Dodaj do ulubionych

ELO!!! Jest tu ktoś?

06.01.07, 17:39
Uwaga! Sprawdzam obecność.... Strasznie cichutko się tu zrobiło. Powtórzyła
sie historia z roku biegłego. Gdzieście się wszyscy podzieli?? Hmmm.... Może
uciekliście na grono??? Może jeszcze jeszcze świetujecie Nowy Rok?? A chyba
najbardziej prawdopodobne jest, że wszyscy uczymy! No nic, racja trzeba- ale
zajrzyjcie czasami do starych znajomych..... :):) POZDRAWIAM :d
Obserwuj wątek
    • kolamix Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 07.01.07, 10:42

jakby nie było ja jestem obecna :D
      • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 07.01.07, 13:05
        noi bravoo kolamix!!! Jedyna wzorowa,aktywna studentka. Wszyscy pozostali mają
        nieobecności, a przypominam że się ma tylko jedną do wykorzystania.... :) Aaaa i
        nie toleruje zwolnień lekarskich bo je wolno na bazarku kupić :):):)
        • vierundvierzig Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 07.01.07, 15:21
          Ale błagam! Proszę mi jeszcze nie odbierac tej jednej nieobecności! Przecież
          prawie zdążyłem w kwadransie akademickim... autobus się zepsuł, była kolejka do
          windy, winda się zacięła, portiera nie było...

melduję niniejszym swoją obecnosc na forum Panie Mecenasie!

;)
          • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 07.01.07, 17:58
            Powinienem powiedzieć jak prof. Antonio "Za drzwi", ale ehh....Niech już będzie
            :) Kto jak kto, ale studenci umieją mnie podejść. Te ich błagalne prośby, i jak
            tu takim nie wybaczyć. Nieobecność skreślona, ale ja i tak sobie Ciebie
            zapamiętam. Nie ma bata!!!

P.S. Chyba jak wybiegłeś z tego autobusu to tak pędziłeś, że pomyliłeś drogę,
            bom Cie widział w Aviatorze przy jakimś kuflu wypełnionym złotym napojem. Śmiem
            mieć cichą nadzieję, że to był sok pomarańczowy... :D Zamiast postawić wszystkim
            po.... to ten sam... Ach Ci współcześni studenci, za grosz serca!
            • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 07.01.07, 18:03
              a panna kolamix dostaje super bonusa, jedną nieobecność gratis :) (do
              wykorzystania w najbliższym roku akademickim), nie wspominając o tym że będzie
              miały specjalne fory u mnie :))) Pan Adrian też wyraził skruche i mocno żałuje,
              więc jego wniosek też poddam pod obrady na najbliższej sesji rady forum, której
              jestem jedynym członkiem!!! Ahoj!
    • malpusia4 Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 09.01.07, 09:50
      ej no ej ja też jestem,tylko mam trochę refleks spóźniony.. ale to tak od
      urodzenia,proszę mi wybaczyć.. =)
      • kamylyna Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 09.01.07, 14:01
        ha! ja tez jestem, ale tylko was tu bacznie obserwuje:> i pozostaje incognito ;)
        • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 09.01.07, 21:04
          ehh... są i kolejne zabłąkane duszyczki :) Nie no, nie bendem tolerował takich
          dniowych spóźnień! Nakładam na Was dziewczęta kary porządkowe: pierwsza
          koleżanka za kare wyplewi trawę w Ogrodzie Saskim, a druga hmm.... niech umyje
          okna w Collegium :) I bedziemy kwita :D Czy ktoś sobie jeszcze przypomniał o
          naszym forum? Bo jest wiele do roboty jeszcze.... :):):):)
          • kwiat_paproci Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 09.01.07, 23:57
            Ja bym sobie przypomniała, ale mnie sie robić nie chce :P
        • malpusia4 Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 10.01.07, 09:12
          Kamymyna,czy mi się wydaje,czy ktoś tu godzi w naszą wolność :P Jak tak to ja
          zrobię akcję ogólnokulowską: trawa-twój wróg i zwołam konferencję na temat
          szkodliwego wpływu trawy na funkcjonowanie ośrodkowego układu nerwowego a potem
          zrobimy akcję odtrawiania terenów zielonych wokół kulu :]

