Dodaj do ulubionych

wszp-doradztwo???????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:16
Mam pytanie.Czy kończąc studia zawodowe na kierunku Socjologia specjalność
Doradztwo Zawodowe mam uprawnienia do wykonywania zawodu doradcy zawodowego w
sektorze publicznym/prywatnym?
Obserwuj wątek
    • Gość: > Naganiacze IP: *.kablowka.waw.pl 03.07.06, 22:26
      A ta szkółka to jeszcze istnieje? Bo podobno zatrudnili dodatkowych naganiaczy.
      • Gość: WSZP Re: Naganiacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:30
        naganiaczy?sorry ale nie jestem w temacie-o co chodzi?
        • Gość: sabina Re: Naganiacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:33
          oczywiscie, ze masz uprawnienia.
          nie przejmuj sie gadkami niektorych ludzi
          • Gość: > Re: Naganiacze IP: *.kablowka.waw.pl 03.07.06, 22:43
            No co ty WSZP to nawet ma prawo do habilitacji na trzech kieunkach i teraz
            będzie już chciała nadawać tytułm profesora z upoważnienia prezydenta.
            Przebiła SGH, UW i UJ już jakieś 3 lata temu i teraz wszyscy tylko tam chcą
            studiować. Podobno nawiązali współpracę z Harvardem i będą nadawać wspólne
            tytuły i podwójne dyplomy , oczywiście jak Harvardczycy zdadzą w Warszawie
            egzaminy końcowe
            • Gość: WSZP Re: Naganiacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:11
              ktoś tu chyba jest przeczulony...a poza tym pytałem o uprawnienia a nie o
              warunki, poziom itd i nie twierdze ze to super szkola tylko pytam o kwestie
              formalną czy kończąc tę szkołe mam juz uprawnienia.
    • Gość: marek Re: wszp-doradztwo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:21
      No nie wiem czy po tej szkole możesz być doradcą zawodowym.Żeby wykonywać ten
      zawód trzeba mieć ukończone studia podyplomowe i one dopiero dają kwalifikacje
      ale licencjat to chyba nie.Jeżeli ktoś wie lepiej to poprawcie mnie ale chyba
      sie nie myle?A szkoła jest w liceum no cóż to dziwna sytuacja...nie wiem czy
      przejdą kontrole przy przedłużaniu pozwolenia na organizacje studiów wyższych.
    • Gość: eva Re: wszp-doradztwo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:55
      no właśnie czy aby napewno ma się już uprawnienaia?Ktoś tam studiuje?jak tam jest?
      • Gość: agniecha Re: wszp-doradztwo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:43
        ja studiuje u szczerze polecam.
        Idź na dzień otwarty to sie przekonasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka