Dodaj do ulubionych

ADMINistracja I rok uł

IP: 80.48.60.* 25.09.06, 11:11
Hej, ratujcie! czy na pierwszym roku administracji trzeba zapisywać się przed
inauguracją na jakieś przedmioty, nie wiem, np. do grup dziekańskich? Ja na
razie oddałam w dziekanacie tylko oświadczenie o kierunku głównym i
deklarację jezykową. Babka z dziekanatu powiedziała, że to wszystko, ale na
stronie WPIA pojawiła się notka dotycząca zapisów...
Przyszli studenci administracji I rok Łączmy się... Napiszcie coś, jaki
akademik, jaki strach...
pozdro
Obserwuj wątek
    • posypka Re: ADMINistracja I rok uł 25.09.06, 13:17
      Mam nadzieję,że nic nie trzeba .Wiem tyle co Ty :].Ewentualnie na w-f są
      zapisy ,ale kiedy ??? Nie wiem czy opłaca się jechać na to cale
      rozpoczęcie ,skoro zajęcia są od 3 października ? dobrze widzę ??
      Do akademika nie idę ,ale też się boję ;).
      • Gość: I rok Re: ADMINistracja I rok uł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:28
        lepiej isc na rozpoczecie... - tego dnia dostaje sie indeks i legitke i chyba ta
        ostatbia przyda sie osobom, ktore korzystaja z komunikacji miejskiej :)

poza tym tego dnia beda odbywaly sie zapisy do grup na wf...
        • posypka Re: ADMINistracja I rok uł 25.09.06, 13:32
          Indeks i legitka nie uciekną ,akurat dla mnie prawie żadna różnica kiedy je
          odbiorę ,czy w sobotę czy poniedziałek:P
          Martwi mnie tylko ten w-f właśnie.
          Zajęcia są od wtorku 3 października ?? Czy wcześniej w poniedziałek też co jest?
          tzn jakiś wykład może :P
          • Gość: gg 3581858 Re: ADMINistracja I rok uł IP: 80.48.60.* 25.09.06, 13:51
            z tego co wiem, to zajęcia mają byc od 4 paździenika, ale może cos mi się
            pokręciło :) wiem,że podobno leiepj być na inauguracji bo tuż po są zapisy na
            wf, a podobno te lepsze opcje szybko się zapełniają. Jaki język wybraliście? ja
            niemeicki zaawans. Pzdr Magda
            • posypka Re: ADMINistracja I rok uł 25.09.06, 14:01
              Hej ,ja też wybrałam niemiecki zaawansowany ;P.Mam nadzieję,że nie będziemy
              jedyne ;)Zajęcia chyba jednak od 3,tak jest na stronie .Mogłabym posiedzieć
              dłużej w domu ,a tu trzeba jechać zapisac się na w-f :| Wrócić nie wrócę bo
              legitka i tak od 1 października będzie ważna ,ehh.

• Gość: I rok Re: ADMINistracja I rok uł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:15
                tzn wrocic do domu nie wrcoisz? przeciez legitke szkolna z LO mamy do 30
                wrzesnia a studencka jest od 1 pazdziernika, wiec chyba "ciaglosc ulgi" jest
                zachowana, am I right?
                • posypka Re: ADMINistracja I rok uł 25.09.06, 14:33
                  Masz rację ,ale ja jestem szczególnym przypadkiem hehe.Rocznik 86 ,nie mam już
                  ani szkolnej(dawno się skończyła ;)) ani studenckiej(rzuciłam studia po 1sem.).
                  Póki co jestem więc 'normalna':P
                  • Gość: ja Re: ADMINistracja I rok uł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:34
                    aha,chyba,ze tak ;) no coz,a daleko mieszkasz od Lodzi??
                    • posypka Re: ADMINistracja I rok uł 25.09.06, 15:08
                      "Tylko" 317 km heh.
                      • Gość: shynshylka Re: ADMINistracja I rok uł IP: 80.48.60.* 25.09.06, 16:45
                        ja mieszkam ok 8- km od Łodzi, niestety na inauguracje muszę autobusem
                        przyjechać. Noo trudno, szkoda tylko,że nie mogę od razu jakiegoś bagażu
                        zostawić, bo przed inauguracją nie zdąże do akademika tego zawieźć, a na
                        inauguracje nie wpakuje się z gratami, jak jakiś burak. a wiecie w jakiej sali
                        na Lindleya bedzie ta inauguracja?pzdr
                        • Gość: I rok Re: ADMINistracja I rok uł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:04
                          w nowej auli :)
                          • Gość: Aleksis Re: ADMINistracja I rok uł IP: *.tomaszow.mm.pl 25.09.06, 20:29
                            Łatwo tam trafić czy są jakieś głupie boczne wejścia?
                            • Gość: shynshylka Re: ADMINistracja I rok uł IP: 80.48.60.* 25.09.06, 21:06
                              Aleksis wyjęłaś mi to z ust. Jestem tak przerażona, że błahe rzeczy przybierają
                              kolosalne rozmiary. a tak a propo Aleksis, akademik wybrałaś?
                              • Gość: Aleksis Re: ADMINistracja I rok uł IP: *.tomaszow.mm.pl 25.09.06, 21:10
                                Tak, akademik, ale nie na Lumumbach. Wybrałam prywatny akademik.
                                • Gość: shynshylka Re: ADMINistracja I rok uł IP: 80.48.60.* 26.09.06, 10:28
                                  aha:) który prywatny, słyszałam,że na Gdańskiej jest jakiś, ale to pewnie nie
                                  ten?? Noo ja mam XIV na Matejki. pzdr, do zobaczenia za pare dni :]
    • Gość: ;) Dlaczego akurat administracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:34
      Jakie sa powody, dla ktorych wybraliscie ten kierunek?
      • Gość: ja Re: Dlaczego akurat administracja? IP: 217.96.125.* 26.09.06, 16:03
        Nie wiem jak to zabrzmi ,mało mnie to obchodzi :P ale akurat tematy prawnicze i
        samo prawo mnie interesują .., a jednak niekoniecznie chciałabym być
        prawniczką ,sędziną itp. (zresztą na prawo zabrakło mi 4 pktow heh)
        Będę więc wstrętną urzędniczką <lol> albo komorniczką?:P
        ;))
        • Gość: ja Re: Dlaczego akurat administracja? IP: 217.96.125.* 26.09.06, 16:09
          gwoli ścisłości '4 punkty'
          • Gość: ola Re: Dlaczego akurat administracja? IP: 213.199.242.* 26.09.06, 16:13
            Wie ktoś jakie sa w końcu hasła przy logownaiu do usos i rej.żetonowej dla
            pierwszorocznych??Bo w systemie jesteśmy (PESEL przyjmuje), ale hasła tego z
            rekrutacji mi nie przyjmuje...Wie ktoś cos? a no i jeszcze jedno..gdzie będzie
            można sprawdzić w której jest sie grupie??
            • Gość: Aleksis Re: Dlaczego akurat administracja? IP: *.tomaszow.mm.pl 26.09.06, 16:37
              nic nie wiem
            • Gość: Kamilaaaa Re: Dlaczego akurat administracja? IP: *.tomaszow.mm.pl 26.09.06, 16:42
              A jesteście pewni, że na pierwszym roku trzeba się rejestrować? z tego co ja
              zrozumiałam, to w instrukcji nie ma nic o pierwszym roku. dzięki za odpowiedzi.
              • Gość: jaaaaaaaaaa Re: Dlaczego akurat administracja? IP: 80.48.60.* 26.09.06, 18:25
                n apierwszym roku nie ma semsu, ani specjalnej potrzeby by się rejestrować wq
                USOS. pozdrawiam z III roku administracji
                .
                • Gość: :) Re: Dlaczego akurat administracja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:31
                  no wlasnie tego nikt nie wie,bo...mozliwe,ze sklad grup sie tam pojawi:) A nas
                  to jakby nie bylo troszke intersuje :D Pani z dziekanatu nie potrafila
                  powiedziec czy to bedzie na stronie WPiA czy w USOS :) dlatego tak sie chcemy
                  tam wbic...
    • Gość: t Re: ADMINistracja I rok uł IP: 213.199.242.* 26.09.06, 17:17
      chyba nie trzeba, ale może można tam sprawdzic skład grup? nie wiem...
      • Gość: I rom prawa Re: ADMINistracja I rok uł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:19
        napisalama wlasnie maila do administratora programu - zobaczymy co mi odpisze,
        to wtedy dam znac,ok?
        • Gość: d do I rok IP: 213.199.242.* 26.09.06, 17:23
          ok - czekamy:-) może trafimy razem do grupy...
          • Gość: Aleksis Re: do I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 26.09.06, 17:27
            Podobno ma być alfabetycznie. Jezeli tak, to ja trafię do V lub VI, a te
            najmniej mi pasują pod względem planu.
            • Gość: ... Re: do I rok IP: 213.199.242.* 26.09.06, 17:36
              jeśli wg alfabetu ja maiłbym szansę na bardzo dobrą III:-)
              • Gość: Aleksis Re: do I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 26.09.06, 17:40
                szczęściarz (szczęściara), ale jeszcze nic nie wiadomo do końca :)
                • Gość: I roczek a może założymy swoje forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:17
                  A może załozymy gdzies swoje forum? mam na mysli studentow prawa i administracji
                  na UŁ?? Widzialam,ze gdzies w necie juz sa,ale raczej nikt ich nie odwiedza i
                  jest tam masa starych watkow. Lepiej byloby zalozyc "nasze" od nowa :) Bo
                  zauwazylam,ze i tutaj i na forum Łódź pod haslem "szkoly i uczelnie" jest dosc
                  duzo osob,ktore studiuja albo zamierzaja studiowac prawo lub administracje na uł...

co Wy na to? NO i...czy ktos wie jak zarzadzac takim forum i by sie tego podjal?
                  Bo ja pojecia nie mam:D
                  • aleksis1987 Re: a może założymy swoje forum? 26.09.06, 20:24
                    jest już oficjalne forum:
                    www.forum-student.go.pl/
                    • Gość: ja Re: a może założymy swoje forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:05
                      no niby tak,ale jest jakos strasznie malo uczeszczane :( a ja mam na mysli
                      cos,gdzie bedzie sie duzo soob udzielalo. Jednak zgadzam sie z Toba - jesli jest
                      juz oficjalne forum to nie ma sensu troszke tworzyc nowego... wiec moze jakos
                      trzeba rozreklamowac to oficjalne?? :)
      • Gość: shynshylka Re: ADMINistracja I rok uł IP: 80.48.60.* 28.09.06, 19:39
        jestem w I-szej grupie. no i git, jakoś ujdzie. pzdr
    • Gość: jeeeah Re: ADMINistracja I rok uł IP: 80.48.60.* 27.09.06, 11:26
      a wiecie gdzie znajduje się ta nowa aula, na której jest inauguracja? wiem tyle
      że na Lindleya, ale jak dokłądnie jest rozmieszczona we wnątrz budynku, aja
      jestem raczej osowjona z gmachem na Składowej, bo tam wszystko złaatwiałam do
      tej pory. I jeszcze jedno: czy pierwszaki mają inauguracje razem z innymi
      rocznikami administracji razem? pzdr
      • posypka Re: ADMINistracja I rok uł 29.09.06, 02:51
        Jestem w 1 grupie i jakoś średnio zadowolona :|.
        • Gość: shynshylka Re: ADMINistracja I rok uł IP: 80.48.60.* 29.09.06, 08:55
          nie jest źle, moja kumpela na dziennej pedagogice ma 3 dni w tygodniu na
          godzine 13-14, wtedy cały dzień jest roz..y..
          • posypka Re: ADMINistracja I rok uł 29.09.06, 09:52
            Liczyłam na dzień wolny i praktycznie wtorek taki jest ale to nic mi nie
            daje,chciałabym aby w piątek wcześniej kończyć ,ewentualnie później zaczynać w
            poniedziałek ,ale cóż :|.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka