kartagina2 21.09.06, 16:16 pytanie jedno mam. czy w każdym czasie można zrezygnować z miejsca w akademiku, np. po miesiącu w nim mieszkania? czy nie będzie żadnych problemów z taką rezygnacją? z góry dziękuję za odpowiedź (to właściwie dwa pytania;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgankax Re: akademikowo 21.09.06, 18:42 Z kul.lublin.pl "W przypadku rezygnacji z przyznanego miejsca w domu studenckim w semestrze: *zimowym - student zobowiązany jest uiścić opłatę za każdy rozpoczęty miesiąc zamieszkiwania; *letnim - student zobowiązany jest uiścić opłatę za pozostałe miesiące do końca semestru, niezależnie od daty opuszczenia domu studenckiego." Odpowiedz Link Zgłoś
kartagina2 Re: akademikowo 21.09.06, 22:45 dziękuję jeszcze raz. wiadomo znerwicowany pierwszoroczniak wolał się upewnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek51 Re: akademikowo 22.09.06, 10:05 ja też mam pytanie dotyczące rezygnacji z akademika. Będe mieszka na stancji i chcę sie ubiega o stypendium mieszkaniowe ale we wniosku o przyznanie stypendium napisałam że bede mieszkac w akademiku i podałam jego adres- muszę zmienic dane w tym oświadczeniu inaczej nie dostane stypendium mieszkaniowego:( w jaki sposób mam to załatwic i czy bede miała z tego powodu niieprzyjemności w DSS.... jasli cos wiecie na ten temat pomóżcie...! Odpowiedz Link Zgłoś