Gość: w IP: 212.244.54.* 27.11.06, 22:54 Słyszałem że ta uczelnia ma dobrą opinię a jakie jest wasze zdanie o niej a może tam ktoś studiuje ? dodam że jest to uczelnia prywatna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: white nigga Re: WSPA Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 23:48 dobra uczelnia ale jeśli chodzi o informatykę bo po 3,5 roku jesteś inżynierem.a już inne kierunki są licencjackie i nie możesz potem zrobić nigdzie SUM w lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola90 Re: WSPA Lublinie IP: *.pl 20.08.14, 15:50 Na WSEI robiłam studia podyplomowe z administracji publicznej i chcę zaznaczyć,iż jest to dobra uczelnia pod względem kompetencji wykładowców, dlatego polecam tą szkołę:) Odpowiedz Link Zgłoś
medycznenauki Pielęgniarstwo,Położnictwo,Fizjoterapia - PRACE 20.08.14, 19:32 PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC W REDAGOWANIU PRAC z zakresu nauk medycznych, prace licencjackie, magisterskie i dyplomowe, analizy i badania naukowe, recenzje książek, opracowanie planów pracy i pozycji literackich oraz dostosowywanie pracy do wymogów uczelni w zakresie plagiatu. Zajmuję się następującymi kierunkami: * Pielęgniarstwo, * Położnictwo, * Fizjoterapia, * Zdrowie Publiczne, * Ratownictwo medyczne, * Kosmetologia, * Dietetyka. Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna, poprawa plagiatu. Zajmuję się również tłumaczeniem artykułów i tekstów o tematyce medycznej z języka angielskiego na polski. Zapraszam do współpracy: naukimedyczne@gmx.com Odpowiedz Link Zgłoś