Dodaj do ulubionych

Akademia ekonomiczna

13.04.06, 13:18
wiec mam pytanko w szczegolnosci do studentow AE w Krakowie i AE Katowicach
jak jest na tych uczelniach jaki poziom itp. oraz jaka specjalizaję najlepiej
wybrac. A jesli ktoś się orietuje to byla bym wdzieczna rowniez za informacje
o ilosci chetnych na ten kierunek, pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: z. Re: Akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:49
      wejdż sobie na stronke AE ,poczytaj sobie na forach ,jest również opinia na
      forum regionalnym Kraków ( szkoła i studia)-choć jak dla mnie dość
      przesadzona ,zwlaszcza co do atmosfery :/.Jedno jest pewne po jej ukończeniu
      bedziesz znać nieźle 2 języki ( bo poziom jest wysoki),nauczysz sie robić
      prezentację i napisać CV heheh ,a to już coś:))))
      • Gość: hmm? Re: Akademia ekonomiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:46
        O poziomie jezykow slyszalem, ze jest niski, przynajmniej na dniach otwartych tak nam mowili:)
        • Gość: z. Re: Akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:48
          W Krakowie?? no co ty akurat to jedna z nielicznych rzeczy ,ktora jest tam na
          naprawde wysokim poziomie,oczywiście wszystko zależy od lektora ale naprawde
          nieźle nauczyłam sie niemaca przez te 3 lata( na pzoiomie średniozaawansowanym).
    • Gość: ble Re: Akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:48
      Na AE w Katowicach poziom niezły lubią pomeczyć z maty ale da sie wyttzymać ;)
      Co do specjalizacji to sobie wejdź na strone internetową i nie sugeruj sie tym
      co ci ktoś poleci tylko tym co ci przypadnie do gustu . W tamtym roku na Wydział
      Finansów i Ubezpieczeń przyjmowali od 145pkt na Ekonomie od 130pkt a na
      Zarządzanie od 115pkt. Na wszystkie wydziały było dużo chętnych.pozd
      • Gość: m3lm4k Re: Akademia ekonomiczna IP: *.opticom.pl 13.04.06, 15:56
        Co do maty, to po doswiadczeniach na politechnice kumpel zmienil uczelnie na w/w
        AE, twierdzac, iz przynajmniej tym go nie zamecza :)
        • Gość: ble Re: Akademia ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:03
          po politechnice to z maty cie już nigdzie nie zamęczą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka