clueee 01.08.06, 09:45 witam. dzwonilem do dziekanatu i okazalo sie ze pierwszy rok na medycynie kosztuje 20tys zlotych za rok. dla mnie to niebotyczna kwota, co Wy o tym sadzicie? sa jacys chetni w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
midi.max Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 09:59 jesli lubisz sporty ekstremalne polecam niestacjonarna medycyne. Jesli uwazasz ze poprawisz mature i dostaniesz sie na dzienne, czyli de facto bedziesz sie uczyl do sesji i matury mowie..to sie udaje moze 5% zebyz aryzykowac musisz miec kase na caly okres studiow, no bo co zrobisz gdy ci braknie i nie uda ci sie poprawic matury a bedziesz np na 3 roku? i jeszce presja.. Rollercoaster..jesli jestes ambitny:) Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 10:00 i jeszce jedno umowa z Am jest tak skonstruowana ze nie wiesz tak naprawde ile bedziesz placil za 3 rok np gra w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 10:06 I 11,446 II 9,120 III 12,800 IV 24,800 V 30,600 VI 28,600 tak pisze na drzwiach w zabrzu ale w dziekanacie trzeba bylo sie spytac o drugi rok - jak nie wiedza = nie wierz im :) Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 12:26 sądze ze z sama fizyka( bo tylko ja zwalilem) poradze sobie, i przeniose sie na bezplatne...a co do tych cen to podane wyzej obowiazywaly w roku akademickim 2005/2006, teraz to jakos zmienili Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 12:37 w zabrzu tak pisalo na 2006/2007 ale podobno teraz sie cos zmienilo skladasz na ligote?? bo jak tak to przygotowanie do matury zajmie ci gora 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 12:52 obojetnie, albo zabrze albo ligota. chociaz mieszkam na brynowie:)3 dni? jest az tak ciezko na ligocie? Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 13:10 podobno tak 120 ston co 3 dni z anatomii (wyryć na blache) ale dobrze ja umiesz, na łacinie musisz znać całą książke na pamięc i histologia (zmora większości) ale jesli bedziesz systematyczny to nie ma problemu pamietaj ze wszystko zalezy od asystentow a teraz jest latwiej niz gdy nie bylo nowej matury Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 13:11 w sumie po 1 roku recytujesz wszystkie tomy Bochenka - sam zobacz ile to jest ale naprawde wszystko zalezy od asystentow Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: KOSZTY za niestacjonarne na ŚLAM. ile kasy!!! 01.08.06, 13:12 dzieki za rade:) mam nadzieje ze bede mial okazje ja wykozystac. Odpowiedz Link Zgłoś