selinka1 09.08.06, 13:40 chcialabym poznac opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d-st Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 14:34 Wszystko zalezy skad jesteś - czy blizej ci na ŚLAM czy na PAM. Ja jestem ze Szczecina i zostaje na PAMie. Jak np. jesteś z okolic Szczecina to wygodniej Ci bedzie sie uczyć na PAMie i zaoszczedzisz troche kasy na podróże;) Ja polecam PAM;) Odpowiedz Link Zgłoś
selinka1 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 14:50 ja jestem z centrum Polski - Bełchatów 350 km do Zabrza 450 km do Szczecina:D a ty studiujesz na Pamie? Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 14:57 Jeszcze nie - bede od pażdziernika na leku na PAMie;) Generalnie masz każdą stronę mniej wiecej tak samo daleko. Ja bym wybrał PAM na twoim miejscu ale moze jestem nieobiektywny jako Szczecinianin;) Z resztą wydaje mi się, że Szczecin jest wiekszym miastem niż Zabrze. Btw. wg rankingu "Perpektyw" i "Rzeczpospolitej" 2006 PAM jet drugi w Polsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
selinka1 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 14:58 na szczescie jest duzo czasu by sie zastanowic i przemyslec wszystkie za i przeciw:) Odpowiedz Link Zgłoś
sheenaz1987 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 15:57 polecam Szczecin, bo tu jest czym w miarę zdrowo oddychać, a nie jak na śląsku;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 16:03 jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 16:29 eee tam ja żyje 19 lat na śląsku i jest ok:D można się przyzwyczaić;)) poza tym można zawsze na weekend wyskoczyć np do Zakopanego, Krakowa albo w Beskidy bo od nas bliziutko jak ktoś potrzebuje tego czystszego powietrza:D ja polecam śam- taki lokalny patriotyzm:P Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 16:34 Ze Szczecina za to można wyskoczyć zawsze nad piękne polskie morze Bałtyckie - godzinka (półtorej) i juz się jest na plaży;) i poietrze swieże też jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_oz Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 16:51 15 złotych, 1,5 godziny busem i możesz podziwiać polskie morze. Wprawdzie to nie góry, ale też zaje*iście (cytat z "Chłpaki nie płaczą") :P Odpowiedz Link Zgłoś
mag_oz Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 16:40 Popieram :) W Szczecinie masz przynajmniej pewność, że się nie zabijesz o powietrze ;P Jednak na poważnie - popatrz które połączenie Twoje Miasto <-> AM jest bardziej korzystne, gdzie jest mniej przesiadek itp. Zabrze to jednak ta cała aglomeracj, ale nastawiona na przemysł ciężki - pełno tam kopalń itp, więc raczej widoki nie zachwycają. Szczecin też może do najładniejszych miast nie należy, ale przynajmniej jest zdrowszy i jak dla mnie (osoby z nad morze) ciekawszy. Ja bym brał Szczecin, ale to moje zdanie :) Pamiętej też, że zawsze można się postarać i przenieść się na innego AMa :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 16:58 aha ponadto ślązacy to najprzystojniejsi faceci w całej polsce <lol2> ehhhh az się rozmarzyłam;)) a coś dla chłopaków jak mój kolega powtarza Zabrze- miasto słońca i pięknych kobiet:D <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 16:59 a co wy gadacie Śląsk jest fajny motylek dostałam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 17:02 suuuuuuper GRATULUJE!! :D:D do zobaczonka w październiku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 17:04 a wiesz gdzie idziesz na lygote czy zabrze??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 17:06 włąśnie jeszcze nie :( ale zaraz do nich przedzwonię Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 17:28 ja obstawiam że pojdziesz do zabrza tak jak inne 190 poniewaz :) 190 punktów, w tym 17 osób na Wydział Lekarski w Katowicach oraz 12 osób na Wydział Lekarski z Oddziałem Lekarsko-Dentystycznym w Zabrzu (w tym 5 osób, które zdały na Wydział Lekarski z Oddziałem Lekarsko-Dentystycznym i 7 osób przesuniętych z Wydziału Lekarskiego w Katowicach Czyli przenosili z k-ce do zabrza;) ale się cieszcie tam jest naprawdę duzo lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
selinka1 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 19:23 wybiorę chyba jednak Ślam :) ogólnie to tak się cieszę :))) moja radosc jest ogromna w tym momencie:D ktos tez sie tak cieszy jak ja?:D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sheenaz1987 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 22:54 no i mamy za szczecina blisko do Niemiec i w ogole:P jest tak fajnie, że najchetniej bym stad wyjechala:P (choc na pewno nie w zagłębie śląskie) (nie ma to jak dobra reklama:D) Odpowiedz Link Zgłoś
selinka1 Re: Pam czy Slam? 09.08.06, 23:04 ja to bym chciala wroclaw ale to sa tylko marzenia.. ciesze sie jednak tym co mam:P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka789 Re: Pam czy Slam? 10.08.06, 20:42 zdecydowanie Slam- tak jakos fajnie tam jest! Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: Pam czy Slam? 10.08.06, 20:43 No wiesz na PAMie tez bardzo fajnie jest;P Odpowiedz Link Zgłoś