Dodaj do ulubionych

Marhaba Club Sousse wróciłam!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:25
I jestem baardzo zadowolona. Końcówka była trochę kiepska bo wylot w nocy i
doba kończyła się o godzinie 12, więc na 12 godzin zostaliśmy bez pokoju. Ale
w hotelu jest pokój bagażowy i bardzo obszerny hol z wygodnymi kanapami,
gdzie moje dzieci mogły na trochę przysnąc. Pan w barze był tak uprzejmy, że
nawet zgasił częśc świateł, zeby nie przeszkadzały dzieciom. Ogólnie te trzy
gwiazdki są baardzo duże. Mieszkaliśmy w budynku głównym, nie w bungalowach,
z widokiem na ten piękny ogród palmowy.Pokój był nowocześnie urządzony ,
sprzątany codziennie( ręczniki też wymieniane codziennie) Plaża czysta,
sprzątana codziennie, czasem, gdy były większe fale, popołudniu niestety przy
brzegu wodorosty i zupka, ale na drugi dzień wszystko wracało do normy.
Jedzonko dobre, bar na plaży fajny i ceny nie takie straszne.Nie polecam
nikomu hoteli w centrum miasta! Byłam koło nich i straszny tam smród, żeby
dostac się na plażę trzeba wyjśc z hotelu, plaża hotelowa, ale co z tego jak
za plecami na promenadzie tłum gapiów. O resztę pytajcie - chętnie odpowiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:25
      A jakie hotele jeszcze byś polecała?
      • Gość: rusałka Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:26
        Nie byłam w innych hotelach, Marhaba Club jest oddalnone od centrum 1,5 km i to
        jest bardzo dobra lokalizacja, obok był jeszcze Riadh Palm, czy jakoś tak,w tym
        samym kompleksie jest jeszcze Marhaba Beach, Tour Khalef i Marhaba - wszystkie
        hotele na jednym terenie, więc można korzystac ze wszystkich basenów. Jedynie
        basen położony w Marhaba Club, między bungalowami jest beznadziejny - jak z
        czasów komuny.
    • Gość: aza Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: 193.111.145.* 08.08.06, 12:05
      Potwierdzam. Marhaba Club, lokalizacja, piekny palmowy ogród, jedzenie. Wszystko
      okey. Odradzam hotele w centrum miasta. Masakra, brud, hałas plaża wspólna lub
      obok publicznej.
    • Gość: docia Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.08.06, 19:41
      ja lece wlasnie w czwartek do tunezji do hotelu marhaba club. a mam pytanie czy
      hotel marhaba jest tez tak dobry jak marhaba club. i z jakiego biura lecialas.
      • Gość: rusałka Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:38
        Z Eximem, i słyszałam, że Marhaba jest nawet lepszy niż Marhaba Club.Napewno
        jest większy.
        • Gość: dorcia Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 07:53
          Czyli tez mialas wykupiana wycieczke w pakiecie marhaba/marhaba club? słyszalam
          ze nie wie sie do ktorego holetu cie zamelduja. mam jeszcze pytania: jaki pokoj
          lepiej wybrac w bungalowach czy w budynku glownym, gdzie jest widok na moze,
          zeby nie bylo widoku na droge? pisalas ze mozna korzystac ze wszystkich
          basenow, czy all inclusive tez mozna wykorzystywac we wszystkich barach (drinki
          za darmo przy kazdym basenie)?
          • Gość: rusałka Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:39
            Tak,ale na lotnisku już chyba dostaliśmy przydziała na Marhaba Club. Jeśli
            chodzi o pokoje z widokiem, to w Marhaba club i Marhaba to nie ma okien
            wychodzących na ulicę- tak zmyślnie jest zbudowany hotel. Jeśli chodzi o widok
            na morze to budynek główny Marhaba Club chyba takie ma, ale nie jest ich dużo,
            z koleji bungalowy mają parter i piętro i nie wiem czy coś widac,ale jest parę
            blisko plaży i może z tych z drugiego pietra coś można zobaczyc. Marhaba jest
            położony w głębi ogrodu, ma chyba 5 lub 6 pięter i z góry pewnie widac morze.Ja
            nie miałam opcji all, bo nie było takiej możliwości. Ale all jest lepsza bo
            jest duża przerwa między posiłkami - śniadanie kończy się o 10.00, a
            obiadokolacja zaczyna o 19.00.
    • Gość: Rafal Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:43
      Witam
      Pisalas ze bylas w Marhaba Club, mam pytanko czy w tym kompleksie znajduje sie
      tez Marhaba Beach??? Jesli tak to prosze napisz jak ten Hotel wyglada i czy
      warto do niego jechac, a moze lepiej wybrac Riadh Palms.
      Pozdrawiam
      • Gość: rusałka Re: Marhaba Club Sousse wróciłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:41
        Tak, to ten sam kompleks i wyglada bardzo przyjemnie, bo leży tuż przy plaży i
        mnóstwo okien jest z widokiem. Riadh jest bliżej centrum, ale nie w samym. Ja
        zdecydowanie polecam Marhaba Beach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka