Gość: lic. IP: *.core.lanet.net.pl 06.09.06, 19:17 moja propozycja : 1. Teologia 2. Politologia 3. Nauki o Rodzinie 4. Zdrowie Publiczne 5. Technologia Drewna 6. Informatyka 7. Geografia ;) Czekam na wasze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zły chyba ci odbiło ????? IP: 217.98.102.* 06.09.06, 19:30 Informatyka to wg ciebie zbędny kierunek ?? Odbiło ci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mish_a Re: chyba ci odbiło ????? 06.09.06, 19:35 lic poprostu chciał/a załozyć wątek wzbudzający kontrowersje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:36 taak geografia ,a potem ludzie nie wiedzą co jest stolica Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:46 hyhy, żeby wiedzieć co jest stolicą Hiszpanii nie trzeba studiować geografii, ja studiuję fizykę i wiem :) żeby nie było wątpliwości - Madryt :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruis to ja dodam jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:52 - prawo - medycyna A co? nie wolno mi? Po co takie idiotyczne posty tworzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
sil86 Re: to ja dodam jeszcze 06.09.06, 19:58 -Automatyka i Robotyka, -Architektura, -Weterynaria, -Geodezja i Kartografia... Jeśli mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:08 zeby nie było wątpliwosci to już tłumaczę : brak geografii to brak jej nauczycieli w szkole a co za tym idzie to ....no nie chce mi sie pisac wiecej;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolice Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.kablowka.waw.pl 06.09.06, 22:06 Też myślałem iż stolice europejskei to pestka... do chwili.... Nie tylko Amerykanie są sa ignorantami geograficznymi.... Stolica Czarnogóry? Stoolica Serbii? Stolica Chorwacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kouo_fortuny Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:40 poprosze wspułgłoske! Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 08:51 no wiesz.. u mnie w szkole jak bum cyk cyk musielismy umiec nie tylko stolice europy, ale i calusienkiej azji (nie wspominajac o mapie geograficznej: polwyspy, wyspy, rzeki, niziny itd) jak i afryki. na szczescie zanim dojechalismy do ameryki pd skonczyla sie nauka :D wiec jakie pikusie jak chorwacja to se mzona wiadomo gdzie wytrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:54 tutaj mialam najwiekszy problem z Serbią ,ale Czarnogora a wlasciwie Montenegro była ostatnio obecna w mediach wiec skojarzyłam,natomiast dal mnie zawsze najgorsze były stolice afrykańskie te wszystkie windhouki itd.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:05 a wiesz gdzie jest Bhutan? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 13:33 miedyz chinami a indiami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sil86 Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 14:40 Wiem! Między propanem a pentanem :P Tylko po co tam to "h"? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:06 no też nie wiem ,a już takie np.Dżibuti tez dziwna sprawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:06 a o tym to nie pomyślałam :P wprawdzie nie lubiłam nigdy geografii w szkole, no ale niech już zostaną te studia :D a tak całkiem serio to myślę, że każdy kierunek jest przydatny, każdy w innym stopniu, ale dlatego też jedne są popularne inne mniej. Niech sobie każdy studiuje co mu się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sil86 Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 08:09 W mojej szkole ktoś kiedyś nie potrafił na mapie Polski Wisły pokazać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: chyba ci odbiło ????? 07.09.06, 00:20 przyznaj się - wygooglowałeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petunia Re: chyba ci odbiło ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:48 Baa, żeby tylko nie wiedzieli co jest stolicą Hiszpani - u mnie w LO dziewczyna nie wiedziała, gdzie Polska leży na mapie konturowej. Lepiej niech ta geografia będzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 06.09.06, 21:42 a może ztym prawem to racja? :) zainteresowanie tym kierunkiem spada ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:38 No mniej niz na kierunki inżynierskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły widze ze nie macie co robic.............. IP: 217.98.102.* 07.09.06, 18:42 Jak nie macie co robic, bo szukacie stolic krajów 3. świata typu Dżibuti itd. to poszukajcie odpowiedzi na nastepujace pytania :D heheheh: 1. Jaki jest najwiekszy ceglany zamek europy ? 2. Jaki jest najwiekszy ceglany kosciol europy? 3. Jaka byla najwieksza bitwa sredniowiecza ? Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: widze ze nie macie co robic.............. 07.09.06, 19:09 1. Ceglany 2. Ceglany 3. Pewnie była duża i głośna :]]] : PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: widze ze nie macie co robic.............. IP: 217.98.102.* 07.09.06, 19:40 negativeburn dobre dobre heheheheh :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: June Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:38 technologia drewna? dobre... jakbyś wiedzial ile się zarabia po tym kierunku, to byś zmienił zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 07.09.06, 21:13 odnośnie średniowiecza, wie ktoś moze, jakie były siły liczebne w bitwie pod Ankarą (największa bitwa kawaleryjska w historii)? ponoć starło się 100 tys ludzi, to by nawet "trochę" Grunwald przebiło :P Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) 07.09.06, 21:26 O moj Boze ! Az tyle!!! Jezusiu, dobrze że nikt nie zginął !!! : E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 08.09.06, 00:06 no dosłownie, Moc była z nimi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 00:10 a bitwa pod Crecy? łucznicy kontra piechota tez masakra ah kiedys to były bitwy i trubadurzy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.eltronik.net.pl 08.09.06, 00:44 i pod Azincourt dosłownie kopiuj - wklej Crecy. Dziś trubadurami są hip hopowcy z sąsiednich bloków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierrrr Re: Zbędne kierunki studiów wyższych-Ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:57 nie ma zbędnych kierunków, pod warunkiem ze ktos wie co chce i co moze po nich robic :) Odpowiedz Link Zgłoś