IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:09
Mam pytanie.Czy aby zwolnić się z zajęć wf należy stanąć przed Komisją??
Czy trudno jest uzyskać zwolnienie??
Obserwuj wątek
    • Gość: arlekin Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:26
      Z tego co wiem zwolnienie z WF na UW jest jednoznaczne ze skierowaniem studenta
      na gimnastykę korekcyjną, która zalicza sie w takim samym wymiarze godzin jak
      każdy inny WF. Więc całkowitego zwolnienia może nie dać sie uzyskać.
      • Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 06.08.06, 14:29
        Jasne, że się da. Trzeba mieć zaświadczenie od spejcalisty, potwierdzają to w
        przychodzi akademickiej i wpisują do indeksu. Nikt na uczelni tego nie
        weryfikuje.
        • Gość: Rektor Proktor Re: UW - WF IP: *.e-wro.net.pl 06.08.06, 17:01
          podobno trzeba stanąć przed komisją i pokazać niezoperowaną
          stulejkę.
          a kobiety muszom jedynie zapłącić łapófkę.

a tak na poważnie.
          nie obijać się tylko ćwiczyć.
          • Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 06.08.06, 17:09
            A ktoś ci powiedział, że są ludzie naprawdę chorzy?
            • Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:04
              Bardzo Ci dziękuję:)
              Czyli jak będę miała zaświadczenie od specjalisty albo od dwóch lekarzy to
              powinni mi je uznać bez problemów??
              • Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 06.08.06, 22:17
                Bez problemu:) Mam wadę serca, więc załatwiałam to wszystko i wiem, że nie
                robią problemów. Tylko trochę biurokracji jest.
                • Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:39
                  Ja dokładnie z tego samego powodu chcę się zwolnić:)
                  Może trochę inaczej, bo jestem po operacji, ale nadal mam zaburzenia.
                • Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:06
                  Chciałam zadać jeszcze jedno pytanie.Może jest trochę głupie, ale trudno:)
                  Czy najpierw muszę zarejestrowac się do jakiejś grupy wf i donieśc zwolnienie
                  czy od razu zanoszę zwolnienie??
                  • Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 07.08.06, 19:38
                    Od razu zwolnienie. Ale niekoniecznie musisz zwolnienie nieśc w październiku,
                    może być kiedykolwiek. Na zaliczenie wfu masz 3-4 lata, zdążysz. ;)
                    • Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:50
                      Problem w tym,że tam gdzie ja się wybieram wf trwa 3 lata:)
                      • Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 07.08.06, 20:57
                        To i tak masz czas do końca I semestru. :)
                        • Gość: Anka Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:18
                          Jak jesteś taka miła, to jeszcze jedno zadam Ci pytanie:)
                          Czy długo czeka się na wizytę u lekarza...bo nie wiem czy już sobie nie
                          zamawiać...:]
                          • Gość: Aga Re: UW - WF IP: *.cnb.com.pl 07.08.06, 21:25
                            Ale u jakiego lekarza? Bo u specjalisty to raczej długo, lepiej prywatnie iść.
                            A u akademickiego to normalnie, zapisujesz się rano tego dnia, kiedy chcesz tam
                            zajść.
    • Gość: marcioch Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:22
      Jeśli już ktos poruszył problem wf na UW, to jeśli jest tak jak mi się wydaje,
      a wydaje mi się, że można sobie wybrać rodzaj zajęć (!), to co jest według Was
      najprzyjemniejsze, tzn. co najłatwiej zaliczyć, nawet jeśli traktuje się wf
      trochę z przymrużeniem oka? I co powiecie na pilates? :)
      • agul86 Re: UW - WF 06.08.06, 21:30
        piltes ok.

ale najbardziej oblegany jest ping pong. tzn tak slyszalam :)
        • gdabski Re: UW - WF 07.08.06, 21:44
          Najbardziej oblegany jest ping-pong i wspinaczka skałkowa. Miejsc nie ma po
          kilkudziesięciu minutach.
          Tylko niestety tendencja jest taka, że ciekawych wf z semestru na semestr jest
          coraz mniej, a rośnie liczba miejsc na siłowni.

/Gdabski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka