Dodaj do ulubionych

Gdzie lepiej?

18.04.06, 18:14
Czy ktoś mógłby mi obiektywnie poradzić gdzie lepiej studiować farmację? W
Poznaniu, Bydgoszczy czy Gdańsku?? Po której uczelni jest się lepiej
przygotowanym do pracy w zawodzie?? Wiem że w rankingach najlepiej stoi Poznań
ale wiem też że w ich wiarygodność nie do końca trzeba wierzyć:)
Obserwuj wątek
    • Gość: oliwka Re: Gdzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:28
      Owszem....Poznań jest wysoko cenioną uczelnią, studiuję w Poznaniu i nie
      narzeka, ale jak jest winnych miastach, tego Ci nie powiem. Prawda jest taka,
      że jeśli chce się studiować dobrze, trzeba swoją wiedzę oprzeć nie tylko na
      tym, co mówią wykładowcy, ale samemu drążyć problemy, stawiać sobie pytania i
      szukać odpowiedzi. Moim zdaniem nie jest ważne gdzie się studiuje, tylko jak
      się to robi. Wybór musi być tylko Twój, ale moim zdaniem Poznań jest ok. A kto
      Ci powiedział, że w naszą wiarygodność nie do końca trzeba wierzyć?
      • e_ol_a Re: Gdzie lepiej? 19.04.06, 10:35
        Nie nie mi nie chodziło akurat o Poznań bo wiem że to dobra uczelnia, bardziej
        myślałam np o Bydgoszczy czy naprawdę tam jest jakoś bardzo źle że w rankingach
        nisko stoi. Słyszałam że u nich to młody wydział i podobno dlatego jeszcze nie
        ma wypracowanej renomy i prestiżu jak np WArszawa. A znów Gdańsk też się wcale
        nie wybija jeśli chodzi o rankingi a też słyszałam że jest ok dlatego chciałabym
        żeby wypowiedzieli się ludzie którzy tam studiują. Przede wszystkim jak jest ze
        sprzętem, bo jak w pracowniach ma brakować odczynników i nie można przeprowadzac
        reakcji albo jakiegoś innego sprzętu to tak średnio..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka