Dodaj do ulubionych

Politechnika śląska

IP: *.man.busko.pl 09.09.06, 14:37
kto zamierza studiować biotechnologie w gliwicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: olka Re: Politechnika śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:18
      nie tyle zamierzam co juz niedlugo zaczynam... a co, Ty tez idziesz na biotech
      na polsl? jaki wydział?
      • Gość: kabanos Re: Politechnika śląska IP: *.kat.3s.pl 27.09.06, 22:51
        hej,ja też zaczynam za parę dni:P ...na wydziale chemicznym,a Wy dziewczyny???
        pozdrawiam;P
        • Gość: olka Re: Politechnika śląska IP: *.zetosa.com.pl 28.09.06, 11:09
          hej kabanos ja tez na wydziale chemicznym... pozdrawiam;)
          • Gość: kabanos Re: Politechnika śląska IP: *.kat.3s.pl 28.09.06, 15:04
            to do zobaczenia 4 października Olu (o ile jestem dobrze poinformowany z tą datą
            inauguracji) :P
            • Gość: gung_ho Re: Politechnika śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:50
              Jeżeli chodzi o WCh, to inauguracja pewnie razem ze szkoleniem bhp dla
              pierwszego roku jest jutro(29.09).
              • m3lmak Re: Politechnika śląska 28.09.06, 17:41
                Co do biotechnologii to pozwiedzacie wydzialy wszelkie :)

gung_ho: wyslalem Ci maila, jesli mozesz - odbierz :)
              • Gość: kabanos Re: Politechnika śląska IP: *.kat.3s.pl 28.09.06, 19:19
                jak to jutro?weź mnei nie strasz,pewna miła pani w dziekanacie tłumaczyła mi
                dokładnie co jak gdzie i kiedy,i z tego co zrozumiałem to mam się zjawić 4
                października o 7:30 na szkolenie i imartykualacje itd.,na stronie internetowej
                też tak pisało:P może ktoś mnie upewnić?
                • Gość: olka Re: Politechnika śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:39
                  no wlasnie, nie straszcie jakims szkoleniem bhp... tez slyszalam, ze mam byc o
                  7.30, wiec pasowałoby sie zwiesc do Gliwic troche wczesniej... a wy bedziecie
                  mieszkac w akademikach czy na mieszkankach?
    • Gość: :) Re: Politechnika śląska IP: 81.210.89.* 28.09.06, 19:56
      ja tez na wydziale inżynierii środ. uroczyste rozpoczęcie jest 4.10 o 7.30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka