20.12.06, 06:22
cze
mam 3 pytania odnśnie prawa !!
1. czy na prawie zaocznym jest łacina ??
2.czy łatwo jest sie przenieśc na prawo dzienne ??
3. czy łatwo jest się przenieść z uczelni prywatnej na prawo np. na
U.warszawski lub wrocławski ??
dzięki pozdfro
Obserwuj wątek
    • Gość: champ bailey Re: prawo IP: *.szczecin.mm.pl 20.12.06, 10:12
      Łacina nawet na dziennych jest zazwyczaj fakultetem.(czyli jak nie musisz
      zaliczac tego przedmiotu) 2 i 3- nie jest łatwo, z zaocznych na dzienne wymaga
      swietnej sredniej, a taka udaje sie osiagnac zazwyczaj grupce studentow tylko, a
      z prywatnej na UW to zdaje mi sie ze na granicy niemozliwosci.
    • Gość: Smurf Re: prawo IP: *.wseiz.pl 20.12.06, 14:25
      Spokojnie, przyjmują z otwartymi rękami, najchętniej ze studiów zaocznych i
      wtedy na 100% będziesz na dziennych na UW.

Teraz w promocji to nawet z gimnazjum przyjmują byle 2 klasa była zaliczona.

Czasami myślę iż poziom studentów sięgnął poziomu sejmu.
      • Gość: hmmm111 Re: prawo IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.06, 16:11
        ja tylko zadałem pytanie !!
        • Gość: aa Re: prawo IP: *.aster.pl 20.12.06, 20:36
          Łacina - możliwa, ale nieobowiązkowa,
          dostanie się na dzienne z innych studiów - niemożliwe.
          Jedyny przypadek o którym słyszałem to student prawa wieczorowego jeżdzący na
          wózku inwalidzkim, o bardzo niskich dochodach i średniej 5,0. Wyjątkowo
          uzdolniony, ale miał pecha i nie dostał się na dzienne. Podobno dopiero na
          trzecim roku dziekan się zdecydował.
          • Gość: hmmm111 Re: prawo IP: *.gdynia.mm.pl 21.12.06, 06:16
            jaka jest różnica programowa w prawie zaocznym a dziennym ??
            • quille Re: prawo 21.12.06, 10:57
              na UJ wf i lektorat (o rok krócej)
              • Gość: alex f. Re: prawo IP: *.satfilm.net.pl 21.12.06, 13:41
                Na uw wieczorowe - zajęcia są razem z dziennymi, nie ma tylko w-fu chyba, z tego
                co koleżanka mi opowiadała.
                • Gość: ludzie Re: prawo IP: *.4web.pl 21.12.06, 14:04
                  Ludzie opamiętajcie się, wiem że chcialibyście, żeby wasze dzienne studia były
                  nieosiągalne dla nikogo oprócz was, ale wystarczy poczytac ogłoszenia pod
                  dziekanatem (bardzo mało widoczne, i przy dziekanatach studiów niestacjonarnych,
                  dlatego nie wiecie), by wiedziec, że aby zostac przeniesionym na dzienne są
                  bardzo proste zasady: wysoka średnia na wieczorowych i w niektórych miastach
                  ponowne zdawanie egzaminu wstępnego (wtedy można wskoczyc od razu na rok, na
                  którym się było na niestacjonarnych).
                  • opel_2009 Re: prawo 23.12.06, 18:34
                    dziwne, jest tak łatwo a ja nie znam nikogo kto przeskoczył w ten sposób:/
                    a poza tym uwazam ze studentów wieczorowych jest zdecydowanie za duzo
                  • quille Re: prawo 24.12.06, 02:01
                    na UJ NIE MA możliwości przenieść się z prawa niestacjonarnego na stacjonarne na
                    podstawie średniej, tylko dostać się w normalnej rekrutacji - ale jakbyś
                    przeczytał(a) wątek to byś wiedział(a), że nie o to w tym wątku chodzi...
                    i jeżeli to "opamiętajcie się" było do mnie, to jeszcze raz napiszę Ci dużymi
                    literami: NIE MÓWIĘ, że prawo jako studia stacjonarne są nieosiągalne, ale
                    zrobienie 1 i 2 roku W JEDNYM ROKU DKADEMICKIM jest nielada wyczynem i również
                    nie znam nikogo, komu by się to udało
                    • Gość: ali B Re: prawo IP: *.gdynia.mm.pl 24.12.06, 09:44
                      czy na prawie zaocznym jestłacina? ?
                      • Gość: aga Re: prawo IP: *.4web.pl 26.12.06, 17:33
                        tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka