Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej studiować psychologię?

24.09.06, 18:48
Błagam pomóżcie, w grę wchodzi cała Polska.
Obserwuj wątek
    • myszo-skoczek Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 18:52
      swps podobno naprawde dobra uczelnia
      ewentualnie uniwersytet warszawski
      psychologia ogolna na uj

stosowana uj wszyscy narzekaja
      • gosia.animka3 Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 19:18
        Dziękuję :)
        • Gość: wybór duzy Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:22
          uj,uś,uwr,umk,uw,ug,uł,umcs,kul,uam
          • myszo-skoczek Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 19:25
            acha na kul podobno jest bardzo dobra

jest cos takiego jak pomost
            i moja kolezanka z kulu studiowala rok na uj i nie byla zadowolona z uj

ale psychologia na swps jest lepsza niz na uw mimo ze to uczelnia prywattna

ale kazdy psycholog powie ci ze to BARDZO DOBRA UCZELNIA

ale zastanow sie nad neurokongwinistyka (??) najszybciej rozwijajacy sie dzial
            psychologii jest na uam i swps
            • gosia.animka3 Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 19:56
              Kul mam pod nosem, myslisz ze warto z tego skorzystac?
              • myszo-skoczek Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 24.09.06, 20:17
                tak
                moja kolezanka byla bardzie zadowolona niz uj

uj moze ma kilka dobrych wydzialow
                ale psychologia na kulu jest lepsza

sa lepsze wydzialy na innych uniwersytetach niz uj lub uw
                • Gość: hmm Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:32
                  Kilka fajnych opcji jest: SWPS, UW, UAM <kolejność nie ma znaczenia>.
                • gosia.animka3 Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? 25.09.06, 13:53
                  Dziękuję Ci bardzo, to mi bardzo pasuje :)
    • tocqueville swps 24.09.06, 22:25
      SWPS
      • Gość: misio Re: swps IP: *.aster.pl 24.09.06, 22:57
        www.swps.edu.pl/new_www/rekrutacja/mag_jedn_1103277048/psm_1103278562.html

czesne mają zabójczo wysokie :/
        • tocqueville Re: swps 24.09.06, 22:58
          Za wysoką jakość trzeba płacić.
          • Gość: misio Re: swps IP: *.aster.pl 24.09.06, 23:02
            żeby tak jeszcze była gwarancja, że się ta inwestycja zwróci (w postaci
            sensownej pracy znalezionej po ukończeniu uczelni)
            • myszo-skoczek Re: swps 25.09.06, 06:51
              no to juz zalezy od samych studentow
    • Gość: krajmar Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.eltronik.net.pl 24.09.06, 23:13
      kto tam nagryzdał, ze na UMK jest psychologia ? nie ma....chyba że jako
      przedmiot na pedagogice :)
      • Gość: zizi Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:42
        No na UMK nie ma psychologii,jak ja szukałam to dla mnie to był szok.To chyba
        jedyny uniwerek liczący się,który nie ma psychologii.Chciałam bardzo na
        UMK.Jestem na UW,ale jednak zamieniłam i slawistyka dla mnie stała się
        kierunkiem priorytetowym na rzecz psychologii.Na psych dostałam się na UG. A
        tak w ogóle jeśli ktoś szuka psychologii dobrej w województwie kujawsko-
        pomorskim to podobno dobra psycho jest na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w
        Bydgoszczy(UKW).Możliwe,ze tam jest dobra psycho,bo to była uczelnia
        pedagogiczna.Pozdrowienia z Białegostoku:)
        • Gość: krajmar Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.eltronik.net.pl 25.09.06, 11:39
          no no, też kiedyś byłem zaskoczony, zę nie ma na UMK psychologii. Prorektor
          mówił, ze mogłaby być, ale wolą się koncentrować na tym, co mają teraz, np
          uruchomili jako nowy kierunek pedagogikę specjalną <czy tam uruchomią za rok>.
          Uniwerek się rozwija, moze kiedyś będzie :) a o psychologii na UKW też słyszałem
          dobre opinie.
          • Gość: k Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:59
            ja slyszalam ze obecny rektor w ogole nie ma planow zeby na umk byla
            psychologia. a przynajmniej tak sprawa wygladala pol roku temu.
            osobiscie bardzo zaluje.
            • Gość: k Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:00
              dziekan :p
              • Gość: ja Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: 217.197.79.* 25.09.06, 17:15
                Na UMK nie ma ale jest na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy.
    • Gość: studentka Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:45
      Jak na psychologię to TYLKO na SWPS !
    • Gość: Bogumił Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.hostowo.eu 17.07.14, 23:25
      Ok więc: Moim zdaniem warto jednak dokładniej zapoznać się z planami studiów, a przede wszystkim ze specjalnościami, ja znalazłem ciekawą na wyzszej szkole bezpueczenstwa w poznaniu. Ide na psychologie bo otwieraja i ciesze sie ze został w koncu przełamany monopol Uczelni panstwowych na ten kierunek:)
    • Gość: mistrz_mijagi Re: Gdzie najlepiej studiować psychologię? IP: *.centertel.pl 27.09.15, 00:50
      Ja zdecydowanie polecam naukę w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa. Studia tam są ciekawe, a wykładowcy przyjaźnie nastawieni do swoich studentów. Po skończeniu nauki nie miałem też problemów ze znalezieniem pracy w zawodzie, a to raczej dość istotne ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka