lapeta 05.08.06, 10:35 Czy jest taka możliwość, jeśli tak to gdzie w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emzetem Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.aster.net.pl 05.08.06, 10:59 Po licencjacie na magisterskie uzupełniające, tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:02 Oczywiscie, że po licencjacie można robic studia podyplomowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:56 a jak mam licencjat z historii to moge isc na uzupel mgr z dziennikarstwa lub podyplomowe z dziennikarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 12:40 Po licencjacie idziesz na magisterskie, podyplomowe są po magisterskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.autocom.pl 05.08.06, 12:43 Jot ale ty pieprzysz głupoty!!! Przecież po licencjackich można robić podyplomówkę! Sam robię to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:42 Na UW po licencjacie są studia magisterskie, a po nich można iść na podyplomowe lub doktoranckie. Z tego wynika, że różne uczelnie mają różne nazewnictwo i radzę założycielowi wątku sprawdzenie na stronie uczelni. Krakuskowi zaś gratuluję kultury wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 18:45 na pw podyplomowe są tylko dla mgr inż., są płatne, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.stegny.2a.pl 05.08.06, 20:43 Po licencjacie można iść na studia podyplomowe, ale nie zawsze. Tak naprawdę zależy to od organizatorów takich studiów. Studiuję podyplomowo na UW po licencjacie. W następnym roku chciałam zacząć inne studia podyplomowe też na UW, ale na innym wydziale i tam mi odmówili. Czyli nawet w ramach jednej uczelni nie ma jednolitej polityki. Musisz się pytać organizatorów studiów, które Cię interesują. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Po licencjacie podyplomowe IP: 212.160.111.* 06.08.06, 09:29 mozna po licencjacie tylko nie wszystkie uczelnie na to pozwlaja. acze w wieksozci mozna ale zawsze zapytac sie trzeba. ja robilem podyplomowke po mgr ale moja uczelnia pozwalala nawet studentom 3 roku robic podyplomowe ale tylko wlasnie na tej samej uczlelni. podyplmowo mozesz robic sdziennikarstwo. poecel 4 sem. na UW ewentualnie w kraku sa fajne studia podyplomowe dziennikarstwo. czy moz swoim lic. mozesz na mgr dziennikarska? raczej nie. podejrzewam ze za duze roznicep rogramowe. chociaz znam czlwoieka ktory poprasil (wprawdzie inne kierunki) rektora pewnej wroclawskiej uczleni aby umozliwic mu ukonczeni SUM z innego kierunku i mial 18 przedmiotow roznic programowych! no i z bieda zaliczal przekladal egzaminy ale udalo sie!! szczerze nie polecam takiego rozwiazania sam mialem 6 roznic i tak sobie...alep poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Po licencjacie podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:40 dzieki, to co mam studiowac by zrobic mgr z dziennikarstwa bez problemu, tylko nie mowcie ze dziennikarstwo. chce by wlasnie ono bylo dodatkiem do innego kierunku, czyli podyplomowe, ? no ale ja bede na umk to czy na uw bede mogla podyplomowe z tego po licencjacie/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Po licencjacie podyplomowe IP: 212.160.111.* 06.08.06, 12:29 nie bardzo rozumiem o co biega. jestes po lciencjacie?? jezeli tak to mzoesz robic podyplomowo dzinnikarstwo. jaki dokladnie masz kierunek i specjalnosc na dyplomie lic. dodam ze dziennikarstwo mozna robic podyplomow w karkowie www.wse.krakow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś