Gość: aga IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.02.03, 17:34 dlaczego nie ma na tej stronie rzadnych adresów skoro napisane jest praca dla studentów to powinniście nas jakoś ukierunkować przykro mi że pierwsza opinia o waszej stronie jest negatywna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzychu Re: Praca dla studentów IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.02.03, 18:33 zdaje mi się, że lepiej szukać pracy przez znajomych bo na stronach pośredników (praca czasowa) marna oferta Odpowiedz Link Zgłoś
mnovy Re: Praca dla studentów 13.03.03, 22:16 Widze ze wiekszosc ludzi podziela moja opinie na ten temat!! Proponuje wlascicielom gazeta.pl pomyslec nad tym , skoro poruszaja taki temat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Praca dla studentów IP: Texas.Net:* / 192.168.5.* 01.04.03, 16:39 no właśnie wszędzie ta praca dla studentów..ale nigdzie nie ma jej...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Praca dla studentów IP: *.adm.ae.wroc.pl 24.04.03, 22:19 Jakieś namiary na pracodawców przydałyby się.Ten artykuł to pustosłowie bez tego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Praca dla studentów IP: *.ds.uj.edu.pl 19.05.03, 16:54 No właśnie...dlaczego nie ma żadnych adresów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Praca dla studentów IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.06.03, 18:38 Bez złudzeń! Praca dla studentów to nie praca tylko...wolontariat. Ja na szczęści mam to już poza sobą, ale innym współczuję. Co do ogłoszeń, to radzę się nimi nie sugerować. Duża część z nich jest robiona tylko na potrzeby audytu wewnętrznego, a tak naprawdę nikt w nich nikogo do pracy nie szuka. Wiem z doświadczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żmija Re: Praca dla studentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.03, 14:28 to byloby zbyt proste jesli pod haslem "praca dla studentow" umieszczone by zostaly ogloszenia o pracy, taka nasza fajna Polska w ktorej to dla przykladu torba do noszenia granatow nazywa sie... chlebak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sraka Re: Praca dla studentów IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 23:28 co to ma byc kurwa ....praca dla studentow....? a gdzie są te oferty wy chuje jebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Praca dla studentów IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 11:49 adresy biur są podane w "papierowej" gazecie poniedziałkowej. Niestety, ale siedząc non stop przed kompem pracy sie nie znajdzie. Trzeba ruszyć pupeczke i zasuwac do tych biur, zostawic papiery i przypominac sie. POLECAM KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: Praca dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:37 te wszystkie biura maja maile i strony www i nigdzie nie trzeba pupeczki ruszac:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.s2 Re: Praca dla studentów 25.08.03, 12:42 Pilnie poszukuje pracy w Zielonej Górze! studentka v roku polonistyki, angielski, rosyjski, komputer, prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Praca dla studentów IP: *.pap.edu.pl 30.11.03, 19:22 Podajcie konkretne adresy, studentom potrzebna jest praca a nie gadanie, to mają na wykładach! Odpowiedz Link Zgłoś