Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:09 Mam pytanie.Czy aby zwolnić się z zajęć wf należy stanąć przed Komisją?? Czy trudno jest uzyskać zwolnienie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arlekin Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:26 Z tego co wiem zwolnienie z WF na UW jest jednoznaczne ze skierowaniem studenta na gimnastykę korekcyjną, która zalicza sie w takim samym wymiarze godzin jak każdy inny WF. Więc całkowitego zwolnienia może nie dać sie uzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 06.08.06, 14:29 Jasne, że się da. Trzeba mieć zaświadczenie od spejcalisty, potwierdzają to w przychodzi akademickiej i wpisują do indeksu. Nikt na uczelni tego nie weryfikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rektor Proktor Re: UW - WF IP: *.e-wro.net.pl 06.08.06, 17:01 podobno trzeba stanąć przed komisją i pokazać niezoperowaną stulejkę. a kobiety muszom jedynie zapłącić łapófkę. a tak na poważnie. nie obijać się tylko ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 06.08.06, 17:09 A ktoś ci powiedział, że są ludzie naprawdę chorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:04 Bardzo Ci dziękuję:) Czyli jak będę miała zaświadczenie od specjalisty albo od dwóch lekarzy to powinni mi je uznać bez problemów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 06.08.06, 22:17 Bez problemu:) Mam wadę serca, więc załatwiałam to wszystko i wiem, że nie robią problemów. Tylko trochę biurokracji jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:39 Ja dokładnie z tego samego powodu chcę się zwolnić:) Może trochę inaczej, bo jestem po operacji, ale nadal mam zaburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:06 Chciałam zadać jeszcze jedno pytanie.Może jest trochę głupie, ale trudno:) Czy najpierw muszę zarejestrowac się do jakiejś grupy wf i donieśc zwolnienie czy od razu zanoszę zwolnienie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 07.08.06, 19:38 Od razu zwolnienie. Ale niekoniecznie musisz zwolnienie nieśc w październiku, może być kiedykolwiek. Na zaliczenie wfu masz 3-4 lata, zdążysz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:50 Problem w tym,że tam gdzie ja się wybieram wf trwa 3 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 07.08.06, 20:57 To i tak masz czas do końca I semestru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:18 Jak jesteś taka miła, to jeszcze jedno zadam Ci pytanie:) Czy długo czeka się na wizytę u lekarza...bo nie wiem czy już sobie nie zamawiać...:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 07.08.06, 21:25 Ale u jakiego lekarza? Bo u specjalisty to raczej długo, lepiej prywatnie iść. A u akademickiego to normalnie, zapisujesz się rano tego dnia, kiedy chcesz tam zajść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcioch Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:22 Jeśli już ktos poruszył problem wf na UW, to jeśli jest tak jak mi się wydaje, a wydaje mi się, że można sobie wybrać rodzaj zajęć (!), to co jest według Was najprzyjemniejsze, tzn. co najłatwiej zaliczyć, nawet jeśli traktuje się wf trochę z przymrużeniem oka? I co powiecie na pilates? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: UW - WF 06.08.06, 21:30 piltes ok. ale najbardziej oblegany jest ping pong. tzn tak slyszalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: UW - WF 07.08.06, 21:44 Najbardziej oblegany jest ping-pong i wspinaczka skałkowa. Miejsc nie ma po kilkudziesięciu minutach. Tylko niestety tendencja jest taka, że ciekawych wf z semestru na semestr jest coraz mniej, a rośnie liczba miejsc na siłowni. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś