sylwinka8 21.05.06, 13:28 napiszcie czy bardzo ciezko jest na studiach.. ktore przedmioty sprawiaja najwiecej trudnosci itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reszelka33 Re: stomatologia w łodzi 06.06.06, 13:12 wybierasz sie do łodzi?ile masz pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: stomatologia w łodzi 09.06.06, 17:05 najtrudniejsza oczywiście anatomia. nie jest lekko, ale pociesz sie tym, że na lekarskim mamy duzo gorzej. fizyka i chemia na stomie tylko na zaliczenie. biologia jakos ujdzie. nie jest zle. oczywiscie poza anatomia. przede wszystkim nie wolno sie zalamywac na poczatku. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka8 Re: stomatologia w łodzi 10.07.06, 21:42 jutro są wyniki także nie wiem... mam nadzieję, że bedzie dobrze ale jak kazdy boje sie. jakby ktos chcial pogadac to niech poda swoj numer gg, chcialabym nawiazac kontakt z kims z podobnego kierunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: stomatologia w łodzi 11.07.06, 13:02 poprawiłam tylko o 4% wiec mam teraz 185 ... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.86 Re: stomatologia w łodzi 11.07.06, 13:20 ja tez wybieram sie na stome do lodzi mam 225 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka8 Re: stomatologia w łodzi 11.07.06, 17:51 tak naprawde to dziwie sie osobom, ktore co roku cos poprawiaja. sa wiekszym zagrozeniem dla rocznikowych maturzystow. tak dziwnie troche... Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: stomatologia w łodzi 19.07.06, 14:19 a mnie dziwi ze Ty sie dziwisz,przeciez to normalne że dużo osob chce studiowac swoj wymarzony kierunek.dopiero od tego roku mozna bylo poprawiac wiec dziwne ze piszesz ze co roku cos poprawiaja... Odpowiedz Link Zgłoś