IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:57
jakie dajecie szanse dostania sie studentow prawa zaocznego na aplikacje?
prawo zaoczne bardzo odstaje od dziennego czy wieczorowego?
Obserwuj wątek
    • Gość: sie chce sie da Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:12
      nie wcale eheheh ;p
      zwłaszcza że na wielu uczelniach nie mają wcale cwiczeń tylko same
      wykłady...ciężkoooo ale nie jest to niemożliwe na pewno..
      • Gość: qwerty Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:22
        a Ty studiujesz prawo? orientujesz sie jak wygląda zaoczne na UJ? Pytam tak
        zapobiegawczo:D
        • Gość: sie chce sie da Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:44
          na uj jest jak prawie wszedzie,zjazdy co2tygodnie albo co tydzień,zalezy jakie
          grupy utowrza ,tzn ilośc przyjętych itd.ale niektórzy chodza na studia tzn
          ćwiczenia wszystkie i wykłady z dziennym(jesli prowadzacy wyrażą zgodę) tyle ze
          płacą a egzaminy w swoich terminach,ewentualnie tez mogą zmienić.Kiedyś pewna
          osoba publiczbnie mówiąc o aplikacjach powiedziała ze nie wszystkie moga zrobić
          zaoczni,ale tego to nie wiem bo jestem na dziennych,warto o to spytać wczesniej.
          • Gość: qwerty Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:02
            ja tez bym chciala na dzienne na uj ale to sie okaze. A na ktorym roku jestes?
            Trudno sie dostac na dzienne?
    • alex_koz Re: prawo 27.10.06, 16:22
      szanse absolwenta studenta dziennego i zaocznego sa takie same! zalezy od
      studenta i jego pracy!
      • Gość: qwerty Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:01
        ale myślisz że jakbym się nie dostała na dzienne to warto zaczynaż zaoczne prawo?
        • Gość: Vn Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 21:41
          Warto jeśli stać Cie na to i bedziesz chodzic na cwiczenia z dziennymi...
          • Gość: k Re: prawo IP: *.chello.pl 16.11.06, 22:02
            taaa, a potem dzienni będą musieli wstawać o 5 rano, żeby się zdążyć zapisać na
            swoje ćwiczenia. :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka