IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:47
czty ktokolwiek ma informacje na temat tego typu studiów.nie chodzi mi tutaj o
stricto informatyczne studia tylko o coś z pogranicza
ekonomii,informatyki,zarządzania takie bardziej interdyscyplinarne.najlepiej
gdyby to było mazowieckie a już miodzio okolice wawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamykc14 Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:31
      www.wz.uw.edu.pl/studia/msd/index.htm
      • Gość: gienio Re: e-biznes IP: *.astral.lodz.pl 08.05.06, 18:35
        Na UŁ jest 5 letnia specjalnosc Informatyka w zarzadzaniu (w wersji polskiej i
        angielskiej :D) Tam masz mozliwosc wybrania sobie sciezki edukacyjnej pod
        enigmatyczna nazwa E-Commerce :DD Wbrew pierdzieleniu studentow politechnik i
        innego ustrojstwa :DD kierunek przydatny i przyszlosciowy :D
        • Gość: Pacco Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:01
          Takie informatyczno- ekonomiczne mieszańce należą niestety do rzadkości. Na
          pewno widziałem coś takiego na SGH i w Skarbku i to chyba tyle w tym temacie.
          • Gość: micol Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:24
            A powiedzcie mi jakie na przykład zajęcia są na czymś takim serwowane?
            • Gość: levski Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:47
              Na pewno znajdziesz tam sporo zajęć związanych z bazami danych i prawdopodobnie
              zarządzanie aplikacjami internetowymi. Poza tym oczywiście masa zajęć stricte
              ekonomicznych.
              • Gość: Gucio Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:16
                Zajęcia z e-biznesu sa na Koźminie na przykład, bo to szkoła stricte biznesowa i
                każdy aspekt ma tam swoje miejsce. Ale to poszczególne przedmioty, nie
                specjalizacja - choć jest na przykład Inforrmatyka w zarzadzaniu
                • Gość: bptt Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:59
                  A może znajdzie się na tym forum jakiś absolwent jakiegoś kierunku e-
                  biznesowego i zdradzi nam co teraz porabia.
                  • Gość: Roger Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:05
                    No więc ujawniam się. Skończyłem specjalność e- biznesową na ekonomii. Pracuję w
                    domu mediowym, jak najbardziej w swoim zawodzie. Jakieś konkretne pytania?
                  • Gość: rabarbar Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:22
                    Ja sie ujawwniam częściowo :) Studiuje na koźminie a tam sporo przedmiotów
                    e-biznesowych i ogólnie nowoczesne zarządzanie. Akurat nowe technologie mnie
                    najbardziej jarają. Pracuje w agencji reklamowej własnie przy nowych mediach i
                    studia na koźminie dobrze mi sie uzupełniają
                    • Gość: Skopek Re: e-biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:56
                      Czyli SGH, Koźmin, albo Skarbek. A jaka kadra jest w tych prywatnych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka