Dodaj do ulubionych

WSPA Lublinie

IP: 212.244.54.* 27.11.06, 22:54
Słyszałem że ta uczelnia ma dobrą opinię a jakie jest wasze zdanie o niej a
może tam ktoś studiuje ? dodam że jest to uczelnia prywatna
Obserwuj wątek
    • Gość: white nigga Re: WSPA Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 23:48
      dobra uczelnia ale jeśli chodzi o informatykę bo po 3,5 roku jesteś inżynierem.a
      już inne kierunki są licencjackie i nie możesz potem zrobić nigdzie SUM w lublinie.
    • Gość: ola90 Re: WSPA Lublinie IP: *.pl 20.08.14, 15:50
      Na WSEI robiłam studia podyplomowe z administracji publicznej i chcę zaznaczyć,iż jest to dobra uczelnia pod względem kompetencji wykładowców, dlatego polecam tą szkołę:)
    • medycznenauki Pielęgniarstwo,Położnictwo,Fizjoterapia - PRACE 20.08.14, 19:32
      PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC W REDAGOWANIU PRAC z zakresu nauk medycznych, prace licencjackie, magisterskie i dyplomowe, analizy i badania naukowe, recenzje książek, opracowanie planów pracy i pozycji literackich oraz dostosowywanie pracy do wymogów uczelni w zakresie plagiatu.

Zajmuję się następującymi kierunkami:

* Pielęgniarstwo,
      * Położnictwo,
      * Fizjoterapia,
      * Zdrowie Publiczne,
      * Ratownictwo medyczne,
      * Kosmetologia,
      * Dietetyka.

Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna, poprawa plagiatu.

Zajmuję się również tłumaczeniem artykułów i tekstów o tematyce medycznej z języka angielskiego na polski.

Zapraszam do współpracy: naukimedyczne@gmx.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka