Gość: qwerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:57 jakie dajecie szanse dostania sie studentow prawa zaocznego na aplikacje? prawo zaoczne bardzo odstaje od dziennego czy wieczorowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sie chce sie da Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:12 nie wcale eheheh ;p zwłaszcza że na wielu uczelniach nie mają wcale cwiczeń tylko same wykłady...ciężkoooo ale nie jest to niemożliwe na pewno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:22 a Ty studiujesz prawo? orientujesz sie jak wygląda zaoczne na UJ? Pytam tak zapobiegawczo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sie chce sie da Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:44 na uj jest jak prawie wszedzie,zjazdy co2tygodnie albo co tydzień,zalezy jakie grupy utowrza ,tzn ilośc przyjętych itd.ale niektórzy chodza na studia tzn ćwiczenia wszystkie i wykłady z dziennym(jesli prowadzacy wyrażą zgodę) tyle ze płacą a egzaminy w swoich terminach,ewentualnie tez mogą zmienić.Kiedyś pewna osoba publiczbnie mówiąc o aplikacjach powiedziała ze nie wszystkie moga zrobić zaoczni,ale tego to nie wiem bo jestem na dziennych,warto o to spytać wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:02 ja tez bym chciala na dzienne na uj ale to sie okaze. A na ktorym roku jestes? Trudno sie dostac na dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: prawo 27.10.06, 16:22 szanse absolwenta studenta dziennego i zaocznego sa takie same! zalezy od studenta i jego pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:01 ale myślisz że jakbym się nie dostała na dzienne to warto zaczynaż zaoczne prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vn Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 21:41 Warto jeśli stać Cie na to i bedziesz chodzic na cwiczenia z dziennymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: prawo IP: *.chello.pl 16.11.06, 22:02 taaa, a potem dzienni będą musieli wstawać o 5 rano, żeby się zdążyć zapisać na swoje ćwiczenia. :/ Odpowiedz Link Zgłoś