Gość: zły IP: *.chello.pl 10.06.06, 12:04 Wyjaśnij mi ktoś na egzamin z ekonomii co to jest model mnożnika-akceleratora ale tak żeby dało radę to zrozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gienio Re: do studentów ekonomii IP: *.astral.lodz.pl 10.06.06, 12:24 a podobno informatycy sa tak zajebisci ze pojmuja ekonomie w lot :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: do studentów ekonomii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:38 poszukaj w Beggu może coś sie znajdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: do studentów ekonomii IP: *.chello.pl 10.06.06, 14:18 jakim beggu - co to jest ;) - jesli to ksiazka to ja nie posiadam zadnych ekonomicznych - a z biblioteki to korzystam tylko szkolnej - dzis jest zamknieta a w poniedzialek mam egzamin ;) ale wy jako studenci ekonomii myślałem, że będziecie wiedzieć w końcu ja studiuje informatyke więc mam podstawową ekonomię więc powinniście wiedzieć......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: do studentów ekonomii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:23 oceanic.wsisiz.edu.pl/~peper/Studia/I%20semestr/PE/eko.doc zobacz tu ,pod koniec jest cos na temat inwestycji i mnożnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły loooool IP: *.chello.pl 10.06.06, 16:17 kwiatek dałaś mi linka akurat do wykładów z mojej szkoły z ekonomii ;) - problem w tym, że ekonomię mamy a właściwie już mieliśmy z Panią ekonomistką do szpiku kości i jej wykładów nie idzie zrozumieć ;) dlatego szukam "normalnego" wyjaśnienia modelu mnożnika-akceleratora związanego z cyklem koniunkturalnym - na jej wykłady w porywach przychodziło 8 osób ;D - bez urazy, ale to chyba najnudniejszy przedmiot z możliwych - no ale to tylko moje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: loooool IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 17:25 begg za trudny, wykłady za trudne.. to spróbuj w wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/Mno%C5%BCnik_%28ekonomia%29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. ewentualnie wyjasnienie cyklu kon. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:33 prace.sciaga.pl/1829.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złego prosimy Złego prosimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 19:52 o nieprzynoszenie hańby matematykom i informatykom. Do roboty prywatny darmozjadzie utrzymywany przez rodziców z Pajacowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Złego prosimy IP: *.chello.pl 10.06.06, 20:07 okej dzięki wam za pomoc - nie lubię uczyć się definicji na pamięć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: do studentów ekonomii 11.06.06, 13:09 Na internecie jest sporo o tym, ale po ANGIELSKU! Odpowiedz Link Zgłoś