Dodaj do ulubionych

Ekonometria vs ZIP vs EiT

IP: 82.160.111.* 07.08.06, 22:39
W akcie desperacji na kilka dni przed ostateczną decyzją prosze o opinie:
Mam możliwoś studiowanie:
-Informatyka i Ekonometria na SGGW. Moim skromnym zdaniem kierunek nie jest
zły jednak studiowac go w szkole gospodarstwa wiejskiego nie wiem czy jest
dobrym pomysłem.Szkoła to pierwsza liga ale chyba dla innych kierunków...?
Jeżeli nie mam racji prosze o wyprowadzenie z błędu
-Zarządzanie i Inrzynieria Produkcji na Polotechnice Warszawskiej.I znowu
zaczynają sei problemy:nie wiem czy mam racje ale kierunek wydaje mi sie
uczyc o wszystkim i o niyczym.A co najgorsze wyczytałem że są to studia tylko
inżynierskie i bez specjalizacji.
-Elektronika i Telekomunikacja na Wat.Tutaj kierunek wydaje mi sie dość
trudny jak na moją małą głowe.A i słyszałem ze wat dużo stracił ostatniego
czasu na renomi
Podsumowując wybrałem najgorsze kierunki na świecie!hehehe
Jeśli ktoś ma wiedze na temat któregoś z tego kierunków...no to ciach. Który
byście wybrali?
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: *.astral.lodz.pl 08.08.06, 08:59
      EiT na Wacie :D zeby nie bylo jestem na ekonometrii wiec nie mam zadnej
      korzysci w polecaniu tego kierunku.
    • Gość: Kamil Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: 82.160.111.* 08.08.06, 15:03
      Ponawiam swoją prośbe o pomoc...
      • Gość: alek Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:15
        Prawde mowiac sa to dosc rozne kierunki studiow. Przy wyborze kieruj sie przede
        wszystkim zainteresowaniami. Jezeli chodzi o prestiz kierunku i uczelni, to
        zdecydowanie odradzalbym WAT. Nie jest to uczelnia zbyt wysokich lotów. Jezeli
        chciales studiowac elektronike i telekomunikacje trzeba bylo wybrac PW ( ja tak
        zrobilem :P W twojej sytuacji wybralbym chyba SGGW, ale to TY musisz sie
        zdecydowac. (Jeszcze raz odradzam WAT, nikt cie nie bedzie traktowal powaznie.
        Niechcialbym tu nikogo obrazic)
        • Gość: Kamil Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: 82.160.111.* 09.08.06, 09:04
          nom...słyszałem ze wat stracił na prestiżu ale że aż tak...?
          • Gość: t Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 11:24
            Nie az tak, Wat duzo traci na kiepskiej lokalizacji w Warszawie. Wkladowcow
            maja dobrych, poziom rowniez, slbsza szkola od PW ale dla pracodawcy to dobry
            papier.
    • Gość: Kamil Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: 82.160.111.* 12.08.06, 10:45
      Wybrałem ekonometrie-powiedzcie że dobrze zrobiłem!!!:)
      • Gość: ja Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.08.06, 17:00
        moim zdaniem dobrze...ja etz sie tam wybieram:)moge sie podpytac jakie miales
        wyniki z maty?
        • Gość: Kamil Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: 82.160.111.* 19.08.06, 23:41
          98% pod.
          70% roz.
          Moze nie najlepiej ale w moim przypadku są to wyniki zadowalające ponieważ
          chodziłem do liceum profilowanego w którym poziom...był nie najlepszy
          • Gość: ja Re: Ekonometria vs ZIP vs EiT IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.08.06, 18:23
            to jest według ciebie zły wynik??? ja mam prawie identyczny (roz 72,pdst 96) z
            tym ze ja pisalam w zeszlym roku a matura z matmy wtedy byla...inna:/ i wyniki
            tez:) pzdr
            moze sie spotkamy bo ja dopiero teraz startuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka