Gość: marti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:27 Mam pytanie chciała by się dostać na poltologie do UMK jakie są progi od ilu punktów przyjmiją i jak przeliczyć procenty z matury na punkty bardzo proszę o odp !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Umywalka Re: UMK !!! ważne !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:29 Dziewczyno a skad ludzie maja wiedziec od ilu ptk przyjmuja, i jakie sa progi? Jasnowidzami nie jestesmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: UMK !!! ważne !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:56 www.umk.pl wejdź i sie zorientuj w kwestii wymagań, w razie czego możesz wejść na forum uniwerku i dopiero tam zadać pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvh Re: UMK !!! ważne !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:22 w tym roku pewnie bedzie inacze.. wiem jedno - warto skladac papiery, pisac odwolania... ;) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: UMK !!! ważne !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:35 życzę powodzenia,ja też tam startuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: UMK !!! ważne !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:48 piszcie swoje wyniki i kierunek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaq Re: UMK !!! ważne !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:59 92 % - egzamin wstępny dla staromaturzystów-politologia i pedagogika Odpowiedz Link Zgłoś