Gość: armide IP: 212.182.112.* 24.03.06, 16:46 jakie przedmioty sa na tym kirunku i czy waro isc na te studia jesli jest sie po biolchemie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cranium Re: psychologia IP: *.chello.pl 24.03.06, 17:48 www.psychologia.amu.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakakak Re: psychologia IP: 217.197.74.* 24.03.06, 20:09 Nie warto . Jak po biolchemie to startuj na AM. W ostateczności fizjoterapia czy rehabilitacja. Psychologia to porażka, jeżeli chodzi o pracę. Studia przyjemne, ale z czegoś trzeba żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armide Re: psychologia IP: *.walecznych.net 24.03.06, 22:53 jak pojde na AM czyli bardzo ciezki studia to tez nie mam pewnosci ze znajde prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulo Re: psychologia IP: *.cable.satra.pl 24.03.06, 23:14 hehe, dobre. no to bylo smieszne. trza dodac do kawalow ;). :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 08:39 a psychologia jako drugi kierunek..łaczony z architekturą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa10 Re: psychologia 25.03.06, 10:10 też jestem na takim profilu i myśle nad psychologią, ale zastanawiam się, czy rzeczywiście nie bedzie mi szkoda tych 3 lat ciężkiej pracy w LO tylko po to, żeby pożniej studiować przez kolejne kilka lat i nic z tego nie mieć. a co do AM to chyba zawsze chcialam tam studiować, trudno sie dostac, ale ejszcze nie slyszalam takiej bajeczki, ze ktos sie martwi o prace...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:05 Jeśli tak się do psychologii podchodzi, to zdecydowanie nie warto jej studiować... Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: psychologia 25.03.06, 13:27 hehh... psychologia to dobry kierunek pod warunkiem, że się go połączy z innym... jak to tutaj napisano "w ostateczności z jakąś fizjoterapią" ;] a AM to nie po prostu studia... to studia do których trzeba mieć powołanie i talent bo to nie tylko nauka... nie chciałabym żeby mnie leczył ktoś kto idąc na medycynę po pierwsze zastanawia się czy jest po tym praca :/ poza tym... w życiu nie widziałam bezrobotnego lekarza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:34 smutne to bardzo...zostaje lekarzem bo nie chcę być bezrobotnym i tylko tą mna kieruje ,a potem dziwić sie ,że na lekarzach "wieszaja psy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moherowy_berecik Re: psychologia IP: *.toya.net.pl 25.03.06, 14:27 W życiu nie słyszałem, aby ktoś poszedł na medycynę (jak by nie było - najcięższe studia) tylko po to, aby nie byc bezrobotnym :-) W ogóle nie wyobrażam sobie, aby wybierac taki kierunek nie czując "powołania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:01 Podobnie z psychologią... Rezygnować z niej, bo nie ma po niej wielkich kokosów... Jak się jest dobrym i to jest TO, do czego jest się stworzonym, to na penwo można sobie po tych studiach poradzić. Fajnie jest ją z czymś lączyć, ale to z czym, zależy już o dtego, co się chce robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:34 oj a ja słyszałam,zwlaszcza w Krakowie tak jest ,a nawet w mojej rodzinie ,generalnie prestiż i powiedzmy,że kasa. Odpowiedz Link Zgłoś