Swoją drogą-Niezły talent pedagogiczny-teraz,to już na pewno nikt się nie
          zgłosi=>
          • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 10.01.07, 15:56
            ohoooo.... Czyżby jakiś bunt, rozłam się szykował? Musze zatem swoje bojówki
            postawić w stan najwyższej gotowości. Chcecie wystąpić przeciw wodzowi? :D heh,
            oj nieładnie, nieładnie... Nie chce wam tu wprowadzić monarchii absoltnej, nie
            chce być fuhrerem, no ale drogie koleżanki odwiedzajmy forum!!! Mój post
            przyniósł efekt i nareszcie ktoś się tu pojawia od czasu do czasu. Kwiatku
            paproci!!! Masz ogromne szczęście- załapałaś się na ogólnoforumową amnestię :)
            Dlatego ja z mocy przysługujących mi kompetencji UŁASKAWIAM CIĘ :D:D
            • kamylyna Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 10.01.07, 18:32
              malpusiu zgadzam sie z toba w 100% ktoś tu chce mieć nad nami władzę:P jesli
              bedzie trzeba to przyłacze sie do twojej akcji:P
              • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 10.01.07, 19:52
                Wszyscy panowie z kategorią A, starcy i dzieci, ślepi i głusi, a także płcio
                piękna wzywam Was do walki pod mym sztandarem. Te otóż te 2 zbłakane niewiasty
                nie wiedzą cóż czynią! Zapewniam Was, że pod moim berłem niczego Wam nie
                zabraknie a i za udział w walce dostaniecie nieobecność gratis :):) Chyba nie
                opuścicie swojego wielkiego, zasłużonego, kochanego i cudownego atamana w tej
                ciężkiej chwili i nie przejdziecie na stronę buntowniczek?? :P Panowie, one mają
                zamiar wyniszczyć nasz gatunek i doprowadzić do sytuacji niczym z Seksmisji!
                Panie, wiecie jak będzie Wam ciężko bez nas? :D:D heh

Wódz Gadzik pozdrawia wszystkich obywateli i obywatelki forum :)
                • malpusia4 Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 11.01.07, 17:47
                  tak tak ja wiedziałam,że faceci to oczywiście tylko bunty i rebelie:P:P...a
                  chciałam to załatwić pokojowo..
                  • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 11.01.07, 20:37
                    W takim wypadku zlecę mojemu osobistemu sekretarzowi w najbliższym czasie
                    przygotowanie projektu rozejmu, który poddam pod obrady forumowe :):) Postaram
                    się, aby uwzględnić w nim Wasze postulaty <przynajmniej część z nich> :D
                    • vierundvierzig Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 11.01.07, 21:39
                      Wodzu prowadź!
                      • kamylyna Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 11.01.07, 22:51
                        hmm z facetami nieraz cieżko sie dogadac.. ale bądzmy dobrej mysli:P
                        • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 11.01.07, 23:31
                          Nie ma to jak wierny sługa, który nigdy nie opuści swojego wodza. Poszedłby za
                          mną nawet w ogień i chwała mu za to :))) W tej chwili kolego awansujesz, i to
                          nie na jakiegoś podinspektora, ale uzyskujesz odrazu tytuł jenarała. A to nie
                          byle co, bo zostajesz moją prawą ręką :) Możesz być równie pewny, że w
                          testamencie przekaże Ci prawa do tego forum <wiele osób tu czyha na mój etacik>,
                          będziesz kontynuował moje reformy... :D

Projekt ugody zostanie przedstawiony w dniu jutrzejszym <musi przejść przez
                          jakąś korektorke językowa, bo mój sekretarz jest dyslektykiem> POZDRO bracia i
                          siostry :)
                          • vierundvierzig Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 11.01.07, 23:42
                            Wodzu, ale jak my sobie poradzimy z faktem, iz forum kobieta założyła?

Myślę, że reformy należy przeprowadzic zanim gawiedź powróci po sesji... Wtedy
                            stanowisk będą chcieli...
                            • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 12.01.07, 00:02
                              Owszem założyła, ale jej kadencja się już skończyła. A ja sie oglosilem jej
                              następcą. Po za tym kolamix jest stryjeczną siostrą mojego wujka szwagra więc
                              myśmy prawie rodzina, a rodzina się powinna wspierać :D W ostateczności, ale to
                              naprawde już.... możemy się postarać o jej ubezwłasnowolnienie. Instytucję tą
                              zgłebiłem dzisiaj na prawie cywilnym, więc nie będę miał z tym najmniejszych
                              problemów. W każdym poście "znajomy pan prokurator" może się doszukac czegoś
                              dziwnego co by wskazywało... :)

A co do stołków,hmmm.... nie damy sobie w kasze dmuchac!!! trzeba ich tu trzymać
                              krótką ręką, już mało co władzy nie straciłem, bo dziołchy chciały mi tu rebelię
                              przeprowadzić :) <sytuacja opanowana> (a tak w sekrecie przed nimi Ci powiem że
                              szykuję na nich zasadzkę w umowie, takie kruczki prawne, małymi literkami
                              napisane, podpiszą weksle i strącimy je do forumowych lochów, tylko PAMIęTAJ:
                              tajemnica wagi państwowej!!!) A gdyby się znalazł juz ktoś kto by bardzoo ale
                              bardzo chciał współrządzić to mamy przecież miejsca w Forumowej Radzie
                              Edytowania Znaków Interpunkcyjnych! Czyżby im nie wystarczyło??? mi sie wydaje,
                              że spokojnie! Wizja puczu zatem oddalona :) Odmaszerować Adriano!
                              • kolamix Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 13.01.07, 00:33
                                oo proszę a co to za spiski?! moja kadencja się jeszcze nie skończyła :p jakby
                                co to was poinformuje :> aha i nie wiedziałam, że mam taką dużą rodzinę
                                heheheh :p a jeśli chodzi o ubezwłasnowolnienie to ja mam zamiar zostać
                                psychologiem, więc wybij to sobie z głowy kulowski_studencie hehe :)

ps. aha i narazie ja tu rządzę :D
                                • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 13.01.07, 13:05
                                  siostrzyczko spokojnie. Bo naskarżę stryjecznemu wujkowi... że jesteś
                                  niegrzeczna :P i Ci sie dostanie!!! No dobra, jak tak chcesz to dostaniesz
                                  funkcję honorową- będziesz wielką kanclerką z prawem weta :):)

Przepraszam, że nie podałem projektu rozejmu wczoraj, ale byłem na przyjęciu
                                  urodzinowym mojego starego ziomka, Fidelka Castro noi tak mnie spił, że nie
                                  byłem w stanie.... Aaaa i te jego cygarka kubańskie- rewelacja!!! No, było
                                  minęło teraz przechodźmy do meritum. Mój sekretarz się bardzo nie napracował,
                                  ale cóż...

Ugoda między stroną władz forumowych a kółkiem rebeliantek
                                  Art1) Obie strony zobowiązują się zawiesić broń.
                                  Art2) Strona żeńska zobowiązuje się słuchać i wykonywać rozkazy Pana Prezesa i
                                  jego współpracowników (jenerała i wielkiej kanclerki)
                                  Art3) Pan Prezes w podejmowaniu kluczowych decyzji dla tego forum zobowiązuje
                                  się konsultować z wszystkimi działaczami i działaczkami; <z cieżkim bólem to tu
                                  zamieściłem> zobowiązuje się przestrzegać wszelkich praw płci żeńskiej i nie tylko.
                                  Art4) Pan Prezes pod groźbą strącenia z urzędu przysięga nie nakładać kar
                                  uwłaczających godności członków, z wyjątkiem Art 27 Konstytucji forum, w którym
                                  jest określony katalog 97 kar za nie posłuszeństwo wobec monarchy
                                  Art5) Członkowie łącznie z Prezesem obiecują odwiedzać forum przynajmniej raz w
                                  tygodniu, pozostawiając jeden wpisik na 2 tygodnie.
                                  Art6) Przepisy wchodzą w życie w dniem 32 stycznia 2007, z chwilą ogłoszenia w
                                  Forumowym Dzienniku Ustaw
                                  Art7) Amen.

............ ...........
                                  (podpisy 2 kobitek) (podpisy Pana Przesa i jenerała

Forum, dn. 13.01.2007
                                  • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 13.01.07, 13:26
                                    Z czasem będzie wolno nowelizować ten projekt, więc się nie martwcie!! Jakieś
                                    drobniutkie popraweczki są mozliwe... :) Poprosimy wielką kanclerkę aby mocą
                                    swojego urzędu pieczątkę przybiła, a ja w miejsce......... dajem swój podpis
                                    "prof. dr hab. Gadzik". Czekamy teraz na mojego współpracownika i drugą stronę o
                                    skrobnięcie swoich autografów :D:D W przypadku uchwalenia obiecuję w najbliższym
                                    czasie wyodrębnić z forumowego budżetu trochę srodków i zorganizuję bal. Mój
                                    sekretarz już dzwoni do Bristolu i rezerwuje miejsca. możecie zaprosić rodzinę z
                                    osobami towarzyszącymi.... Upss pan skarbnik podpowiada mi że mamy dziurę
                                    budżetową. Hmm w takim razie weźmiemy kredycik i pójdziemy na wino do Ogrodu
                                    Saskiego. Niestety, wszystko drożeje, Internet, prąd, Balcerowicz odszedł i
                                    inflacja w górę, więc będziemy musieli skladke czlonkowska podniesc :):)
                                    Wybaczcie mi bracia towarzysze i towarzyski. Nie będziemy już płacili 0,73 gr a
                                    całe 0,80 gr. Wybaczycie?
                                    • vierundvierzig Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 13.01.07, 16:25
                                      Profesorze Gadzik, wielki wodzu, wielki jenerał dr hab Czterdzieści i Cztery
                                      niniejszym składa swój podpis pod projektem forumowej konstytucji. <podpis -
                                      40i4>

(kiedy dostanę tytuł profesora??? no weeeź) :) :) :)

Pozdrawiam również wielką kanclerzycę :)
                                      • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 13.01.07, 18:35
                                        przecież Ci mówiłem że.... (kurcze, zaczekaj musze po cichuuu bo jeszcze
                                        usłyszą. Zatem po wygraniu w kolejnych forumowych wyborach, za składki
                                        członkowskie zakupimy Ci jakiegoś profesorka, a tym czasem musisz się jeszcze
                                        pomęczyć. Tak trzeba... U prezydenta Lecha leży już projekcik stosownej
                                        uchwałki, kwestia czasu.... Szef kancelarii to mój stary znajomy z piaskownicy,
                                        więc w przerwie między spotkaniem z Dablio Bushem a a swoim klonem podrzuci mu
                                        ją do podpisania. A że Twój wódz jest cwany to ten tekst bedzie po angielsku
                                        napisany żeby nie zrozumiał :)
                                        Teraz Twoim zadaniem jest likwidacja opozycji. Wiesz ty co??? Byłem wczoraj w
                                        IPNie i nie uwierzysz czego się doszukałem. Znalazłem na 10 półce od lewej
                                        strony w pokoju 714 dwie zabrudzone teczki w czerwonej okładce "ŚCISLE TAJNE-
                                        NIE DOTYKAć" I tam sobie znalazłem wyobraź tajemnicze zapiski dotyczące TW
                                        Kamylyna i TW Malpusia!!! Mamy je!!! myslisz że naród chciałby takie
                                        przewodniczki? Wniosek z tego jeden: złożyły sprzeczne z prawdą oświadczenie
                                        lustracyjne i nie mogą pełnić funkcji publicznej :):) Kolejny pkt naszego
                                        programu: DEKOMUNIZACJA FORUM!!! No dobra, a teraz chodź jesczze troche nakłamiemy)

Wiesz co jenerale... Muszę jednak stwierdzić, że z kamylyny i malpusi to
                                        naprawdę równe kobity. Potzrebujemy takich ludzi w naszych szeregach. Wypłać im
                                        jakąś premię, nie szczędź złotówek. W takich ludzi powinno się inwestować (wiesz
                                        taki jakis czek bez pokrycia, powiemy Im że to wina banku, bo strajkują tam
                                        znowu) Kto wie, może jak skończymy panować to oddamy w ich ręce władze :)Dobra,
                                        teraz wracam do pracy, bo szykujemy razem z naszymi informatykami plan zamachu
                                        na forum UMCS... Czołem obywatele!!!
                                        • kolamix Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 14.01.07, 14:03
                                          też pozdrawiam vierundverzig :0
                                          apropos rozejmu jestem za, ale nie podpiszę tego czegoś ...bo jestem ambitna i
                                          nie chce być kanlerzycą, wybacz kulowski_studencie ale to ja jestem prezesem
                                          hehehe :>
                                          • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 14.01.07, 14:35
                                            Milczenie oznacza zgodę, więc w takim razie dziewczyny zatwierdziły naszą
                                            propozycję. (Adrianie!! Jesteś lepszy jak szwajcarski zegarek. Mówiłem, żebyś je
                                            zlikwidował, ale że zrobisz to tak szybko.... RESPECT!!! Będziesz takim drugim
                                            Raulem Castro :):) Wódz jest z Ciebie dumny, zostajesz odznaczony orderem
                                            Virtuti Militari)

A wracając do panny kolamix. Kto by pomyślał, że rodzeństwo będzie stało po
                                            drugiej stronie barykady. Nie ma innego wyjścia jak przeprowadzić przedterminowe
                                            wybory. Wszyscy którzy chcą się zgłosić swoją kandydaturę, proszeni są o wpis, a
                                            także przedstawienie swojego programu wyborczego. Kampania będzię trwała jutro
                                            do godz 24 i od tego momentu będzie trwała cisza wyborcza. Na mocy obecnej
                                            konstytucji w głosowaniu mogą wziąść tylko czynnie działający forumowicze :):)
                                            Każdemu przysługuje prawo jednego głosu. Nie ma wymaganej frekwencji. Wygrywa
                                            kandydat, który zdobędzie największą liczbę głosów. Na chwilę obecną mamy dwoje
                                            kandydatów, ale czekamy na więcej. Nie przewiduje się drugiej tury.
                                            Bracia rodacy po jutrze ruszajmy do urn! Wybierzmy dobrze!!! :):) Swój program
                                            przekaże w broszurkach z kinder-niespodzianką a także zamieszczę go w
                                            późniejszych godzinach na forum :) pozdrawiam swoją rywalkę i życzę jak
                                            największej liczby głosów- to musi być zdrowa rywalizacja. Dziękuję za uwagę!!!
                                            • kolamix !!! 14.01.07, 19:33
                                              jako założycielka nie zgadzam się na takie wybory :) a właściwie nie wiem o co
                                              my tak naprawdę rywalizujemy hehe :p
                                        • malpusia4 Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 18:44
                                          heloł,ja jeszcze żyję:P Ja nie wiem,ci ludzie z prawa to tylko o władzę by się
                                          starali.. eh.
                                          niniejszym podpisuję rozejm-znaczy się punkt 1 i żaden następny.a w ogóle to do
                                          nauki byście się wzięli, a nie poważnych obywateli od tejże (Strelau, hm...;))
                                          odciągali:P
                                          • kolamix heh 15.01.07, 22:10
                                            no taaaak I rok to rok Strelaua heh ;) na następnym prawie go nie ma za to są
                                            inne ciekawe książeczki...i diagnoza :/
    • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 14.01.07, 21:08
      Expose J.E. prof. dr hab. Gadzika będące odezwą do narodu forumowego:

Obywatele i Obywatelki Polskiej Rzeczypospolitej Forumowej!!! Zwracam się do Was
      jako obywatel, student, forumowicz, ojciec trójki nieślubnych dzieci <płace
      alimenty żeby nie było!!> Zwracam się do Was w sprawach wagi najwyższej. Forum
      nasze znalazło się nad przepaścią <łzy> Nie mogąc patrzeć jak się tak męczycie
      postanowiłem wziąść udział w wyborach, wyborach po których ja i moi
      wspólpracownicy postaramy się żeby żyło, pracowało i pisało nam na forum lepiej.
      Swój program chciałbym przedstawić odnosząc się do mojej wielkiej
      poprzedniczki, panny jeszcze nie mgr kolamix. I od tego zacznę swoję
      wystąpienie. Czy chcecie moi drodzy, aby rządziła Wami persona, która nie
      posiada fachowego wykształcenia? Osoba, która skończyła kurs krawiecki z oceną
      dostateczną- w Studium Zawodowym w Ołomuńcu na Morawach?? Chwali się biegłą
      znajomością języków obcych... Dotarłem do informacji, z których jasno wynika, że
      zna język plemienia Bantu żyjącego na Madadaskarze! Czy wiecie, że była
      kilkakrotnie skazywana prawomocnymi wyrokami sądowymi, m.in. za przekroczenie
      prędkości na autostradzie jadąc na hulajnodze, do tego po spożyciu dużych ilości
      denaturatu :D; zamieszana w nielegalną produkcję bimbru, który potem sprzedawała
      pod SuperSamem jako wytrawne po 99,90. To nikt inny jak nie kolamix, wysłała
      Rywina do Michnika, skąd się potem takie aferzysko rozpętało. To ona była
      najbliższym współpracownikiem byłego prezydenta Pruszkowskiego, który pogrążył
      LBN w chaosie. To ona leciała z Leszkiem Millerem w helikopterze, który dziwnym
      trafem rozbił się w lesie. Pech chciał że ja wtedy byłem na grzybach i widziałem
      jak kolamix strzelała z łuku do helikoptera aż w końcu w śmigło trafiła :) To za
      nasze forumowe pięniądze wybudowała sobie Aquapark koło swojego domu! To ona
      podkradała rosyjski gaz, aby sobie ogrzać stodołę w skutek czego Putin nam
      chciał kurki odciąć! A myślicie że kto skaził polskie mięso i przywiózł jajko
      łabędzie już z nośnikiem ptasiej grypy? No kto? Zadajecie sobie pytanie, a odp
      jest oczywista. Ale na tym nie koniec... Za czyją sprawą wyginęły w Lublinie
      białe wrony? Panna kolamix wpadla na genialny pomysł eksportowania ich mięsa do
      Zimbadwe. Jak byłem 4 latkiem z zaciekawieniem oglądałem obrady Okrągłego Stołu,
      podczas gdy kolamix bawiła się Barbie i Kenem w domek! To ona jako pierwsze
      dziecko w Polsce dostała gemboja od Towarzysza Gierka! To ona chciała w miejscu
      Starego Miasta chciała znieść pomnik ku swej trzci :):) To ona została oskarżona
      o współpracę z Czerwonymi Kmerami i Talibami. To kolamix przyczyniła się, że
      Polska na mistrzostwach świata przegrała z Niemcami, po tym jak dosypała naszym
      piłkarzom w przerwie środków przeczyszczających i trener Janas musiał co chwile
      zmiany robić. To ona podała zły nr konta Parlamentowi Europejskiemu, wskutek
      czego wszystkie środki unijne szły na jej prywatne konto, zamiast do Rady Forum.
      To przez nią nigdy żaden Polak nie wyleci w kosmos, bo zabrała z planetarium w
      Warszawie wszystkie mapy przestrzeni kosmicznej i nasze władze nie są ich w
      stanie otworzyć. To ona przedwczoraj jadła podwieczorek z prezydentem Łukaszenko
      rozmawiajac w sprawie przyłączenia Lubelszczyzny do Białorusi!!!
      Nie!!! Rodacy nie godzimy się na taka Polske, na taka Lubelszczyznę, na takie
      forum! Nie pozwolę aby forum pogłębiało się w anarchii!!! Mój program jest
      zupełną odwrotnością :):) Opracowałem skład gabinetu, który dzięki Waszym głosom
      może już niedługo rządzić:
      premier-----------------------
      • kolamix Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 14.01.07, 21:26

wow dobra i skuteczna jestem nie :D co za rekommmeeenndacjjjaaaa :)
        • vierundvierzig Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 01:11
          Czytając expose NASZEGO wielkiego wodza, nie można było powstrzymać łez
          wzruszenia, które cisnęły się do oczu niczym... łzy! Jeśli nie Wasza
          Magnificencja, nikt nie będzie w stanie przywrócic naszemu zubożałemu, a mimo
          to nadal jakże drogiemu sercom forumowiczów forum, witalności! Grajcie surmy,
          grzmijcie trąby, ryczcie działa, niechaj nie milkną werble! Ecce wódz! Ecce
          przewodnik! Niczym prawdziwy stachanowiec będzie się poświęcał idei, idei
          forum!

Leć nasz orle w górnym pędzie! Sławie! Forum! Światu służ!

Ku chwale! Prowadź nas! Pełne wsparcie-poparcie,

- oddany sługa idei, zaprzyjaźniony z muzami -
          dr hab Vierundvierzig (wkrótce za łaską Wielkiego Wodza profesor i po wielokroc
          minister).
        • vierundvierzig Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 01:13
          Jednocześnie tradycyjne już wyrazy sympatii dla Kolamix skaładam na Jej...
          eee... oczy wpatrzone z zaciekawieniem, jak mniemam, w monitor.
          • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 10:49
            Ehh, łezka mi spływa po moich świeżo wybalsamowanych skroniach jak się czyta
            takie posty, będące wyrazem nieograniczonego posłuszeństwa i miłości do Wodza.
            Kto by pomyślał, że ja taki skromny człowiek wybije się z nizin społecznych. Za
            namową mojego jenerała dla dobra ojczyzny założyłem z panem Kononowiczem
            Krzysiem blok "Ruch Obrony Pracowniczek Biedronek przed wyzyskiem" i pod tym
            hasłem ruszymy także do wyborów parlamentarnych :):) To dla Was to robię....
            Zrozumcie to!!! Dziękuję z góry również za tłumne przybycie w dniu wczorajszym
            na mój wiec wyborczy na Polach Elizejskich. Spodziewałem sie setków tysięcy
            wpatrzonych we mnie obywateli, ale nie milionow... :) Umiecie zrobić wodzowi
            niespodziankę! Ojciec Dyrektor wczoraj na antenie przekazał nam swoje głosy
            poparcia i dał miejsce na krótki spocik wyborczy! Zapewne też słyszeliście
            wyniki ankiety TNS OBOP które mi dają aż 87% Po stokroć dzięki Wam składam...
            Żeby nie było że jestem jednostronny, to oświadczam że spotkanie wyborców
            kolamix odbędzie się dziś w Kalinowstogrodzie na Sybirze za bazarem przy
            oczyszczalni ścieków. Wysłuchajcie też co ona ma Wam do powiedzenia!!! :)PREMIER
            GADZIK, WASZYM PREMIEREM!! YOOOOO ZIOMALE!!!
            • krevek Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 13:28
              Witam ponownie :) . Nie było mnie tu od jesieni. No ale jestem. Pewnie niedługo
              będą się zaczynały pojawiać posty od kandydatów na KUL tak jak w tamtym roku,
              więc muszę zacząć sie powoli z powrotem do forum przyzwyczajać. Uaktywnię się po
              sesji i po przerwie międzysemestralnej. Zaległych postów nawet nie czytam :)
        • malpusia4 Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 18:51
          kolamix,jak myślisz- czy oni mają jakieś sznse na refundowane leczenie w
          prywatnym gabinecie psychologicznym, jesteś gdzieś na wyższym roku niż ja,to
          może się znasz=)..innymi słowy: co sądzi pani o tym przypadku, pani (prawie)
          magister?
          • kolamix Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 22:08

