje i nie będe nigdy. To była taka eee..próba. Egzamin z zaufania. Opłacilo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on19 :) Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:35 gonie cie :) juz jestem tuz tuz :) i tak dalej :/ tylko zeby nie doszlo do 40 years old virgin :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: ciekawe w jakim wieku Studenci tracili dziewi IP: 158.75.241.* 11.07.06, 23:16 Większość w XX w, niektórzy w XXI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: ciekawe w jakim wieku Studenci tracili dziewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:35 Odpowiadasz na : Gość portalu: PolskiCukier napisał(a): > Większość w XX w, niektórzy w XXI. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaytimes004 Re: brzydzę się dziewczynami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:58 jedzie im z ryjów i śmierdzą serem! wolę chłopaczków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o ja ;) Re: brzydzę się dziewczynami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:36 abu zycie mialo smaczek raz DZIEWCZYNKA RAZ CHLOPACZEK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyk pyk Re: ciekawe w jakim wieku Studenci tracili dziewi IP: *.kolornet.pl 09.04.07, 16:18 "Większość w XX w, niektórzy w XXI." heheehhe :D prze gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 01:45 19 i myslalam ze jest juz mało dziewic w tym wieku, a okazuje sie z enie jest tak zle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parot Re: wazne IP: *.is.net.pl 12.07.06, 11:45 dziewczyny golcie pierogi i myjcie sery duzo czesciej ehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:57 parot jak ci nie pasi to nie musisz sie za "to" zabierać!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: ciekawe w jakim wieku I tracili dziewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:43 58.I parafianie chwalą mnie za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja21 Re: ciekawe w jakim wieku I tracili dziewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:44 za to że z żona czy za to że po bożemu?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Re: ciekawe w jakim wieku I tracili dziewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:48 synu,nie zakapowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skur444 Re: ciekawe w jakim wieku I tracili dziewi IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.07, 23:15 nie zaruchalem, nie rucham i juz chyba nie zarucham ogier stallion lat 27 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligrucha Re: ciekawe w jakim wieku studenci tracili dziewi IP: 80.50.255.* 25.09.06, 13:28 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.aster.pl 25.09.06, 13:38 mam 30, jeszcze nie straciłam, a to dlatego, że nigdy się nie zakochałam z wzajemnością... a seks bez miłości mnie nie interesuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 12.10.06, 10:47 I dobrze robisz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.autocom.pl 12.10.06, 17:40 A co to sex? Odpowiedz Link Zgłoś
fabianno pomoc 13.10.06, 12:28 Ja wszystkie rozgrzane panie chciałbym zaprosić... starszy student zawsze w potrzebie pomoże, nie ma to tamto, mam jeszcze kilku kolegów z socjologii oni napewno bardzo chętnie się dołączą do zbadania tak ciekawego tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajronka Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.net-serwis.pl 18.10.06, 12:48 Na miesiąc przed 20 urodzinami, czyli pod koniec 1 roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 12:50 widze ,ze kiedy tracicie wianek ochoczo odświezacie ten wątek i sie wpisujecie buhahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arlitka Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:02 18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:20 a ja mialam 17 lat i nie wydaje mi sie zeby sex studencki roznil sie od tego przed studiami chyba ze dmuchacie sie z kazdym na roku to wtedy rzeczywiscie moze dla niektorych sex studencki jest super jak to ktos duuuuzo wczesniej napisal.studen nie student jak jest dobry to bzyka tak samo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ciekawe w jakim wieku IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 07.01.07, 00:39 kto jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamianXxX Re: ciekawe w jakim wieku Studenci tracili dziewi IP: *.euronet.net.pl 08.04.07, 23:11 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: ciekawe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:24 mam 20 i jeszcze nic, brak odpowiedniego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav86 Re: ciekawe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 02:51 18 lat ;) Już wtedy wydawało mi się, że to dość późno, ale teraz widzę po ludziach ze swojego roku (jestem na drugim, mam 21 lat), że jest cała masa osób, które jeszcze "tego" nie robiły i nie zapowiada się specjalnie, żeby do tego doszło. Smutne to trochę ... Dlatego, że potem coraz trudniej się na to zdecydować, a to z kilku powodów: Po 1. Ciężko trafić na partnera, który "tego" jeszcze nie robił. A wiadomo, że łatwiej jest jak obie osoby są "czyste" podczas pierwszego stosunku. Nikt nikogo nie porównuje do swoich poprzednich partnerów, nie ma elementu stresu, że będzie siara jak wyjdzie moje niedoświadczenie itd. Po 2. Im dłużej jest się prawiczkiem/dziewicą, tym bardziej rośnie przeświadczenie, że skoro tyle się czekało, to nie zrobi się tego przecież z kimś przypadkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: ciekawe ... 24.04.07, 12:55 Powód pierwszy jest dla mnie troche bez sensu, bo trzeba to zrobić z kimś kogo się zna, kocha i nie odczuwa sie przed nim siary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: ciekawe ... IP: *.euronet.net.pl 09.09.07, 00:37 Gość portalu: mav86 napisał(a): > Po 1. Ciężko trafić na partnera, który "tego" jeszcze nie robił. A wiadomo, że > łatwiej jest jak obie osoby są "czyste" podczas pierwszego stosunku. Nikt nikog > o > nie porównuje do swoich poprzednich partnerów, nie ma elementu stresu, że będzi > e > siara jak wyjdzie moje niedoświadczenie itd. Napisałeś, że jest cała masa osób które jeszcze "tego" nie robiły, więc chyba nie jest trudno trafić na osobę "czystą":] > Po 2. Im dłużej jest się prawiczkiem/dziewicą, tym bardziej rośnie > przeświadczenie, że skoro tyle się czekało, to nie zrobi się tego przecież z > kimś przypadkowym. Według mnie efekt jest odwrotny, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skur444 Re: ciekawe ... IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.07, 23:17 nie zaruchalem, nie rucham i juz chyba nie zarucham ogier stallion lat 27 :( Odpowiedz Link Zgłoś