Gość: July IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:58 Czy to prawda,że na UKSW biorą pod uwagę ocenę z religii i bierzmowanie?? Słyszałam coś takiego i chciałabym się jednak upewnić czy faktycznie tak jest czy nie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hahaha Re: Czy to prawda?? IP: *.chello.pl 19.03.06, 16:56 nie prawda. Niby czemu mieli by brac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: July Re: Czy to prawda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:05 Naprawdę... słyszałam ,że biorą to pod uwagę...od pewnej studentki:/ I chciałam się upewnić czy tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy to prawda?? IP: *.iwacom.net.pl 19.03.06, 21:47 Czy myślisz o wydziale prawa kanomicznego? a może o teologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Czy to prawda?? IP: *.chello.pl 19.03.06, 22:04 co innego studiowac misjologie albo nauke o rodzinie, a co innego prawo czy socjologie. Na misjologie raczej bedziesz potrzebowac jakiegos zaswiadczenia od proboszcza, ale to chyba zbytnio nie dziwi. Na swieckie kierunki nic takiego nie jest wymagane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: July Re: Czy to prawda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 23:04 ale podobno ta studentka była z prawa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Czy to prawda?? IP: *.chello.pl 19.03.06, 23:19 to gwarantuje Ci ze to zwykla bzdura. Skad w ogole sie biora takie legendy? Odpowiedz Link Zgłoś