Gość: przyszła studentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:02 Czy warto studiować na wydziale Organizacji i Zarządzania na Politechnice Śląskiej. Chodzi mi tu o Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, oraz Zarządzanie i Marketing? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: de_margoth Re: Politechnika IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:54 mój kolega z budownictwa przenosi się właśnie na zip, bo podobno "tam jest łatwiej". mowa o PŚ. nie wiem jak to jest w rzeczywistości, niech się wypowie ktoś kto tam studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dandy Re: Politechnika IP: *.crowley.pl 11.07.06, 14:37 ja studiuje na ZIP na PŚ ale na wydziale inzynierii materizlowej i Metalurgii czy jest latwiej to zlaezy od tego ile kto czsu poswiac ana anuke ale ja tez slyszalem ze na wydziale organziacji izarzadzanai jest latwo bo nie ma tam przedmiotow zawodowych takich jak amterialoznzawstwo czy procesy i techniki pridukcyjne alktrotechnika odlewnictwo itd Odpowiedz Link Zgłoś