Dodaj do ulubionych

USOSweb - UŁ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:00
Witajcie!

Czy ktos moze wie,jak powinno przebiec logowanie dla osob przyjetych na I rok
w roku akademicim 2006/2007??? PO wpisaniu identyfikatora (pesel) system
informuje mnie,ze "nie znaleziono w systemie osoby o podanym identyfikatorze"...

co robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: USOSweb - UŁ... IP: *.astral.lodz.pl 10.09.06, 10:16
      hehe po co chcesz tam zagladac :D ?? haslo to haslo z rekrutacji a login to twoj
      PESEL (albo odwrotnie :D).Jak juz nie masz hasla bo je wyrzuciales to twoj
      problem ;p
      • Gość: xyz Re: USOSweb - UŁ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:48
        no wlasnie rzecz w tym,ze wpisuje swoj pesel i haslo z rekrutacji i wtedy mi
        wyskakuje " bledne haslo lub identyfikator" :)
        • Gość: gienio Re: USOSweb - UŁ... IP: *.astral.lodz.pl 10.09.06, 14:27
          a no tak sprawdzilem w USOSie i jeszcze nie ma was wpisanych do systemu ;p.Jest
          tylko moj rocznik :D
          • Gość: xyz Re: USOSweb - UŁ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:38
            tak tez wlasnie myslalam :) pewnie do systemu bedziemy wpisani jakos na poczatku
            pazdziernika ;)

w kazdym razie - dziekuje za pomoc :*
            • Gość: gienio Re: USOSweb - UŁ... IP: *.astral.lodz.pl 10.09.06, 18:22
              a tak wogole to po co chialas tam wlazic ? :D Tam nic nie ma ciekawego
              (przynajmniej dla mnie ;p).
              • Gość: xyz Re: USOSweb - UŁ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:51
                babka z dziekanatu powiedziala ze jak juz beda ustalone sklady grup i rozklad
                zajec dla I roku to tam beda umieszczone. Dlatego chcialam zobaczyc czy
                rzeczywiscie tak jest:)
                • Gość: gienio Re: USOSweb - UŁ... IP: *.astral.lodz.pl 11.09.06, 09:00
                  haha u nas na Ek-Socu rozklad grup byl wywieszony na dzrzwiach dziekanatu w dniu
                  jak odbieralismy ta cala legitke.a plan byl w necie normalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka