Gość: pierwszak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:48 co jedzą studenci?chodzi mi o wyżywienie jak najmniejszym nakładem kosztów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;] Re: papu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:55 pizzę bo taka ogromna margharita kosztuje 11 więc na2 albo 3 wychodzi mało a tak się można najeśc ze nie możesz wstac pół godziny,zupki chińskie 1,20;]niektóre sa nawet dobre,bułki z czekolada i dzemem czyli z tym co przywieziemy z domu;p i wszystko to czym poczęstują nas koledzy jak ich odwiedzimy w porze obiadowej;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: papu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:57 badz mily dla mamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: papu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:09 co pije zeby było tanije tez mam napisac?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: papu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:29 Gość portalu: sf napisał(a): > to co znajda. Dobre :) :) :) Piona! Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: papu 16.08.06, 18:03 kluski z czyms albo ryz z czyms;) Zapycha, szybkie i smaczne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: papu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:10 płatki z mlekiem ,nesquik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymo Re: papu IP: *.netblok.pl 16.08.06, 18:41 Makaron z przecierem pomidorowym (jeslis burzuj to jeszcze z cebula) lub zupki z paczki. Po pierwszym semestrze powinienes miec juz dziewczyne w miescie, w ktorym studiujesz, ktora bedzie Cie karmic (taki moj niecny plan :P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: papu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:58 hehehe dobre ale przyznaję ja tak wykorzystuję własnie facetów;p Odpowiedz Link Zgłoś