Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:01 kolejna uczelnia z uprawneniami do doktryzowania. Tym razem kierunek Prawo mam nadzieje, ze skonczy sie krytyka uczelnie niepanstwowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ....... Nie skonczy sie!!! IP: *.3.cust.bredband2.com 05.11.06, 19:02 A juz szczegolnie studiów zaocznych na prywatnej uczelni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka a co masz do takich studiow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:34 przeciez na zaocznych studiuja ludzie, którzy pracuja, niektorzy maja powazna stanowiska itp ale mam nadzieje, ze do tego dojrzejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: a co masz do takich studiow? IP: *.3.cust.bredband2.com 05.11.06, 20:38 Napisałam wyraźnie: studenci studiow zaocznych na prywatnych uczelniach. Naucz sie czytac drogie dziecko, a pozniej sie oburzaj. Teraz widac kto powinien dojrzec: anka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będę_doktorem Re: Łazarski IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 19:34 Wszyscy możemy więc zostać doktorami. Wystarczy tylko zapłacić. Jakie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:36 przewaznie na wszystkich doktorskich trzeba płacić poza tym na niektorych darmozjadow idzie z moich podatkow, niektorzy są bardzo płytcy, twierdząc, że skoro sie zaplaci to ma sie dyplom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Zakładasz temat, IP: *.3.cust.bredband2.com 05.11.06, 20:39 a jak ktos sie wypowie inaczej niz bys chciała to sie oburzasz. Dorosnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ani Re: Łazarski IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 20:58 No tak.. nie zawsze wystarczy tylko zapłacić. Niektóre szkółki wymagają - uwaga - obecności na zajęciach! Ale myślę, że przy zbliżającym się pokoleniu z niżu demograficznego zrezygnują i z tego - trzeba wyjść naprzeciw oczekiwaniom młodych, ambitnych, którym zabrakło - hmm..szczęścia - aby dostać się na prawdziwe studia. Powodzenia w zbieraniu pieniążków na doktoracik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vn Re: Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:04 Ludziom odbiło :) Moja znajoma- studentka zaoczna prywatnej uczelni, zapytana ile lat trwają takie studia odp: 5 ale w MOIM przypadku to jeszcze doktorat! A województwo pisze przez c... No ja uważam, że skoro studenci prywatnych uczelni niczym nie różnią się od studentów państwowych uczelni- a wszędzie tępaków jest mnogo;) to są mało przedsiębiorczy? Po co za coś płacić kiedy się należy ? Na egzaminach wykładowcy mają nakazane zajac się lekturą gazety nierzadko bo przeciez nikt nie może odpaść- 1 czesne mniej... Pomyślcie o studentach dwudziestolecia wojennego. Niegdyś człowiek z dyplomem był inteligentem, teraz jest- zwykłym rzemieślnikiem... i tyle... A studia polegają na studiowaniu- nie chodzeniu na zajęcia do renomowanych szkół- samokształcenie przede wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś