gosia.animka3 24.09.06, 18:48 Błagam pomóżcie, w grę wchodzi cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszo-skoczek Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 18:52 swps podobno naprawde dobra uczelnia ewentualnie uniwersytet warszawski psychologia ogolna na uj stosowana uj wszyscy narzekaja Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.animka3 Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 19:18 Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybór duzy Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:22 uj,uś,uwr,umk,uw,ug,uł,umcs,kul,uam Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 19:25 acha na kul podobno jest bardzo dobra jest cos takiego jak pomost i moja kolezanka z kulu studiowala rok na uj i nie byla zadowolona z uj ale psychologia na swps jest lepsza niz na uw mimo ze to uczelnia prywattna ale kazdy psycholog powie ci ze to BARDZO DOBRA UCZELNIA ale zastanow sie nad neurokongwinistyka (??) najszybciej rozwijajacy sie dzial psychologii jest na uam i swps Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.animka3 Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 19:56 Kul mam pod nosem, myslisz ze warto z tego skorzystac? Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 20:17 tak moja kolezanka byla bardzie zadowolona niz uj uj moze ma kilka dobrych wydzialow ale psychologia na kulu jest lepsza sa lepsze wydzialy na innych uniwersytetach niz uj lub uw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:32 Kilka fajnych opcji jest: SWPS, UW, UAM <kolejność nie ma znaczenia>. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.animka3 Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 25.09.06, 13:53 Dziękuję Ci bardzo, to mi bardzo pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: swps IP: *.aster.pl 24.09.06, 22:57 www.swps.edu.pl/new_www/rekrutacja/mag_jedn_1103277048/psm_1103278562.html czesne mają zabójczo wysokie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: swps IP: *.aster.pl 24.09.06, 23:02 żeby tak jeszcze była gwarancja, że się ta inwestycja zwróci (w postaci sensownej pracy znalezionej po ukończeniu uczelni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.eltronik.net.pl 24.09.06, 23:13 kto tam nagryzdał, ze na UMK jest psychologia ? nie ma....chyba że jako przedmiot na pedagogice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:42 No na UMK nie ma psychologii,jak ja szukałam to dla mnie to był szok.To chyba jedyny uniwerek liczący się,który nie ma psychologii.Chciałam bardzo na UMK.Jestem na UW,ale jednak zamieniłam i slawistyka dla mnie stała się kierunkiem priorytetowym na rzecz psychologii.Na psych dostałam się na UG. A tak w ogóle jeśli ktoś szuka psychologii dobrej w województwie kujawsko- pomorskim to podobno dobra psycho jest na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy(UKW).Możliwe,ze tam jest dobra psycho,bo to była uczelnia pedagogiczna.Pozdrowienia z Białegostoku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.eltronik.net.pl 25.09.06, 11:39 no no, też kiedyś byłem zaskoczony, zę nie ma na UMK psychologii. Prorektor mówił, ze mogłaby być, ale wolą się koncentrować na tym, co mają teraz, np uruchomili jako nowy kierunek pedagogikę specjalną <czy tam uruchomią za rok>. Uniwerek się rozwija, moze kiedyś będzie :) a o psychologii na UKW też słyszałem dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:59 ja slyszalam ze obecny rektor w ogole nie ma planow zeby na umk byla psychologia. a przynajmniej tak sprawa wygladala pol roku temu. osobiscie bardzo zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:00 dziekan :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: 217.197.79.* 25.09.06, 17:15 Na UMK nie ma ale jest na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:45 Jak na psychologię to TYLKO na SWPS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogumił Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.hostowo.eu 17.07.14, 23:25 Ok więc: Moim zdaniem warto jednak dokładniej zapoznać się z planami studiów, a przede wszystkim ze specjalnościami, ja znalazłem ciekawą na wyzszej szkole bezpueczenstwa w poznaniu. Ide na psychologie bo otwieraja i ciesze sie ze został w koncu przełamany monopol Uczelni panstwowych na ten kierunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz_mijagi Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.centertel.pl 27.09.15, 00:50 Ja zdecydowanie polecam naukę w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa. Studia tam są ciekawe, a wykładowcy przyjaźnie nastawieni do swoich studentów. Po skończeniu nauki nie miałem też problemów ze znalezieniem pracy w zawodzie, a to raczej dość istotne ;) Odpowiedz Link Zgłoś