przypadek beznadziejny, ale jeśli pochodzi do nas na terapię (oczywiście bardzo
            drogą) to napewno przywrócimy go do prawidłowego, niezaburzonego funkcjonowania
            heh :)
            • kulowski_student Re: ELO!!! Jest tu ktoś? 15.01.07, 23:20
              Korzystając z ostatnich chwil przed ciszą wyborczą chciałbym podziękować kolamix
              za jakże piękną, uczciwą i zdrową rywalizację. Obyło się bez wzajemnych
              oskarżeń, pomówień, obrzucania błotem. Obydwaj kandydaci z <znacznym wskazaniem
              na mnie> wykazali się niebywałą inteligencją i profesjonalizmem :):) Forumowicze
              powinni być dumni, że ktoś taki chce tu rządzić... no nic, przypominam że od
              godz. 24 zaczyna się cisza wyborcza i będzie trwała równy dzień :)
    • kulowski_student GŁOSUJEMY!!! <nick kandydata> <kolamix czy gadzik> 15.01.07, 23:59
      :)
      • vierundvierzig Re: GŁOSUJEMY!!! <nick kandydata> <ko 16.01.07, 00:19
        Oddaję głos na:

[Zgodnie z paragrafem 7 punktem 12 z rozdziału o ordynacji wyborczej w
        Konstytucji Forumowej - głosowanie jest tajne].

<mój głos>

Obiecuję wyborcom, że będę dobrym ministrem po wielokroc w rządzie Wielkiego
        Wodza Gadzika! ;)

Z głębokim poważaniem,

dr hab. Vierundvierzig (za dzień już prof i minister po wielokroc).

:P

• kulowski_student ZWYCIĘSTWO!!!! 17.01.07, 00:38
      Dziękuję bracia rodacy, naprawde dziękuję!!! Nie spodziewałem się, myślałem że
      zdobędę może 70% głosów, ale 100%- to przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Z
      pewnością nie zawiedziecie się.

Uroczystość mojej koronacji odbędzie się w dniu jutrzejszym. Będzie połączona z
      obchodami nadania tytułu "prof" mojemu współpracownikowi <w końcu chłopak
      zasłużył> Zatem do zobaczenia już w Pałacu... :)
      • vierundvierzig Re: ZWYCIĘSTWO!!!! 17.01.07, 10:43
        Jego przezwspaniała Magnificencjo! Zywciężyliśmy! 100% poparcia! Coś
        niesamowitego! Naród popiera nasze działania, a jakże!

Jutro, zaraz po odbyciu ważnej narady z niejaką mgr AJF przybędę na
        uroczystosc. Ave!
        • kulowski_student Re: ZWYCIĘSTWO!!!! 18.01.07, 23:47
          Vierundvierzig!!! Mówiłem żebyś nie dawał tyle gorzałki na balu z okazji mojego
          zwycięstwa :)Wódz musiał iść do poradni leczenia uzależnień na kurację odwykową
          i sfinansował ja za pieniadze podatników. Teraz cała opozycja będzie miała
          pretekst do złożenia wniosku o dymisje, no ale i tak możemy być spokojni, mamy
          większość (P.S. Załatw mi nr do tej blondynki, co chyba Pamelka się zwała)
          Przy okazji oświadczam wszem i wobec że nasz jenerał dr hab.
          vierundvierzig odebrał jeszcze cieplutki dyplom z Harvardu i od tej pory proszę
          się zwracać do niego: "Profesorze...." Żadne forum nie ma tak wykształconych
          władz. Zaczynamy rządzić na całego: powysyłałem już do każdego gratisowo moją
          najnowszą książkę "Ideał mężczyzny, wodza i rodziciela, czyli życie Gadzika w
          pigułce" i na 11 listopada bede organizowal test z jego znajomości, w którym
          główną nagrodą będzie wyjazd do Gadzikolandu i roczny zapas Wiatminy C! Po za
          tym jeden z moich ministrów, ten od spraw zagranicznych, jak mnie pamiec nie
          myli prof. dr hab.vierundvierzig pertraktuje z władzami Kamczatki, aby
          wybudowac tunel podziemny i stworzyć nową linię autobusową nr 333
          Lublin-Kamczatka. Minister zdrowia wykrył już, zbadał i wynalazł nowy lek na
          porost klatki piersiowej u kobiet w wieku 50-55lat. Minister rolnictwa, prof.
          vierundvierzig, który zastąpił sławetnego Endriu z rządu kolamix wyhodował mix
          warzywny (mutacja cebuli i pomidora), dzięki czemu problem głodu mamy z głowy.
          Minister rybołóstwa zapędził wszystkie wieloroby i orki do Morza Bałtyckiego,
          wskutek czego dochody z turystyki przekraczają na Wybrzeżu 200%. Minister do
          spraw lotów kosmicznych odtworzył zniszczone mapy i dzięki jego staraniom
          odkrylismy 9 planete, koło Plutona- a nazwał ją na moją czesc Gadzikon <chwala
          mu za to> Minister finansów aby wykluczyć fałszerstwa zrezygnował z planu
          wprowadzenie $ i EURO przywrócił talary produkowane ze stali nierdzewnej :)
          Minister kultury jest na urlopie wypoczynkowym bo bierze udział w 5 edycji
          "Tańca z gwiazdami" wiec jego osiagniecia zaprezentuje pozniej.... Hmmm kto tam
          jeszcze... Aaa, minister edukacji, prof. vierundvierzig za uprzednią radą mojego
          przyjaciela p. Kononowicza wprowadza program : ŻEBY NIE BYłO NICZEGO, ponadto
          wprowadził obowiązkowe zajęcia filozofii przyrody w klasach 1-3. Noi na koniec
          może minister sportu, który dzięki swoim staraniom przyczynił się do
          zorganizowania Mistrzostw Świata Kółek Różańcowych w Brydżu Zawodowym, pod mym
          patronatem of kors. Jak widać, mój gabinet pracuje pełną parą, a ministrowie są
          zapracowani do tego stopnia że zakupiłem im tapczany <żeby nie musieli gonic w
          nocy do domu, skoro na 5 znów do pracy> i przenośne zamrażarki, żeby żony im
          robiły im kopytka i mieli je gdzie przetrzymywac. Niedlugo bedzie o nas głośno.
          Czołem obywatele!!! :)
          • kulowski_student Re: ZWYCIĘSTWO!!!! 02.02.07, 19:39
            Obywatele i obywatelki!
            Minelo już kilkanaście dni od objęcia władzy przez elitę profesorską KULu....Jak
            się Wam żyje w tym nowym, lepszym, cudownym imperium kierowanym przeze mnie i
            moich współpracowników?? Prawda, że o niebo lepiej? Baaa o 3 nieba lepiej. Na
            forum panuje zupełna wolnosc słowa, gabinet pracuje pełną parą, po Waszych
            buźkach widac, że macie tu ze mną jak w raju <bez tej Ewy, ktora byla kolamix i
            Was podkuszala non stop>. Nawet nasza opozycjonistka kolamix prężnie włączyła
            się w działalnosc rzadu. Ostatnio Wasz wódz odebrał sobie Nobela w dziedzinie
            osobowosc forumowa roku :) <nie klaszczcie tak mocno! Wiem, że mnie uwielbiacie
            :)> Bez namysłu postanowiłem wszelkie zdobyte środki postanowiłem zainwestowac w
            rozwój naszej wspólnoty, ale na co wydałem to dokładnie mozecie sobie z mojego
            PITa wyczytac. Przepraszam, że nie podam kolejnej tury naszych osiągnięc, ale
            jade na bankiet z okazji obchodów 20lecia sklepu "Złota Malinka" na ul.....
            Także poczekajcie na co 3tygodniowe orędzie :):) A tym czasem Auf Wiedersehen!
            Wódz będzie pił Wasze zdrowie! Yooo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka