Dodaj do ulubionych

Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 00:40
Do czwartku mam oddac poprawiona i wydrukowana prace lic na SGH'u a nie
jestem pewna, czy to co ostatnio slyszalam jest faktem- prosze o Wasze
opinie...
Temat jest taki:w pracy naukowej na koncu wiersza/linijki nie moze byc
pojedynczych znakow takich jak:"o", "i", "w" itd. Prawda, czy falsz?
Bede bardzo wdzieczna za Wasze opinie...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 01:03
      Jeśli w wytycznych nic o tym nie pisze to jesteś w porządku. A na przyszłość
      ustaw sobie twardą spację, bo to faktycznie brzydko wygląda.
      • svenja1 Re: Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska 03.05.06, 08:41
        Prawda
        Nie muszą być do tego żadne wytyczne, bo to się wie ;) W żadnym dokumencie nie
        powinno być pojedyńczych znaków na końcu.
        Pozdrawiam
    • Gość: gggggg Re: Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 09:11
      Prawda, chociaz nie pisalam jeszcze pracy dyplomowej. Tego przeciez ucza w
      liceum i nie dotyczy to tylko prac licencjackich i magisterskich.
    • Gość: Desperatka Re: Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:54
      Dzieki za Wasze sugestie... jesli chodzi o pisanie prac lic, magister, to sa
      wytyczne i rzeczywiscie nic w tym dokumencie na temat mojego problemu nie ma..
      Promotorka mi tego nie poprawiala, a i czytajac inne prac nie zauwazylam
      tego... Teraz tylko poszukam w Wordzie "twardej soacji"?:-/
      • Gość: helga Re: Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 12:01
        twardą spację zrobisz wciskając Shift+Ctrl+Spacja miedzy wyrazami, ktorych nie
        chcesz rozdzielic
        • Gość: helga Re: Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 12:02
          czyli po tych wszystkich "o", "w", "z" itd.
    • Gość: marta Re: Pomocy!!! Praca licencjacka, magisterska IP: *.toya.net.pl 14.06.13, 23:16
      www.facebook.com/pages/Konsultacje-w-pisaniu-prac-naukowych/308675285831487?fref=ts
      kontakt: prace_1234@interia.eu
      gg:38287001
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka