Gość: robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 12:37 Jak czynne są sklepy wolnocłowe na warszawskim lotnisku Okęcie? Czy 24 h? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kretka Re: wolnocłowy na Okęciu IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 19:37 Nie wszystkie sklepy są otwarte non stop. Całodobowy jest monopol i perfumeria, chyba także taki z "mydłem i powidłem", czyli walizki, okulary itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stewka Re: wolnocłowy na Okęciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 10:42 Guzik prawda. Czynne są do 22. Tylko Baltona troche dluzej (do ostatniego odlotu). Zaden sklep na Okeciu nie jest czynny 24 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretka Re: wolnocłowy na Okęciu IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 19:10 W takim razie coś się może niedawno zmieniło. Byłam na Okęciu kiedyś o 3 rano i wspomniane przeze mnie sklepy były otwarte. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: wolnocłowy na Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.03, 11:21 A od której rano najwcześniej są czynne? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś