Dodaj do ulubionych

co po WOSIE??

12.03.06, 20:09
jakie kierunki mogę studiować po zdaniu samej wiedzy o społeczeństwie na
maturze??
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Wos ? IP: *.petrus.com.pl 12.03.06, 20:49
      WOS ?
    • r.richelieu Re: co po WOSIE?? 12.03.06, 21:11
      i to jest najlepsze podsumowanie wątków "co po przedmiotach x i y" ;)
      • Gość: łukasz Re: co po WOSIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:21
        Przejrzyj sobie strony róznych interesujących Cie uniwersytetów, czy innych
        szkół wyższych. doprawdy, sorry ale dość idiotyczne pytanie zadałas
        • Gość: Eudora Re: co po WOSIE?? IP: *.echostar.pl 13.03.06, 00:15
          Zwłaszcza, że dzień, czy dwa temu była tu taka jedna, co pytała dokładnie o to
          samo:/
    • Gość: Water Proof Re: co po WOSIE?? IP: *.icpnet.pl 13.03.06, 00:02
      Chyba robię się stara, bo za moich czasów WOS to był taki "michałek" i nikt nie
      zdawał tego na maturze...
      • Gość: reklama Re: co po WOSIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:04
        A teraz jest najlatwiejszym przedmiotem na maturze i wszyscy go zdaja, ktorzy
        chca latwo lub wogole zda ( te 5-10 % wyjatkow przepraszam ).
        • Gość: Water Proof Re: co po WOSIE?? IP: *.icpnet.pl 13.03.06, 00:07
          Mam wrażenie, że ta cała reforma produkuje głąbów z maturą :/
          • Gość: Eudora Re: co po WOSIE?? IP: *.echostar.pl 13.03.06, 00:18
            A potem można zostać tym tym czymś na "p" (po...polit...politykhkhkkhhhm nie
            mogę tego wymówić)
        • Gość: mgg Re: co po WOSIE?? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:57
          a mi sie wydawalo ze wos wycofali z matury... jak widac jednak nie, tak wiec co do pytania: zdawalam wos na maturze i moglam wowczas skladac papiery na dziennikarstwo, socjologie, stosunki miedzynarodowe(chyba)... na prawo zdaje sie ze wymagali wosu i historii
          • Gość: mgg Re: co po WOSIE?? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:59
            a i jeszcze politologia :) ja wybralam socjologię
    • aeternus13 Re: co po WOSIE?? 13.03.06, 08:29
      no pięknie!!! najpierw wybieraja przedmioty na mature a dopiero jak matura za
      pasem i nic nie da się już zmienić to pytaja co po tym co po tamtym co po
      siamtym, tylko pogratulować dalekowzroczności!!!
      • Gość: tt Re: co po WOSIE?? IP: 80.51.118.* 13.03.06, 11:03
        najbardziej mnie smieszy jak ktos pisze ze po wos to mozna
        poli..polt..politykhhiem zostac (i jeszcze nie moze wymowic :-) ) to smieszne.
    • beatrycze123 Re: co po WOSIE?? 13.03.06, 13:08
      Na prywatnej...
    • Gość: frodo Re: co po WOSIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:24
      Sa uczelnie, ktore wymagaja np. historie albo wos, badz sam wos. I nie sa to tylko studia pollitologiczne:P

Jesli kogos interesuje wos, to czemu akurat mialby go nie zdawac?
      • Gość: Water Proof Re: co po WOSIE?? IP: *.icpnet.pl 13.03.06, 14:43
        Dlatego, że nie widzę możliwości porównania WOSu z przedmiotami typu biologia,
        chemia, geografia czy język obcy. W związku z tym świadectwa maturalne nie są
        równoważne.
        • Gość: gienio Re: co po WOSIE?? IP: *.astral.lodz.pl 13.03.06, 16:16
          Ja zdawalem matme i wos i jakos zyje :D
        • Gość: ;-= Re: co po WOSIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:31
          Hmm..czy bilogia jest niby drudniejsza od wosu? Wyniki mowia, ze jest inaczej.
          • Gość: Water Proof Re: co po WOSIE?? IP: *.icpnet.pl 14.03.06, 21:18
            Abstrahując od poziomu trudności biologii i WOSu, trzeba też wziąć pod uwagę
            liczbę godzin z każdego z tych przedmiotów, a co za tym idzie, zakres materiału.
            O jakich wynikach mówisz? Czy mam rozumieć, że są lepsze wyniki z egzaminów z
            biologii niż z WOSu? Cóż, to jeszcze nie swiadczy o trudności przedmiotu. Równie
            dobrze może coś mówić o poziomie maturzystów zdających te dwa przedmioty...
    • Gość: m3lm4k Re: co po WOSIE?? IP: *.opticom.pl 13.03.06, 16:34
      bezrobocie stosowane ;-)
    • Gość: Mateusz Re: co po WOSIE?? IP: *.stg.pl 14.03.06, 15:19
      Po WOSie to mozesz isc jedynie na politechnike, bo gdzie indziej z samym wosem
      sie nie dostaniesz, bo jeden przedmiot to troche za malo, a na polibudy biora
      wszystkich, ale pewnie bys szybko wyleciala. Dlatego musisz isc na zocznie
      jakis kierunek co Cie interesuje lub na szkole policealna
      • Gość: m3lm4k Re: co po WOSIE?? IP: *.opticom.pl 14.03.06, 15:30
        hmmmmm... czy Twoja liczba oznaczajaca wiek przekroczyla juz mistyczna granice 1
        cyfry ? bo to co slysze o Politechnice to chyba jakas prowokacja :)
      • Gość: Water Proof Re: co po WOSIE?? IP: *.icpnet.pl 14.03.06, 21:35
        Hehe na polibudy biorą wszystkich? Taaa... Szczególnie na informatykę,
        automatykę, architekturę... Przychodzi każdy z ulicy, mówi: "ja chcem tu
        stódiowadź" i od razu go przyjmują :)
    • Gość: jw mozesz na Administracje - b. dobry kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:33
      jw
      • Gość: igor Re: mozesz na Administracje - b. dobry kierunek IP: *.ub.univie.ac.at 14.03.06, 15:40
        nie sadze ze administracja jest dobrym kierunkiem!
        po co nam tyle urzednikow????juz teraz jest za duzo
        a ludzi na (wzg po) administracji nie brakuje.

a co do tematu watku to nie wiem co jeszcze ciekawego mozna po wosie bo sie w
        tej materii nie orientuje zupelnie;/
        • Gość: fsd Re: mozesz na Administracje - b. dobry kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:12
          A kto powiedzial, ze masz byc urzednikiem po administracji?
          • Gość: igor Re: mozesz na Administracje - b. dobry kierunek IP: *.ub.univie.ac.at 15.03.06, 17:43
            no a kim mozna byc jeszcze?
            mam kolege na administracji no i mowi ze sami wykladowcy odnosza sie do nich
            jako do przyszlych urzednikow
            ale ok,moge byc niedoinformowany...
            powiedz co mozna jeszcze robic,to podrzuce kumplowi idee;)
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka