Dodaj do ulubionych

Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :)

IP: *.core.lanet.net.pl 06.09.06, 19:17
moja propozycja :
1. Teologia
2. Politologia
3. Nauki o Rodzinie
4. Zdrowie Publiczne
5. Technologia Drewna
6. Informatyka
7. Geografia ;)

Czekam na wasze propozycje
Obserwuj wątek
    • Gość: zły chyba ci odbiło ????? IP: 217.98.102.* 06.09.06, 19:30
      Informatyka to wg ciebie zbędny kierunek ?? Odbiło ci ???

• mish_a Re: chyba ci odbiło ????? 06.09.06, 19:35
        lic poprostu chciał/a załozyć wątek wzbudzający kontrowersje:)
        • Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:36
          taak geografia ,a potem ludzie nie wiedzą co jest stolica Hiszpanii
          • Gość: gwiazdeczka Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:46
            hyhy, żeby wiedzieć co jest stolicą Hiszpanii nie trzeba studiować geografii,
            ja studiuję fizykę i wiem :) żeby nie było wątpliwości - Madryt :P
            • Gość: ruis to ja dodam jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:52
              - prawo
              - medycyna

A co? nie wolno mi?

Po co takie idiotyczne posty tworzyc...
              • sil86 Re: to ja dodam jeszcze 06.09.06, 19:58
                -Automatyka i Robotyka,
                -Architektura,
                -Weterynaria,
                -Geodezja i Kartografia...

Jeśli mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę...
            • Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:08
              zeby nie było wątpliwosci to już tłumaczę :
              brak geografii to brak jej nauczycieli w szkole a co za tym idzie to ....no nie
              chce mi sie pisac wiecej;D
              • Gość: Stolice Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.kablowka.waw.pl 06.09.06, 22:06
                Też myślałem iż stolice europejskei to pestka... do chwili....
                Nie tylko Amerykanie są sa ignorantami geograficznymi....

Stolica Czarnogóry?
                Stoolica Serbii?
                Stolica Chorwacji?
                • Gość: kouo_fortuny Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:40
                  poprosze wspułgłoske!
                • wyssana.z.palca Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 08:51
                  no wiesz.. u mnie w szkole jak bum cyk cyk musielismy umiec nie tylko stolice
                  europy, ale i calusienkiej azji (nie wspominajac o mapie geograficznej:
                  polwyspy, wyspy, rzeki, niziny itd) jak i afryki. na szczescie zanim
                  dojechalismy do ameryki pd skonczyla sie nauka :D wiec jakie pikusie jak
                  chorwacja to se mzona wiadomo gdzie wytrzec...
                • Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:54
                  tutaj mialam najwiekszy problem z Serbią ,ale Czarnogora a wlasciwie Montenegro
                  była ostatnio obecna w mediach wiec skojarzyłam,natomiast dal mnie zawsze
                  najgorsze były stolice afrykańskie te wszystkie windhouki itd.:)
                  • sil86 Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 13:02
                    Afrykańskie? A gdzie to? :P
                    • Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:05
                      a wiesz gdzie jest Bhutan? ;D
                      • wyssana.z.palca Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 13:33
                        miedyz chinami a indiami :)
                      • sil86 Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 14:40
                        Wiem!
                        Między propanem a pentanem :P Tylko po co tam to "h"? :P
                        • Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:06
                          no też nie wiem ,a już takie np.Dżibuti tez dziwna sprawa;)
              • Gość: gwiazdeczka Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:06
                a o tym to nie pomyślałam :P wprawdzie nie lubiłam nigdy geografii w szkole, no
                ale niech już zostaną te studia :D a tak całkiem serio to myślę, że każdy
                kierunek jest przydatny, każdy w innym stopniu, ale dlatego też jedne są
                popularne inne mniej. Niech sobie każdy studiuje co mu się podoba ;)
                • sil86 Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 08:09
                  W mojej szkole ktoś kiedyś nie potrafił na mapie Polski Wisły pokazać :/
            • quille Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 00:20
              przyznaj się - wygooglowałeś :D
          • Gość: Petunia Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:48
            Baa, żeby tylko nie wiedzieli co jest stolicą Hiszpani - u mnie w LO dziewczyna
            nie wiedziała, gdzie Polska leży na mapie konturowej. Lepiej niech ta geografia
            będzie :))
    • Gość: ktos Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 06.09.06, 21:42
      a może ztym prawem to racja? :) zainteresowanie tym kierunkiem spada ...
      • Gość: czapski Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:38
        No mniej niz na kierunki inżynierskie ;)
    • Gość: zły widze ze nie macie co robic.............. IP: 217.98.102.* 07.09.06, 18:42
      Jak nie macie co robic, bo szukacie stolic krajów 3. świata typu Dżibuti itd.
      to poszukajcie odpowiedzi na nastepujace pytania :D heheheh:
      1. Jaki jest najwiekszy ceglany zamek europy ?
      2. Jaki jest najwiekszy ceglany kosciol europy?
      3. Jaka byla najwieksza bitwa sredniowiecza ?
      • negativeburn Re: widze ze nie macie co robic.............. 07.09.06, 19:09
        1. Ceglany
        2. Ceglany
        3. Pewnie była duża i głośna :]]]

: PPPP
        • Gość: zły Re: widze ze nie macie co robic.............. IP: 217.98.102.* 07.09.06, 19:40
          negativeburn dobre dobre heheheheh :D
    • Gość: June Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:38
      technologia drewna? dobre... jakbyś wiedzial ile się zarabia po tym kierunku, to
      byś zmienił zdanie :)
    • Gość: marcin Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 07.09.06, 21:13
      odnośnie średniowiecza, wie ktoś moze, jakie były siły liczebne w bitwie pod
      Ankarą (największa bitwa kawaleryjska w historii)? ponoć starło się 100 tys
      ludzi, to by nawet "trochę" Grunwald przebiło :P
      • negativeburn Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) 07.09.06, 21:26
        O moj Boze ! Az tyle!!! Jezusiu, dobrze że nikt nie zginął !!!

: E
    • Gość: marcin Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 08.09.06, 00:06
      no dosłownie, Moc była z nimi :]
      • Gość: z. Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 00:10
        a bitwa pod Crecy? łucznicy kontra piechota tez masakra ah kiedys to były bitwy
        i trubadurzy ;D
    • Gość: krajmar Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 08.09.06, 00:44
      i pod Azincourt dosłownie kopiuj - wklej Crecy. Dziś trubadurami są hip hopowcy
      z sąsiednich bloków :)
    • Gość: kierrrr Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:57
      nie ma zbędnych kierunków, pod warunkiem ze ktos wie co chce i co moze po nich
      robic :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka