Gość: kemot poszukuję lokum - Kościan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:25 Od października wynajmę, sam lub z kimś, kawalerkę w Kościanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afromeen Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:49 Poszukuje pokoju 2-osob. dla pary w okolicach pwr i ar,aczkolwiek niekoniecznie musi byc blisko. najlepiej w mieszkaniu studenckim. Moge tez poszzukac z innymi całego mieszkania tak w 4-5 osob :) mail:afromeen@o2.pl gg:#3321405 Odpowiedz Link Zgłoś
iga864 WSpolokatorki AWf poznan 30.08.06, 23:10 Szukam wspolokatorki , ide na awf , jestem z tromiasta . czekam. Najlepiej ludzie z Trojmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Wrocław Karłowice IP: *.gress.com.pl 31.08.06, 15:41 Poszukuję pokoju jednoosobowego lub dwóch pokoi,też jednoosobowych,jak najbliżej Wydziału Nauk Społecznych. Moje gg: 6351039 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kach Pokój dla studentki -Wrocław-popowice IP: *.e-wro.net.pl 31.08.06, 16:11 Bliższe inf.pod nr.tel.790-31-91 Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Warszawa - kawalerka 31.08.06, 21:23 Szukam taniej (do 800zł) kawalerki dla dwóch spokojnych, czystych, niepalących osób,od 01.10, lub, jesli to możliwe - od 28.09. Najlepiej po lewej stronie Wisły, ale nie jest to warunek konieczny. Ew. oferty proszę kierowac na: jagutka08@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga LUBLIN, Czuby, ul.Wyżynna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:44 Poszukujemy współlokatora lub współlokatorki do mieszkania 2 pokojowego (50m2) na ul. Wyżynnej (parter/4, dzielnica Czuby) - pokoje NIEprzechodnie, kuchnia, łazienka, ogrzewanie centralne, możliwość podłączenia Internetu i kablówki do TV. CENA: 300 zł + prąd i gaz Lokatorzy to dwójka (niepalących) studentów z 1. roku KUL-u - dziewczyna (prawo) i chłopak (socjologia). Jeśli jesteś dziewczyną mieszkasz z dziewczyną, jeśli chłopakiem to z chłopakiem :) Mogę zapewnić, że 2 osobowy pokój będzie dla Ciebie jak jedynka :) Szczegóły: 661 - 649 - 134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA:) Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:52 mieszkanie na osiedlu lesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
anialobuziara Warszawa!!!!! 01.09.06, 17:13 Hej! szukam pokoju do wynajęcia, ok.400-500zl, najchętniej w mieszkaniu studenckim - okolice centrum, Mokotów, Wola.. a może jesteście w podobnej sytuacji i szukacie współlokatorki do wspólnego zamieszkania? fajnie byłoby poszukać czegoś razem. Od października zaczynam studia na psychologii UW. mój nr gg 7265281 pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:57 Bydgoszcz- szukam wspollokatorki do 2-os pokoju na os. Lesnym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:59 szukam wspollokatorki do 2-osobowego pokoju na os. Lesnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:11 jestem chętna, studiuje na leśnym lingwistykę, jesli jeszcze nikogo nie masz to pisz na adres martakicinska@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dompat Wrocław - Stare Miasto, Śródmieście 03.09.06, 13:47 Studentka I roku filologii polskiej poszukuje mieszkania lub studentek z którymi mogłaby zamieszkać. GG 3342020 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Wrocław - Stare Miasto, Śródmieście IP: *.wsm.wielun.pl 06.09.06, 01:22 Hej Mam do wynajęcia 2-osobowy pokój,jakbyś sobie znalazła koleżankę,to chyba w sam raz ;) blisko Śródmieścia. Szczegóły-na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wrocław - Stare Miasto, Śródmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:48 czy to jeszcze aktualne? Proszę o odp. na maila: elafan@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek POZNAŃ - przeczytaj (tanio). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:01 Pokoj dla bezkonfliktowych osob. Dane: POKOJ (ponad 20m2 !!) na ulicy Chelmonskiego (blisko centrum). Bardzo dobry dojazd do uczelni (polibuda i UAM). Cena: 215 zl/m (jesli ktos chce mieszkac sam) lub 430zl/m. (mieszkanie z kims) + oplaty. Takze na prawde TANIO !!! Pokoj jest w mieszkaniu studenckim (okolo 90m2). Mieszkanie 4 pokojowe, z czego 3 pokoje beda zamieszkane, a 4 przeznaczony np do nauki itp. Mieszkanie w kamienicy, ale super odremontowane, czysciutkie i przytulne. Spokojna dzielnica, blisko przystanek. Po ogladnieciu kilkunastu mieszkan wybralismy NAJLEPSZE. Bedziemy pierwszymi lokatorami tego mieszkania !!! Jesli chodzi o nas: 3 studenci pierwszego roku (politechnika). Bezkonfliktowi, da sie spokojnie wytrzymac :p Dlatego szukamy tez spoko ludzi zeby milej sie mieszkalo. Ja bede mieszkal w pokoju z kolega, drugi kumpel mieszka sam. tel kontaktowy: 886-324-520. #gg 2630495. W razie jakis pytan - walic, na wszystko odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_farmacja Poznań blisko AM IP: *.ARMnet.Torun.PL 03.09.06, 21:47 razem z chlopakiem (ja I rok farmacji on II rok)szukamy osob chetnych do wspolnego wynajecia mieszkania najlepiej 2-pokojowego.dzielnica grunwald jeżyce lub łazarz. mail: n0o0kie@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Czestochowa!! IP: *.versanet.de 04.09.06, 12:10 Szukam wspollokatorki w Czestochowie, na dzielnicach sie niestety nie znam ;), wazne ze max 20 min pieszo od ul. kopernika. Mieszkania jeszcze nie mam, ale jak znajde odpowiednia osobe to wybierzemy cos wspolnie, ofert jest duzo! jestem studentka filologii germanskiej, mam 20 lat. Nie pale, pije okazyjnie i choruje na chroniczny optymizm :) Slucham rocka, i w sumie wszystkiego poza rapem i polskim hip hopem. Interesuje sie obcymi jezykami i kulturami, lubie gotowac ;), z zamilowania wizazystka :), byla Au Pair w Niemczech. Szukam wesolej, milej i sympatycznej osoby, w miare spokojnej ale bez przesady :), najlepiej niepalacej. Kontakt na maila ski-my-life@ o2.pl Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:17 Poszukuję współlokatora do jednopokojowego mieszkania przy Alei Mickiewicza - wszędzie blisko :P Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową (zauważyłem - jak wszyscy tutej :P) i naprawdę niepalącą. Mniej więcej podobnego lokatora szukam. Zainteresowanych proszę o kontakt: piobez@poczta.fm Przyzwoita cena, wygodnie - i miłe towarzystwo :D Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca POZNAN 05.09.06, 07:40 Poszukuję współlokatorki!!! Mieszkanie jednopokojowe z aneksem, w pełni umeblowane, posiada kuchenkne, lodówkę, pralkę i zmywarkę. Po remoncie, ładne, przestrzenne. Dwa łóżka spokojnie się zmieszczą :) Nic, tylko przynieść ciuchy i kosmetyczke i mozna mieszkać :) Mieszkanie znajduje się na ulicy Turkusowej (Bonin). Dosłownie 10 min piechotą znajduje sie AR. Blisko UAM na Ogrodach, na Wydział Nauk Społecznych- 3 przystanki autobusem (sam przystanek 3 min od mieszkania). Bezpośredni tramwaj do dworca pkp i do centrum. Kursują autobusy nocne :) Także lokum idealne dla studentów :) jakby co to pisac na maila :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&A !Warszawa! IP: *.kwidzyn.mm.pl 05.09.06, 11:46 Dwie studentki I roku APS szukają pary, która zechce szukać z nami mieszakania 3 pokojowego na Ochocie, Woli, Bemowie, Mokotowie, Sródmieściu. Cena na jedną osobę ma wynosić max. 430 złotych! Pokoje rozkładowe. Będziemy w Warszawie od tego czwartku (8.09.06) i zamierzamy oglądać mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:55 Poszukuje 2 -os. pokoju w mieszkaniu studenckim Odpowiedz Link Zgłoś
karolina9987 Gliwice studentka szuka stancji 05.09.06, 15:42 Studentka pierwszego roku P.Ś (ETI) poszukuje stancji w 1 lub 2 - osobowym pokoju blisko uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj IP: 217.116.102.* 05.09.06, 21:37 czesc!!! szukamy wspołlokatorki do wynajecia mieszkania 4 osobowego.2 pokoje, kuchnia, lazienka okolo 60m na ulicy J.Sarego (5min na nogach do rynku)cena na osobe 300zl +media (max 350 zl ze wszystkim) gg 5139601 Odpowiedz Link Zgłoś
karolina9987 Gliwice studentka szuka pokoju w mieszkaniu stud. 05.09.06, 22:39 Studentka pierwszego roku niepaląca, niekonfliktowa poszukuje samodzielnego pokoju lub z sublokatorką w mieszkaniu studenckim. Cena za wynajem do ok.350zł z mediami i netem, blisko P.Ś.mój numer gg:4779323 Odpowiedz Link Zgłoś
karolina9987 Gliwice - PILNE!!!!!- szukam współlokatorki!!!! 06.09.06, 10:44 Jestem studentką pierwszego roku PŚ (ETI). Mam zarezerwowany pokój dwuosobowy w mieszkaniu studenckim (cena 250-300 zł za m-ąc od osoby). Poszukuję wspołlokatorki-studentki. Lokalizacja-blisko uczelni. Współlokatorzy w innych pokojach zgrani i na poziomie. Proszę o kontakt mailowy lub na gg 4779323. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Gliwice - PILNE!!!!!- szukam współlokatorki!! IP: *.man.busko.pl 09.09.06, 14:52 jeszcze aktualne to mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Gliwice - PILNE!!!!!- szukam współlokatorki!! IP: *.man.busko.pl 09.09.06, 14:53 tez szukam pokoju w gliwicach moje gg6304109 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Wrocław dziewczyna szuka miejsca w pokoju/na stanc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:47 Poszukuję miejsca w pokoju 2 osobowym w mieszkaniu studenckim lub na stancji. Najlepiej okolice AWF ale mogą być również okolice pl. Grunwaldzkiego. Proszę pisać na maila : elafan@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adekoo szukam lokum tylko na weekendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:06 Witam poszukuje lokum na weekendy wychodzi co 2 weekend gdzy studiuje zaocznie!! jestem osobą spokojna, nie pale, lubie dobre towarzystwo i zabawe!! bardzo prosze o kintakt adek.85@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: szukam lokum tylko na weekendy 07.09.06, 13:22 tak, tylko gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adekoo Re: szukam lokum tylko na weekendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:19 w krakowie !! sorki ale mi chyba umkneło jedno słówko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba KRAKOW!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:35 poszukuje symaptycznej wspollokatorki (jedej lub dwie:D) zaczynam farmacje na CM UJ nr gg 9191004 nr kom.507289635 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami wrocław!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:52 szukam pokoju 2 osobowego(sródmiescie , stare miato albo krzyki)pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig .....>>>>>Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:15 szuakm ludzi do mieszkania,lub dolacze do kogos... mail: erwidiusz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:11 szukam pokoju jednoosobowego w mieszkaniu studenckim, lub osób do wspólnego wynajęcia całego mieszkania, gdzieś w pobliżu wydziału nauk społecznych. gg 1945610 Odpowiedz Link Zgłoś
charlottea szukam pokoju w miesz. studenckim/Łódź 09.09.06, 20:55 Szukam pokoju w Łodzi. Może być pokój dwuosobowy lub jednoosobowy w mieszaniu wynajmowanym przez studentów. Chiałbym jak najbliżej w okolicach wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego, lecz inne opcje także rozważam. Rozpoczynam studia na pierwszym roku socjologii. Mail: sal7@o2.pl Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa POZNAN szukam pokoju w miesz. studenckim... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 13:53 ... z milymi i ciekawymi osobami :) (w "przystepnej" cenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: POZNAN szukam pokoju w miesz. studenckim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:31 gg 5304626 pilne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: POZNAN szukam pokoju w miesz. studenckim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:32 gg 5304626 pilne:) mamy pokoj dla Ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Kraków, szukam pokoju do 400 zł z mediami IP: *.i24.pl 12.09.06, 15:59 Oczywiście przy fajnych, normalnych współlokatorach, jak najbliżej centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Wrocłąw-poszukiwana współlokatorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:39 Poszukiwana współlokatorka(najlepiej z okolic Częstochowy,ale nie tylko) dla studentki prawa Uniwersytetu Wrocławskiego do dzielenia dużego pokoju w 2- pokojowym mieszkaniu.Cena 390 zł +rachunki.Opłacona jest już kałcja zwrotna i opłata za wrzesnień.Mieszkanie nowe,w śródmieściu(ul.Żeromskiego),klatka strzeżona,monitorowana.20 min.piechotą do rynku. kontakt gg 8678165 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Gliwice..Poszukujemy MIieszkania lub dorzucimy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:02 Poszukujemy mieszkania 2 lub 3pokojowego do wynajecia!Mozemy rowniez dolaczyc do kogos...Zapraszamy do kontaktu...kontakt: 509169923, mail: konradkondor@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś