Dodaj do ulubionych

Kto do stancji ? ;)

29.08.06, 21:18
Skoro jest temat "kto do akademika" to pasowało założyć temat o stancjach. Ja
sie jutro wybieram (4 godziny męczarni pekaesem), żeby poszukać czegoś do
mieszkania, bo zrozumiałem że akademika nie dostanę ze zbyt dużymi dochodami.
Potem może już nie być tylu ofert. Jak ktoś też zamierza szukać jutro to niech
da znać na forum, może sie zgadamy i łatwiej będzie coś znaleźć.
Obserwuj wątek
    • marzen_a Re: Kto do stancji ? ;) 30.08.06, 09:22
      no ja już stancje znalazłam na ulicy Plater,pokoj 2 osobowy z balkonem , 15
      min na nóżkach na KUL także spoko, przechodze sobie na skróty przez park i
      jestem ,ale możliwe ze bede w pazdzierniku czegos innego szukac z pokojem 1
      osobowym, bo dobrze jest miec odrobine prywatnosci..;]
      • madlon Re: Kto do stancji ? ;) 30.08.06, 17:36
        A co będziesz studiować Marzena? Bo ja bede mieszkac na Chodkiewicza co jest
        dwa żabie skoki od Emili Plater:)?
        • krevek Re: Kto do stancji ? ;) 30.08.06, 20:39
          No cóż, nic dzisiaj nie znalazłem, poza stancją którą zarządza staruszka ze
          swoimi regułami. W Lublinie to wszystkie 1-osobowe pokoje z rozsądnymi warunkami
          mieszkalnymi i płacowymi wykupione już :( . Znowu będe jutro musiał jechać 4
          godziny żeby szukać dalej...
          • dolly13 Re: Kto do stancji ? ;) 30.08.06, 20:49
            Jeśli ktoś jest zainteresowany to pani (babcia), od której ja wynajęłam pokój ma
            chyba jeszcze 2 wolne pokoje z osobnym wejściem, na parterze. Dom znajduje się
            na Al. Róż (Sławinek).

Jeśli ktoś jest intrested to to jest nr tej pani: 5338897
            I powodzenia w poszukiwaniach, ja na szczęście mam to już za sobą :D
            • krevek Re: Kto do stancji ? ;) 30.08.06, 20:50
              A jakie warunkie mieszkalne, jeśli można spytać :) ?
              • dolly13 Re: Kto do stancji ? ;) 30.08.06, 20:57
                Przykro mi, ale moja wiedza kończy się niestety na tym co napisałam. Najlepiej
                zadzwonić bezpośrednio do niej i o wszystko się wypytać. Wiem tyle, że dzielnica
                jest bezpieczna a na KUL dojazd autobusem zajmuje jakieś 10 min (pieszo ok 20-25).
                • krevek Poszukuje współlokatora 30.08.06, 21:44
                  Umówiłem się z gościem, będe oglądać mieszkanie. Internet, kablówka, lodówka,
                  pralka, duza kuchnia. Na Czubach. Świetny dojazd. TYLKO 250 zł + opłaty
                  licznikowe w pokoju 2 osobowym. Poszukuję tylko tej drugiej osoby. Jak ktoś chce
                  to mój gg: 4140743. WAŻNE: jadę oglądać to w piątek, więc w zasadzie odezwijcie
                  się max do późnej nocy w czwartek.
                  • krevek Re: Poszukuje współlokatora 30.08.06, 21:47
                    Aha, jeszcze jedno. Piszcie na gg nawet jak jestem niedostępny bo czasem siedze
                    na niewidocznym.
                • gingersowna1 Re: Kto do stancji ? ;) 01.09.06, 14:38
                  Napisz chociaż jaka cena wynajmu jest.
                  • d.aga87 mam miejsce!! 01.09.06, 15:22
                    Szukam właśnie współlokatora albo lokatorki. Mieszkanie 2 pokojowe na ul.
                    Wyżynnej (Czuby). Pokoje są spore. Możliwość podłączenia kablówki i Internetu
                    (na pewno będziemy podłączać net). Mieszkanie ma 50m2, znajduje sie na parterze
                    w 4-piętrowym bloku. Jest miło i przytulnie. Koszt to 300zł + prąd i gaz

My jesteśmy dwójką studentów, 1. rok, dziewczyna(prawo) i chłopak(socjologia).
                    Nie palimy, jesteśmy sympatyczni, niekonfliktowi :)

Piszcie na GG 7155046, dzwońcie 661-649-134 Odpowiem na wszystkie pytania.
                    • gingersowna1 Re: mam miejsce!! 01.09.06, 20:49
                      Jesli to parter, to tylko Wam poradze abyscie dobrze okna zamykali hihihi.
        • marzen_a Re: Kto do stancji ? ;) 13.09.06, 22:10
          madlon bede studiować historie sztuki poki co ;]
          • marta3220 Re: Kto do stancji ? ;) 14.09.06, 10:37
            Siemka ja poszukuje współlokatorek , chcę wynająć mieszkanie 2-3 pokojowe bo
            takie zawsze jest wieksze ma kuchnie,łazienke,a mnie zależy na tym żeby mieć
            swój pokój, a poza tym bardziej się opłaca jeśli chodzi o wszelkie
            oplaty.Będzie mnie również interesowało podłączenie neta.Chciałabym w piątek
            pojechać do Lublina i sie za czymś rozejrzeć dobrze by bylo jeśli są jakieś
            chętne to prosze o kontakt na gg 6666816 piszcie nawet gdy nie jestem dostępna!
            Zależy mi na czasie, a wszystkie szczególy mozemy obgadać przez tel.Studentka
            administracji,nie pale.Z góry dzięks.
            • onnasmy Re: Kto do stancji ? ;) 20.09.06, 14:23
              to dobry pomysł, by zamieszczać tu oferty poszukujących (pokoju bądź też współlokatora!
              więc czekamy na ogłoszenia!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka