Dodaj do ulubionych

Wynajem samochodu na Majorce

IP: 212.87.246.* 06.05.13, 00:53
Witam, mam pytanie dot. wynajmu auta najlepiej na lotnisku bądź np. w centrum Palmy z lokalnej wypożyczalni, bez karty kredytowej. Apartament mamy w Cala Millor i shuttle direct na 5 osób w dwie strony wychodzi 86euro. Autobusami koszty wychodzą podobnie (no i trzeba się bujać z przesiadką). Myślę, że lepiej od razu wynająć auto, tym bardziej,że chcemy zwiedzać. Niestety nie posiadamy karty kredytowej... Booking przez internet odpada. Czytałam już na forum, że na miejscu można wynająć auto za gotówkę bez problemu (czasem jest kaucja), jednak zależy mi na jak najsprawniejszym wynajęciu zaraz po wylądowaniu. Czy ktoś może pomóc w temacie. Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: stitho Re: Wynajem samochodu na Majorce IP: *.imaest.pl 03.06.13, 14:38
      witam,
      w Hiszpanii zawsze korzystam z Goldcar. Świetne auta i dobre ceny, bez konieczności posiadania karty kredytowej. Zawsze pisałem do nich maila z prośbą o ofertę z pełnym ubezpieczeniem i na miejscu bez żadnych blokad i dodatkowych opłat płaciłem zwykłą kartą debetową.
      www.goldcar.es/
      • Gość: judi Re: Wynajem samochodu na Majorce IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 16:07
        Czy potrzebny jest paszport przy odbiorze auta czy dowód osobisty wystarczy?
    • Gość: achu Re: Wynajem samochodu na Majorce IP: 109.77.104.* 11.06.13, 13:26
      www.amigosautos.com - naprzeciwko lotniska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka