Gość: WSZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:16 Mam pytanie.Czy kończąc studia zawodowe na kierunku Socjologia specjalność Doradztwo Zawodowe mam uprawnienia do wykonywania zawodu doradcy zawodowego w sektorze publicznym/prywatnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: > Naganiacze IP: *.kablowka.waw.pl 03.07.06, 22:26 A ta szkółka to jeszcze istnieje? Bo podobno zatrudnili dodatkowych naganiaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZP Re: Naganiacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:30 naganiaczy?sorry ale nie jestem w temacie-o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: Naganiacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:33 oczywiscie, ze masz uprawnienia. nie przejmuj sie gadkami niektorych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: > Re: Naganiacze IP: *.kablowka.waw.pl 03.07.06, 22:43 No co ty WSZP to nawet ma prawo do habilitacji na trzech kieunkach i teraz będzie już chciała nadawać tytułm profesora z upoważnienia prezydenta. Przebiła SGH, UW i UJ już jakieś 3 lata temu i teraz wszyscy tylko tam chcą studiować. Podobno nawiązali współpracę z Harvardem i będą nadawać wspólne tytuły i podwójne dyplomy , oczywiście jak Harvardczycy zdadzą w Warszawie egzaminy końcowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZP Re: Naganiacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:11 ktoś tu chyba jest przeczulony...a poza tym pytałem o uprawnienia a nie o warunki, poziom itd i nie twierdze ze to super szkola tylko pytam o kwestie formalną czy kończąc tę szkołe mam juz uprawnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: wszp-doradztwo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:21 No nie wiem czy po tej szkole możesz być doradcą zawodowym.Żeby wykonywać ten zawód trzeba mieć ukończone studia podyplomowe i one dopiero dają kwalifikacje ale licencjat to chyba nie.Jeżeli ktoś wie lepiej to poprawcie mnie ale chyba sie nie myle?A szkoła jest w liceum no cóż to dziwna sytuacja...nie wiem czy przejdą kontrole przy przedłużaniu pozwolenia na organizacje studiów wyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: wszp-doradztwo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:55 no właśnie czy aby napewno ma się już uprawnienaia?Ktoś tam studiuje?jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: wszp-doradztwo??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:43 ja studiuje u szczerze polecam. Idź na dzień otwarty to sie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś