Dodaj do ulubionych

Inauguracja UJ

24.08.06, 09:26
Jak to jest z rozpoczęciem roku akademickiego na UJ? Pani w sekretariacie
powiedziała mi, że mam przyjść na zajęcia 3 października, a wcześniej nic nie
ma, żadnego oficjalnego rozpoczęcia. Bodajże 12 października jest impreza
inauguracyjna, ale całej uczelni. Co więc z indeksami i legitymacjami?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Inauguracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:42
      "jak one sie na te studia dostaja, jak one tak ciezko mysla"
      • niedzwiadka Re: Inauguracja UJ 24.08.06, 09:50
        Nie przesadzaj, nie pytam o różową bluzkę i złote buty;)
        Pytam, bo babeczka była generalnie nie bardzo zorientowana:) Nie dała mi
        identyfikatora i hasła USOS. Próbowała mnie przekonać przez kilka minut, że
        urodziłam się w innym mieście. Potem trzymając w ręku zdjęcie dziewczyny
        kompletnie niepodobnej do mnie starała się wmówić mi, że to ja. Chyba z 5 razy
        spytała, czy to mój jedyny i pierwszy kierunek studiów... Dlatego mogę się
        spodziewać, że uzyskałam od niej złą informację.
        • j-cob Re: Inauguracja UJ 24.08.06, 16:40
          Jeżeli nie ma informacji o inauguracji to przychodzisz normalnie na zajęcia w
          poniedziałek a legitymację i indeks odbierasz w pierwszym tygodniu studiów. Tak
          przynajmniej było na moim kierunku. A 12 na inaugurację idziesz jak masz
          ochote:)
          • locja1 Re: Inauguracja UJ 24.08.06, 18:50
            Pamiętam, że na moim pierwszym roku nie szłam na żadną inaugurację, bo po prostu
            takowej dla zwykłego studenta nie było. No chyba, że chcesz się wkręcić na
            spotkanie profesorów, etc;) Legitymację i indeks odebrałam w pierwszym tygodniu
            w sekretariacie.
            • niedzwiadka Re: Inauguracja UJ 24.08.06, 22:29
              Dziękuję za odpowiedzi. Dziwi mnie troszkę, że na UJ nie ma oficjalnej
              inauguracji z rozdaniem indeksów, ale nie stanowi to dla mnie jakiegoś
              większego problemu;)
              • Gość: Anijka Re: Inauguracja UJ IP: *.unicity.pl / *.tp.unicity.pl 24.08.06, 23:50
                Gdy dokonywałam wpisu, pan w sekretariacie powiedział, że będzie jakieś
                spotkanie, gdzie zostaną rozdane legitymacje i indeksy, trzeba śledzić na
                stronie UJ "Komunikaty".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka